maksiu 27.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu podpisuję siępod tym, co napisałeś. Wątek jest już zablokowany, więc piszę o tym tutaj no i potem powiedza ze to moja wina ze został zamknięty, a ja tylko wyrazilem prosbe, ktora nikomu innemu nie chciala przejsc przez klawiature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 w poprzednim odcinku: Majka weszla rymem w strone i w ogole wszyscy rymowali-nawet prezes! bla bla bla kasztanka nadawala sama Maksiu wszedl i wyszedl J&J wystawila stronke a moze poprostu maksiu nie chcial ci psuc zabawy? a może lubisz rywalizować? ja machne ktorego dnia znowu z 4 pod rzad i bede mial spokoj na jakis czas strzeliłeś dziś dwie stronki i nie pod rząd, nie chcesz mieć spokoju? z tymi 4 pod rzad to byla przenośnia.. metafora :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu podpisuję siępod tym, co napisałeś. Wątek jest już zablokowany, więc piszę o tym tutaj też się się podpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu podpisuję siępod tym, co napisałeś. Wątek jest już zablokowany, więc piszę o tym tutaj też się się podpisuję. czasami dochodze do wniosku iz dobrze ze nie jestem moderatorem tego calego forum.. bo nie bylo by zmiłuj sie.... porozstawiałbym takich ludzi po kątach i albo zgadzaja sie na ogolnie przyjete reguly zwane regulaminem albo dowidzenia... czasami trzeba byc wrednym sk.. bo inaczej wejdą Ci na głowe m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu podpisuję siępod tym, co napisałeś. Wątek jest już zablokowany, więc piszę o tym tutaj też się się podpisuję. czasami dochodze do wniosku iz dobrze ze nie jestem moderatorem tego calego forum.. bo nie bylo by zmiłuj sie.... porozstawiałbym takich ludzi po kątach i albo zgadzaja sie na ogolnie przyjete reguly zwane regulaminem albo dowidzenia... czasami trzeba byc wrednym sk.. bo inaczej wejdą Ci na głowe m. też tak uważam, po to są pewne zasady żeby ich przestrzegać. A jak się nie podoba to można sobie własne forum zalożyć (chyba można co ) i wystawiać teatrzyk od rana do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 czasami to miałabym ochotę samej sobie walnąć bana Stara, a głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 czasami to miałabym ochotę samej sobie walnąć bana Stara, a głupia ja to sie dziwie Ci Majka ze dajesz sie wciagnac w te przepychanki... poprostu lepiej odpusić.. to zdrowsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Stara, a głupia tego nie zauważyłam ale przynajmniej szczera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 czasami to miałabym ochotę samej sobie walnąć bana Stara, a głupia ja to sie dziwie Ci Majka ze dajesz sie wciagnac w te przepychanki... poprostu lepiej odpusić.. to zdrowsze... Sama w nie włażę naiwnie myśląć, że może coś się da wytłumaczyć, stonować, zatrzymać. Może, jak ja napiszę, to przeczyta ze zrozumieniem. Powtarzam "stara a głupia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Stara, a głupia tego nie zauważyłam ale przynajmniej szczera gentelmanka dobra, idę zapalić i do spania. Dobranoc rekordowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Hej! Maksiu-wątek przeczytałam i zgadzam się z Tobą,niczemu on nie służył albo inaczej nie rokował rozsądnego rozwiązania. Uważam że forum służy do wymiany doświadczeń-częściej do udzielania sobie wsparia duchowego do naszych wojen domowych.Chyba każdy kto pisze powinien się zastanowić nad dewizą:Nie czyń blizniemu swemu tego co tobie niemiłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witam wieczorowo Nie mogę z Wamo pogadać bo ciągle reanimujemy kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witam wieczorowo Nie mogę z Wamo pogadać bo ciągle reanimujemy kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A nie smutno wam tu bez Prezesa było? Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Mi było smutno bo nie miałam dostepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witaj Prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A nie smutno wam tu bez Prezesa było? Witam wszystkich TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaak SMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Powoli zaczynam wracać do wirtualnej rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A nie smutno wam tu bez Prezesa było? Witam wszystkich No pewnie że smutno ja już myślałam że Prezes to o nas zapomniał i same sierotki zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Cześć rebiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts