joola 11.10.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Dobry wieczorek Czajniczki moje Wy kochane, ale się stęskniłam za Wami Wróciłam zza światów (będę zbierać dalej składki ). Necik mam bezprzewodowy a więc do d...y znaczy się do niczego chciałam powiedzieć...Próbuję się tu dostać od tygodnia chyba, ale ciągle mnie wywala jak już coś zdołam napisać. Mam nadzieję, że Markus Was pozdrowił ode mnie . Rany ale się tu działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.10.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Dobry wieczorek Czajniczki moje Wy kochane, ale się stęskniłam za Wami Wróciłam zza światów (będę zbierać dalej składki ). Necik mam bezprzewodowy a więc do d...y znaczy się do niczego chciałam powiedzieć...Próbuję się tu dostać od tygodnia chyba, ale ciągle mnie wywala jak już coś zdołam napisać. Mam nadzieję, że Markus Was pozdrowił ode mnie . Rany ale się tu działo Jej Jooola do nas wróciła Witam, witam, opowiadaj zaraz co i jak . Dobry wieczór Rekordziści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 czesc JOOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak sie mieszka? opowiadaj opowiadaj nOWINY, nOWINY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.10.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 witaj SOnika - Ciebie tez dawno nie "widzialam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witaj JOOLA Markus pozdrawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Dzisiaj dostałam skierownie od jutraz zaczynam działać Aga życzę dużo zdrówka Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.10.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witajcie, witajcie Hmmm, cóż mam opowiadać...mieszka się super ale na razie cierpię na chroniczny brak czasu... Nie mam jeszcze drzwi podłogę w salonie będę miała dopiero w piątek, ogród się robi, no i nie mam jeszcze wykończonych schodów. Ale generalnie jest extra W kominku drewienko się pali..griluję, przyjmuję gości, brzydka połowa za granicą mówię Wam dziołchy...nie wrócę do bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.10.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witajcie, witajcie Hmmm, cóż mam opowiadać...mieszka się super ale na razie cierpię na chroniczny brak czasu... Nie mam jeszcze drzwi podłogę w salonie będę miała dopiero w piątek, ogród się robi, no i nie mam jeszcze wykończonych schodów. Ale generalnie jest extra W kominku drewienko się pali..griluję, przyjmuję gości, brzydka połowa za granicą mówię Wam dziołchy...nie wrócę do bloku aaaaale superowo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witajcie, witajcie Hmmm, cóż mam opowiadać...mieszka się super ale na razie cierpię na chroniczny brak czasu... Nie mam jeszcze drzwi podłogę w salonie będę miała dopiero w piątek, ogród się robi, no i nie mam jeszcze wykończonych schodów. Ale generalnie jest extra W kominku drewienko się pali..griluję, przyjmuję gości, brzydka połowa za granicą mówię Wam dziołchy...nie wrócę do bloku Ale masz fajnie Jak ja Ci zadroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.10.2005 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dzień doberek, kartofelek........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Zięć dobry w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witajcie, witajcie Hmmm, cóż mam opowiadać...mieszka się super ale na razie cierpię na chroniczny brak czasu... Nie mam jeszcze drzwi podłogę w salonie będę miała dopiero w piątek, ogród się robi, no i nie mam jeszcze wykończonych schodów. Ale generalnie jest extra W kominku drewienko się pali..griluję, przyjmuję gości, brzydka połowa za granicą mówię Wam dziołchy...nie wrócę do bloku Ale zazdroszczę! Super masz A nam się pojawiło światełko w tunelu i być może (przez duże M) na przyszłą gwiazdkę się wprowadzimy, do pustych ścian, bez drzwi wewn, ale co na swoim to na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witajcie, witajcie Hmmm, cóż mam opowiadać...mieszka się super ale na razie cierpię na chroniczny brak czasu... Nie mam jeszcze drzwi podłogę w salonie będę miała dopiero w piątek, ogród się robi, no i nie mam jeszcze wykończonych schodów. Ale generalnie jest extra W kominku drewienko się pali..griluję, przyjmuję gości, brzydka połowa za granicą mówię Wam dziołchy...nie wrócę do bloku Witaj joola jak dobrze cię widzieć Nie będę kłamała że ci nie zazdroszczę ale cieszę się też że mieszka ci się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam klikaczy a mnie boli gardło nie wiem czy mnie jakies choróbsko nie dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 To mój 1000 post jakieś kwiaty, winko by było, a tak nic. Nikt, nic Verunia witaj w Elycie http://194.106.192.5:8080/centrumwina/zdjeciapr/zdj111.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam klikaczy a mnie boli gardło nie wiem czy mnie jakies choróbsko nie dopada Dzień doberek wszystkim. Monka - a gardziołko smarowałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka - a gardziołko smarowałaś ??? no nie ale teraz to chyba za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Monka - a gardziołko smarowałaś ??? no nie ale teraz to chyba za późno Teraz to tylko dla polepszenia samopoczucia -ale tylko tym co Veruni serwujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam srodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam wszystkich!! Byłem śpiacy troszkę z powodu Madzi, a troszkę z powodu budowy i studiów MBA.. Z chęcia sklonowałbym się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts