kasztanka 19.10.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 nooooooooooo Maksiu! witaj wsrod nas nareszcie!!!!!!!!!!!!!!! ja dzis tylko przelotem... zaraz ide spac.. chorobsko mnie bierze zdrowka zdrowka ........ ciesze sie ze widze znow Twoja wesola faciate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.10.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 i dobranoc wszystkim ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.10.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, Oglądałem już w kinie Dobrze że nie poszłam do kina Dlaczego ??? Buczysz ??? To w kinie nie byłabyś osamotniona witajcie, ja też buczę Jak można bez buczenia oglądać wzruszjące filmy Mi się zdarza na klanie puścić łzę a co dopiero na takim filmie- choć jeszcze nie widziałam to tak jak ja bęczę prawie na każdym filmie albo powstrzymuje beczenie A ten film ma w sobie wiele emocji i przypomina o tym o czym na co dzień się juz nie pamięta. szkoda że nie widziałam początku ale dzięki Karolce wogóle go zobaczyłam bo tak pewnie bym przegapiła To ja szczęśliwie nie bucze na każdym filmie (choć w ciąży nawet obiad na moim talerzu mnie wzruszał i wyłam do obiadu ), ale na Karolu pobuczałam - wiedziałam, że tak będzie dlatego świadomie nie poszłam do kina na ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.10.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 witajcie. na filmie nie buczałam, ale za to musiałam odpowiadać na trudne pytania syna /10lat/, typu: - dlaczego - za co - czy tak było naprawdę - gdzie jedzie ten pociąg i jak oni potem ich zabiją Michał troche sie spóźnił z zapisaniem do chóru, inne chlopaki grali jakąś scenke w tym filmie jako statyści. Co prawda nie wiem, czy nie wycięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.10.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Hello everybody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.10.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Na filmie miałam wczoraj wrzask z powodu kolki no i wieczorne kąpanie, więc oglądałam jednym okiem.Ale zachęcił mnie - na pewno obejrze w spokoju na dvd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Cześć dziewczyny Majka - niedalej jak wczoraj mówiłam koleżance w pracy, że najbardziej się boję, jak Dorota zacznie zadawać pytania - trudne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Zawsze odpowiadam, na początku tylko nie wnikam w meritum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.10.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 CZEŚĆ DZIEWCZYNY! Joanna i Janusz gratuluję zakupu projektu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.10.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Hej Badi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.10.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 hej badi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Część klikacze gdzie się podzialiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.10.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 na filmie nie buczałam, ale za to musiałam odpowiadać na trudne pytania syna /10lat/, typu: Moja córa nie oglądała. Jak Karolka przypomniała że jest film to chciałam żeby obejrzała ale okazało się że już zasnęła. Może to i dobrze ale dzisiaj chyba obejrzymy razem, zrobię jej tylko delikatne streszczenie wczorajszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.10.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.10.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Cześć Aga to ja od razu budowlanie Cię zaatakuję pamiętasz ile płaciłaś za więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 na filmie nie buczałam, ale za to musiałam odpowiadać na trudne pytania syna /10lat/, typu: Moja córa nie oglądała. Jak Karolka przypomniała że jest film to chciałam żeby obejrzała ale okazało się że już zasnęła. Może to i dobrze ale dzisiaj chyba obejrzymy razem, zrobię jej tylko delikatne streszczenie wczorajszej części. Dzieci same mnie pogoniły na film. Nie dały dokończyć papieroska Dzisiaj idziemy na imieniny, więc chyba puszczę im ciąg dalszy na cd w weekend Z historii wojennej najbardziej sie obawiam pojechania z nimi do Oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts