Funia 19.10.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 To szybciutko opowidaj co u Was Jak Twoje zdrówko ja jeszcze blada jak zombie, ale wszystko wraca do normy. Hania zdrowa, tylko kolki dokuczają jaj okrutnie. Miś ok. w domku tynki!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.10.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 WŁAŚNIE PRZYJECHAŁ PROJEKT!!!!!!! uciekam i jak wrażenia pewnie super bo J&J nawet na forum nie zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Wróciłam na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jeśli chodzi o moje uczucia, to mieszasięobecnie euforia z lękiem,bo fajnie, że zrobiliśmy krok do przodu,ale ten krok to oznacza,że chyba naprawdę zaczynamy budowę.... A ja teraz wiem jeszcze mniej niż wcześniej o budowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.10.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jeśli chodzi o moje uczucia, to mieszasięobecnie euforia z lękiem,bo fajnie, że zrobiliśmy krok do przodu,ale ten krok to oznacza,że chyba naprawdę zaczynamy budowę.... A ja teraz wiem jeszcze mniej niż wcześniej o budowaniu... podzielam opinie... czujemy to samo on momentu jak mamy projekt w łapkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.10.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.10.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Początek a moja córcia juz płacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.10.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No i nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No i nie ma nikogo Teraz też pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 tutaj duzo zalezy od niej samej. Od poczucia godności. Nawet w małżenstwie o swoje nalezy walczyć. Szczególnie, że przewaznie ta druga strona jest rozpuszczona przez mamusię Taaaa, faceci to świnie A tak na poważnie, to mi ręce opadły. Ona sama wpędziła się w sytuację "zadowolenia samca za wszelką cenę" byle tylko był spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.10.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 hej markus Wysłałem wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Początek a moja córcia juz płacze Ja też już beczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 hej markus Wysłałem wiadomość na priv Ja Tobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Oglądałem już w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 tutaj duzo zalezy od niej samej. Od poczucia godności. Nawet w małżenstwie o swoje nalezy walczyć. Szczególnie, że przewaznie ta druga strona jest rozpuszczona przez mamusię Taaaa, faceci to świnie A tak na poważnie, to mi ręce opadły. Ona sama wpędziła się w sytuację "zadowolenia samca za wszelką cenę" byle tylko był spokój Markus dzieki za te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 tutaj duzo zalezy od niej samej. Od poczucia godności. Nawet w małżenstwie o swoje nalezy walczyć. Szczególnie, że przewaznie ta druga strona jest rozpuszczona przez mamusię Taaaa, faceci to świnie A tak na poważnie, to mi ręce opadły. Ona sama wpędziła się w sytuację "zadowolenia samca za wszelką cenę" byle tylko był spokój Markus dzieki za te słowa A za które dokładnie ? Za te pierwsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Oglądałem już w kinie Dobrze że nie poszłam do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.10.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Oglądałem już w kinie Dobrze że nie poszłam do kina Dlaczego ??? Buczysz ??? To w kinie nie byłabyś osamotniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 tutaj duzo zalezy od niej samej. Od poczucia godności. Nawet w małżenstwie o swoje nalezy walczyć. Szczególnie, że przewaznie ta druga strona jest rozpuszczona przez mamusię Taaaa, faceci to świnie A tak na poważnie, to mi ręce opadły. Ona sama wpędziła się w sytuację "zadowolenia samca za wszelką cenę" byle tylko był spokój Markus dzieki za te słowa A za które dokładnie ? Za te pierwsze ? Za te na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.10.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 hej markus Wysłałem wiadomość na priv Ja Tobie też dzięki markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts