kze 28.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No więc tak: córę i Żoncię odbrałem ze szpitala 16 po południu (poród był 14 o 9.30) Starałem się wspierać, asystować przy obsłudze córeczki... Ale teraz ma jakiś zielony katarek. Lekarz mówi, że to wirus i nic nie można przepisać.. Staramy się klepać po pleckach, aby nie spłynęło.. Mała jest z jednej strony spokojna, ale też strasznie macha rękami i nogami (przyszły karateka? ) A w ogóle jest słodka. Nie wiedziałem co to oznacza dopóki nie zobaczyłem własnej córeczki... Dużo je, potrafi np. 1,5h byc przy cycku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 witaj i w skrócie opowiadaj dlaczego w skrócie... w szczegółach niech opowiada... stał się wszak statecznym ojcem... to na zachęte widać, że chlopak zagoniony, jeszcze się zniechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A w ogóle jest słodka. Nie wiedziałem co to oznacza dopóki nie zobaczyłem własnej córeczki... Dużo je, potrafi np. 1,5h byc przy cycku... syndrom mlodega tatusia.. sam to mialem.. wczesniej dzieci to dzieci.. a jak sie wlasne przytrafilo... to odrazu było inaczej pozdrowienia dla żony i córki.. oraz tego.. jak mu tam było.... a wiem.. ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 WITAJ KZE Wreszcie No więc tak: . .... Mała jest z jednej strony spokojna, ale też strasznie macha rękami i nogami (przyszły karateka? ) nie - odruch Moro (jestem cwana bo już się naczytałam - nasza Hania też karateka ) Dużo je, potrafi np. 1,5h byc przy cycku... u nas to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. I jak sobie z tym radzić? Kupić smoczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A w ogóle jest słodka. Nie wiedziałem co to oznacza dopóki nie zobaczyłem własnej córeczki... Dużo je, potrafi np. 1,5h byc przy cycku... syndrom mlodega tatusia.. sam to mialem.. wczesniej dzieci to dzieci.. a jak sie wlasne przytrafilo... to odrazu było inaczej pozdrowienia dla żony i córki.. oraz tego.. jak mu tam było.... a wiem.. ojca Dzięki Maksiu, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.09.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A w ogóle jest słodka. Nie wiedziałem co to oznacza dopóki nie zobaczyłem własnej córeczki... Dużo je, potrafi np. 1,5h byc przy cycku... syndrom mlodega tatusia.. sam to mialem.. wczesniej dzieci to dzieci.. a jak sie wlasne przytrafilo... to odrazu było inaczej pozdrowienia dla żony i córki.. oraz tego.. jak mu tam było.... a wiem.. ojca Dzięki Maksiu, dzięki! A powiedz mi tak na poważnie.. dotarło juz do ciebie ze jesteś ojcem? , ze ta mała istotka to jest twoje dzieło (oczywiście jako współsprawca) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. I jak sobie z tym radzić? Kupić smoczka?u nas pomysł się nie sprawdził, smoczek jest regularnie wypluwany, ale powolutku karmienia się skracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Na szczęście urlop wykorzystałem też na planowanie budowy. Mało czasu było (kurde na urlopie ) ale jakoś udało sie.. Jestem dumny, bo właśnie kupiłem tablicę informacyjną, a ekipa ma zdejmować humus i jutro już geodeta... Zdjęcia niedługo wkleję. W końcu już mam ok.150 od momentu jak odeszły wody do dziś... A w ogóle to muszę się pochwalić, że zmontowałem film (73min) od momentu Ślubu do momentu przybycia Madzi do domu... Trosze zdjęć + filmik z porodu (troszkę go pokroiłem by był to film familijny.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. I jak sobie z tym radzić? Kupić smoczka? - kupić lateksowe ochronki - po 15 minutach brac do odbijania - smarowac brodawki olejkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A w ogóle jest słodka. Nie wiedziałem co to oznacza dopóki nie zobaczyłem własnej córeczki... Dużo je, potrafi np. 1,5h byc przy cycku... syndrom mlodega tatusia.. sam to mialem.. wczesniej dzieci to dzieci.. a jak sie wlasne przytrafilo... to odrazu było inaczej pozdrowienia dla żony i córki.. oraz tego.. jak mu tam było.... a wiem.. ojca Dzięki Maksiu, dzięki! A powiedz mi tak na poważnie.. dotarło juz do ciebie ze jesteś ojcem? , ze ta mała istotka to jest twoje dzieło (oczywiście jako współsprawca) ?? Zaczynam się oswajać ze świadomością, że mam córkę i jestem za kogoś odpowiedzialny... Na razie czuję dumę z powodu córy oraz podekscytowanie związane z rozpoczęciem budowy.. Wszystko na raz... Ale opowiedzcie co się działo przez ostatnie 2 tygodnie? Coś się wydarzyło? Jak postępy budowlane? A może jakieś inne osiagnięcia są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. I jak sobie z tym radzić? Kupić smoczka? - kupić lateksowe ochronki - po 15 minutach brac do odbijania - smarowac brodawki olejkiem Olejkiem jakim? Takim do smarzenia? Oliwką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Takie tam, czyli lista potencjalnie planowanych do zabanowania 1. Whisper - 104 2. kze - 101 3. maksiu - 69 ........jamles, Karolka - po 1 zaczną od góry czy od..............Karolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. I jak sobie z tym radzić? Kupić smoczka? - kupić lateksowe ochronki Nie są za dobre, u mnie się nie sprawdziły Miałam ten sam problem z pękaniem tyle że jeszcze w szpitalu, tam mi dali jakąś maść (nie znam nazwy bo była robiona na receptę) i po paru koszmarnych dniach przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.09.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 kze pozdrówka dla Twojej rodzinki no to ja już lecę, do zobaczenia wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. I jak sobie z tym radzić? Kupić smoczka? - kupić lateksowe ochronki - po 15 minutach brac do odbijania - smarowac brodawki olejkiem Olejkiem jakim? Takim do smarzenia? Oliwką? ja uzywałam oliwki z oliwek nacycniki tylko w razie bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Takie tam, czyli lista potencjalnie planowanych do zabanowania 1. Whisper - 104 2. kze - 101 3. maksiu - 69 ........jamles, Karolka - po 1 zaczną od góry czy od..............Karolki Dobrze, że nie od dołu.. Widzę, ze tylko 3 punkty straty... Nie jest tak źle.. Ale jutro mnie nie ma (budowa - jak to ładnie brzmi) i będę w piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Takie tam, czyli lista potencjalnie planowanych do zabanowania 1. Whisper - 104 2. kze - 101 3. maksiu - 69 ........jamles, Karolka - po 1 zaczną od góry czy od..............Karolki na szczęście mnie tu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 kze pozdrówka dla Twojej rodzinki no to ja już lecę, do zobaczenia wieczorem Dzięki. Dla Ciebie i Twojej rodziny też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts