Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

w poprzednim odcinku:

Majka weszla rymem w strone

i w ogole wszyscy rymowali-nawet prezes!

bla bla bla kasztanka nadawala sama

Maksiu wszedl i wyszedl

J&J wystawila stronke

a moze poprostu maksiu nie chcial ci psuc zabawy?

a może lubisz rywalizować?

ja machne ktorego dnia znowu z 4 pod rzad i bede mial spokoj na jakis czas :D

strzeliłeś dziś dwie stronki i nie pod rząd, nie chcesz mieć spokoju?

z tymi 4 pod rzad to byla przenośnia.. metafora :D :D

Maksiu podpisuję siępod tym, co napisałeś. Wątek jest już zablokowany, więc piszę o tym tutaj

też się się podpisuję.

czasami dochodze do wniosku iz dobrze ze nie jestem moderatorem tego calego forum.. bo nie bylo by zmiłuj sie.... porozstawiałbym takich ludzi po kątach i albo zgadzaja sie na ogolnie przyjete reguly zwane regulaminem albo dowidzenia... czasami trzeba byc wrednym sk.. bo inaczej wejdą Ci na głowe

m.

Maksiu podpisuję siępod tym, co napisałeś. Wątek jest już zablokowany, więc piszę o tym tutaj

też się się podpisuję.

czasami dochodze do wniosku iz dobrze ze nie jestem moderatorem tego calego forum.. bo nie bylo by zmiłuj sie.... porozstawiałbym takich ludzi po kątach i albo zgadzaja sie na ogolnie przyjete reguly zwane regulaminem albo dowidzenia... czasami trzeba byc wrednym sk.. bo inaczej wejdą Ci na głowe

m.

też tak uważam, po to są pewne zasady żeby ich przestrzegać. A jak się nie podoba to można sobie własne forum zalożyć (chyba można co :roll: ) i wystawiać teatrzyk od rana do wieczora.

czasami to miałabym ochotę samej sobie walnąć bana 8)

Stara, a głupia :roll:

ja to sie dziwie Ci Majka ze dajesz sie wciagnac w te przepychanki... poprostu lepiej odpusić.. to zdrowsze...

Sama w nie włażę naiwnie myśląć, że może coś się da wytłumaczyć, stonować, zatrzymać. Może, jak ja napiszę, to przeczyta ze zrozumieniem.

Powtarzam "stara a głupia" :oops:

Hej!

Maksiu-wątek przeczytałam i zgadzam się z Tobą,niczemu on nie służył albo inaczej nie rokował rozsądnego rozwiązania.

Uważam że forum służy do wymiany doświadczeń-częściej do udzielania sobie wsparia duchowego do naszych wojen domowych.Chyba każdy kto pisze powinien się zastanowić nad dewizą:Nie czyń blizniemu swemu tego co tobie niemiłe :p