facio 12.10.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 markus_gdynia cały czas drąże temat p.c. i muszę przyznać, że wracam zawsze do climakomfortu... ceny wszędzie zbliżone ale już z gabarytami p.c. i dolnym źródłem to już kombinacje.... jakbyś się nie obrócił to d...a z tyłu prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie wiem czy słyszeliście, czy czytaliście, u nas dzisiaj biurowiec aż huczy od tego ARTYKUŁ O zesz kur... Same pięści się zaciskają, czy jak u nas się mówi nóż w kieszeni otwiera się... Dobrze, ze moja 4 tygodniowa Madzia nie była wczesniakiem, a poza tym cały czas była przy mamie, a zaraz po porodzie to ja chodziłem z aparatem foto za pielęgniarkami... Rzadko mnie coś rusza, no ale tu to mną zatelepało....%$%#$%#@%&%^%#^#^$#^%&$%#$%#@%$#$#$%#^%#$^%^&&*(*(^&$#@#@@!#$@#$@@#$#@$^%^&&*%^&(*&(*^#$^^#$$%$%^%^%#%@^%&***^&&*#$^#$%^#$&^&^&%^^%^% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 markus_gdynia cały czas drąże temat p.c. i muszę przyznać, że wracam zawsze do climakomfortu... ceny wszędzie zbliżone ale już z gabarytami p.c. i dolnym źródłem to już kombinacje.... jakbyś się nie obrócił to d...a z tyłu prawda No cóż. Masz do mnie niecałe 3 godziny jazdy w jedną stronę. Jak masz czas w weekend i ochotę na podróz to zapraszam do mnie. Już my Cię z sąsiadem zindoktrynujemy odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie wiem czy słyszeliście, czy czytaliście, u nas dzisiaj biurowiec aż huczy od tego ARTYKUŁ O zesz kur... Same pięści się zaciskają, czy jak u nas się mówi nóż w kieszeni otwiera się... Dobrze, ze moja 4 tygodniowa Madzia nie była wczesniakiem, a poza tym cały czas była przy mamie, a zaraz po porodzie to ja chodziłem z aparatem foto za pielęgniarkami... Rzadko mnie coś rusza, no ale tu to mną zatelepało....%$%#$%#@%&%^%#^#^$#^%&$%#$%#@%$#$#$%#^%#$^%^&&*(*(^&$#@#@@!#$@#$@@#$#@$^%^&&*%^&(*&(*^#$^^#$$%$%^%^%#%@^%&***^&&*#$^#$%^#$&^&^&%^^%^% Witaj kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Biedne dzieciątko, takie tycie i delikatne Szkoda niemowlaka oraz tego, że dwie głupie baby narobiły tyle brudu braci pielęgniarskiej. Dokładnie, teraz niewinnym też się oberwie Generalnie jestem przeciwny znęcaniu sie nad kimkolwiek czy to więźniowie, czy to dzieci.. No ale mogę sobie wyobrazić, że żołnierze żyjący w strachu i nienawiści na takie coś wpadki, no ale PIELĘGNIARKI?? Przeciez to jak lekarz zawód zaufania publicznego... Zdecydowanie do paki i zakaz wykonywania zawodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 markus_gdynia cały czas drąże temat p.c. i muszę przyznać, że wracam zawsze do climakomfortu... ceny wszędzie zbliżone ale już z gabarytami p.c. i dolnym źródłem to już kombinacje.... jakbyś się nie obrócił to d...a z tyłu prawda No cóż. Masz do mnie niecałe 3 godziny jazdy w jedną stronę. Jak masz czas w weekend i ochotę na podróz to zapraszam do mnie. Już my Cię z sąsiadem zindoktrynujemy odpowiednio markus dziękuje za zaproszenie mogłbym skorzystać nieco później? dopadła mnie dziwna gorączka i nie wiem czy do soboty odpuści ale z chęcią skorzystam SERIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 966? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 markus_gdynia cały czas drąże temat p.c. i muszę przyznać, że wracam zawsze do climakomfortu... ceny wszędzie zbliżone ale już z gabarytami p.c. i dolnym źródłem to już kombinacje.... jakbyś się nie obrócił to d...a z tyłu prawda No cóż. Masz do mnie niecałe 3 godziny jazdy w jedną stronę. Jak masz czas w weekend i ochotę na podróz to zapraszam do mnie. Już my Cię z sąsiadem zindoktrynujemy odpowiednio markus dziękuje za zaproszenie mogłbym skorzystać nieco później? dopadła mnie dziwna gorączka i nie wiem czy do soboty odpuści ale z chęcią skorzystam SERIO Zaproszenie jest otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 966? Chyba troszkę przestrzeliłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Czemuś smutny? Przeciez punkta zdobyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Gratulacje. Coś mi sie w rachunkach pochrzaniło i taki blamaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie wiem czy słyszeliście, czy czytaliście, u nas dzisiaj biurowiec aż huczy od tego ARTYKUŁ O zesz kur... Same pięści się zaciskają, czy jak u nas się mówi nóż w kieszeni otwiera się... Dobrze, ze moja 4 tygodniowa Madzia nie była wczesniakiem, a poza tym cały czas była przy mamie, a zaraz po porodzie to ja chodziłem z aparatem foto za pielęgniarkami... Rzadko mnie coś rusza, no ale tu to mną zatelepało....%$%#$%#@%&%^%#^#^$#^%&$%#$%#@%$#$#$%#^%#$^%^&&*(*(^&$#@#@@!#$@#$@@#$#@$^%^&&*%^&(*&(*^#$^^#$$%$%^%^%#%@^%&***^&&*#$^#$%^#$&^&^&%^^%^% Qrcze, taka stara i taka głupia baba ze mnie Nie chciałm byście się tak zdenerwowali, dobrze, że już nowa stronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 966? Chyba troszkę przestrzeliłeś... Tak niemnożka ciut, ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Gratulacje. Coś mi sie w rachunkach pochrzaniło i taki blamaż dzięki markus nie przejmuj się ... zdarzają się falstarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie wiem czy słyszeliście, czy czytaliście, u nas dzisiaj biurowiec aż huczy od tego ARTYKUŁ O zesz kur... Same pięści się zaciskają, czy jak u nas się mówi nóż w kieszeni otwiera się... Dobrze, ze moja 4 tygodniowa Madzia nie była wczesniakiem, a poza tym cały czas była przy mamie, a zaraz po porodzie to ja chodziłem z aparatem foto za pielęgniarkami... Rzadko mnie coś rusza, no ale tu to mną zatelepało....%$%#$%#@%&%^%#^#^$#^%&$%#$%#@%$#$#$%#^%#$^%^&&*(*(^&$#@#@@!#$@#$@@#$#@$^%^&&*%^&(*&(*^#$^^#$$%$%^%^%#%@^%&***^&&*#$^#$%^#$&^&^&%^^%^% Qrcze, taka stara i taka głupia baba ze mnie Nie chciałm byście się tak zdenerwowali, dobrze, że już nowa stronka. Przecież to nie Twoja wina, że 2 głupie baby nasrały se w papiery... Ich wina.. Uważam, że dobrze, że powiedziałaś nam o tym. Ja wkurzyłem się na te głupie pielęgniaki.. PS głupie to najłagodniejsze słowo jakie przychodzi mi do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK O jejku, jeszcze się nikt na mnie nie wqrw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts