Whisper 27.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pif-paf? brzydal brzydal brzydal brzydki brzydki maksiu mow mi tak jeszcze brzydki brzydal! ;D Pejczem go jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A zewnetrzne w jakim bedziecie miec kolorku??? Zewnętrzne już są - brązowy plastic fantastic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Kasiu macie baaardzo ladna brame!!!! My na swoja nadal czekamy.... Dziękuję a Wy doczekacie się swojej - nasza też przyjechała spoźniona może bramy maja to do siebie Taaaa Mam nadzieje, ze juz w tym tygodniu bedzie.... Kasiu na kiedy planujecie przeprowadzke???? Wyglada mi na ten rok..... Taaaaaa, w totka nie wygrałam więc przy super wspaniałych i w ogóle najlepszych lotach w przyszłym roku, ale nie wiem czy nam sie uda - finansowo chyba nie wydolimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pif-paf? brzydal brzydal brzydal brzydki brzydki maksiu mow mi tak jeszcze brzydki brzydal! ;D Pejczem go jeszcze... Prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Kasiu macie baaardzo ladna brame!!!! My na swoja nadal czekamy.... Dziękuję a Wy doczekacie się swojej - nasza też przyjechała spoźniona może bramy maja to do siebie Taaaa Mam nadzieje, ze juz w tym tygodniu bedzie.... Kasiu na kiedy planujecie przeprowadzke???? Wyglada mi na ten rok..... Taaaaaa, w totka nie wygrałam więc przy super wspaniałych i w ogóle najlepszych lotach w przyszłym roku, ale nie wiem czy nam sie uda - finansowo chyba nie wydolimy Na szczescie jestescie juz na finiszu!!!!! A w kwestii finansow, to swietnie Cie rozumiem...... na szczescie czeka na nas jeszcze transza w banku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pif-paf? brzydal brzydal brzydal brzydki brzydki maksiu mow mi tak jeszcze brzydki brzydal! ;D Pejczem go jeszcze... http://emots.gpbb.net/Biczowanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pije mleko , jem bułeczki........i zdobędę dwa punkteczki......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A zewnetrzne w jakim bedziecie miec kolorku??? Zewnętrzne już są - brązowy plastic fantastic No my wlasnie sie zastanawiamy......i nic ciekawego do glowy mi nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pejcze, baty i kajdanki.........zaraz będą rozbieranki.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A zewnetrzne w jakim bedziecie miec kolorku??? Zewnętrzne już są - brązowy plastic fantastic No my wlasnie sie zastanawiamy......i nic ciekawego do glowy mi nie przychodzi. Teraz w domu (mojej mamy) są białe - masakra, białe to były w 1. sezonie, brud powciskany w każdej rysie - a tych nie mało... ech, brzydko to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A zewnetrzne w jakim bedziecie miec kolorku??? Zewnętrzne już są - brązowy plastic fantastic No my wlasnie sie zastanawiamy......i nic ciekawego do glowy mi nie przychodzi. Teraz w domu (mojej mamy) są białe - masakra, białe to były w 1. sezonie, brud powciskany w każdej rysie - a tych nie mało... ech, brzydko to wygląda. No wlasnie.... na razie pomyslow na parapety brak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Wlasnie z bolem serca zaplacilam za ceramike i baterie , teraz brakuje nam jeszcze zlewu do kuchni, zlewu do pralni i baterii do pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 dużo jeszcze do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 może punkcik, może stronka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pejcze, baty i kajdanki......... zaraz będą rozbieranki.......... http://fool.exler.ru/sm/bath.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 start........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Paty to ja Ci pomoge zdobyc stronke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 i ktoś kąpie się w wanience...........myje szybko się na prędce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 no to do dzieła........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ciekawe kto sie pojawi na samym poczatku stronki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts