Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Kto ogląda ,, Karol ,człowiek, który został papieżem,, :)

Oglądałem już w kinie

Dobrze że nie poszłam do kina :oops:

Dlaczego ??? Buczysz ???

To w kinie nie byłabyś osamotniona 8)

witajcie, ja też buczę :cry:

Jak można bez buczenia oglądać wzruszjące filmy :-?

Mi się zdarza na klanie :wink: :wink: puścić łzę a co dopiero na takim filmie- choć jeszcze nie widziałam :oops: :oops: :oops:

to tak jak ja :roll: bęczę prawie na każdym filmie albo powstrzymuje beczenie :roll:

A ten film ma w sobie wiele emocji i przypomina o tym o czym na co dzień się juz nie pamięta. szkoda że nie widziałam początku ale dzięki Karolce wogóle go zobaczyłam bo tak pewnie bym przegapiła :-?

To ja szczęśliwie nie bucze na każdym filmie (choć w ciąży nawet obiad na moim talerzu mnie wzruszał i wyłam do obiadu :o ), ale na Karolu pobuczałam - wiedziałam, że tak będzie dlatego świadomie nie poszłam do kina na ten film.

witajcie.

na filmie nie buczałam, ale za to musiałam odpowiadać na trudne pytania syna /10lat/, typu:

- dlaczego

- za co

- czy tak było naprawdę

- gdzie jedzie ten pociąg i jak oni potem ich zabiją 8)

Michał troche sie spóźnił z zapisaniem do chóru, inne chlopaki grali jakąś scenke w tym filmie jako statyści. Co prawda nie wiem, czy nie wycięli :roll:

na filmie nie buczałam, ale za to musiałam odpowiadać na trudne pytania syna /10lat/, typu:

Moja córa nie oglądała. Jak Karolka przypomniała że jest film to chciałam żeby obejrzała ale okazało się że już zasnęła. Może to i dobrze :roll: ale dzisiaj chyba obejrzymy razem, zrobię jej tylko delikatne streszczenie wczorajszej części.

Moja córa nie oglądała. Jak Karolka przypomniała że jest film to chciałam żeby obejrzała ale okazało się że już zasnęła. Może to i dobrze :roll: ale dzisiaj chyba obejrzymy razem, zrobię jej tylko delikatne streszczenie wczorajszej części.

Dzieci same mnie pogoniły na film. Nie dały dokończyć papieroska 8)

Dzisiaj idziemy na imieniny, więc chyba puszczę im ciąg dalszy na cd w weekend :roll:

Z historii wojennej najbardziej sie obawiam pojechania z nimi do Oświęcimia :-?