forum_user 25.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Cześć Moniś! Jak tam rozliczenia z Panem Z.? Czesc Kze!!! Z braku czasu nie moglismy do Ciebie podjechac... wiec problem caly czas istnieje!!!! Ale to coś poważnego? Na razie Pan Z. wydaje się bardzo solidny... Niemniej staram się nie dawać żadnych zaliczek, i skrupulatnie rozliczać się.. Kochajmy się jak bracia, a liczmy się jak Żydzi. Dla nas jest to powazne...... i na pewno tego tak nie zostawimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.10.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Cześć Moniś! Jak tam rozliczenia z Panem Z.? Czesc Kze!!! Z braku czasu nie moglismy do Ciebie podjechac... wiec problem caly czas istnieje!!!! Ale to coś poważnego? Na razie Pan Z. wydaje się bardzo solidny... Niemniej staram się nie dawać żadnych zaliczek, i skrupulatnie rozliczać się.. Kochajmy się jak bracia, a liczmy się jak Żydzi. Dla nas jest to powazne...... i na pewno tego tak nie zostawimy!!!! Rozumiem, że poważne.. Pewnie gdyby było błache to nie pamiętałabyś do tej pory. Zasatnawiam się jak się zabezpieczyć przed taką sytuacją? Chyba po prostu nie dawać zaliczek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Cześć Moniś! Jak tam rozliczenia z Panem Z.? Czesc Kze!!! Z braku czasu nie moglismy do Ciebie podjechac... wiec problem caly czas istnieje!!!! Ale to coś poważnego? Na razie Pan Z. wydaje się bardzo solidny... Niemniej staram się nie dawać żadnych zaliczek, i skrupulatnie rozliczać się.. Kochajmy się jak bracia, a liczmy się jak Żydzi. Dla nas jest to powazne...... i na pewno tego tak nie zostawimy!!!! Rozumiem, że poważne.. Pewnie gdyby było błache to nie pamiętałabyś do tej pory. Zasatnawiam się jak się zabezpieczyć przed taką sytuacją? Chyba po prostu nie dawać zaliczek.. I nie ufac nikomu....nawet jesli robi dobre wrazenie!!!! Jak sie ma miekkie serce, to trzeba miec twarda du.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Cześć Moniś! Jak tam rozliczenia z Panem Z.? Czesc Kze!!! Z braku czasu nie moglismy do Ciebie podjechac... wiec problem caly czas istnieje!!!! Ale to coś poważnego? Na razie Pan Z. wydaje się bardzo solidny... Niemniej staram się nie dawać żadnych zaliczek, i skrupulatnie rozliczać się.. Kochajmy się jak bracia, a liczmy się jak Żydzi. Dla nas jest to powazne...... i na pewno tego tak nie zostawimy!!!! Rozumiem, że poważne.. Pewnie gdyby było błache to nie pamiętałabyś do tej pory. Zasatnawiam się jak się zabezpieczyć przed taką sytuacją? Chyba po prostu nie dawać zaliczek.. I nie ufac nikomu....nawet jesli robi dobre wrazenie!!!! Jak sie ma miekkie serce, to trzeba miec twarda du.... Oj to znana prawda! Pilnuję jakości robót i staram się nie dawać zaliczek... Już kiedyś się na tym przejechałem (jak remontowałem mieszkanie). Niemniej na razie Pan Z. robi całkiem dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Kze ciesze sie, ze jestes zadowolony. Nie mniej jednak zachowaj maksymalna czujnosc!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 witajcie wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.10.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Sprawa wygląda tak: potrzebuję kod-y za 15 pkt, a rozmiar które Dorota nosi już nie jest wliczany do tego A wie Twoja żona co trzeba zrobić z tymi kodami??? - spytaj się, jak nie to Wam powiem. Kasiu - a mi powiesz? Ja też nie wiem. Choc na new bornach to jechłyśmy niecały miesiąc, bo moja kluska już wyrosła. BTW Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ja też witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.10.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 I coś dla niezadowowlonych z IV RP http://www.ricco-holding.pl/wybory2005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 W temacie Kaczki to szkad słów... Wszyscy się z niego smieja po wyborach, ale ponad połowa była za nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 ja też nic nie kapuje z tych wyborów z kim nie rozmawiam głosował na Tuska a kaczka wygrała Może się sprawdziło to kaczka i to kaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.10.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 ja też nic nie kapuje z tych wyborów z kim nie rozmawiam głosował na Tuska a kaczka wygrała Może się sprawdziło to kaczka i to kaczka nooo szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Doberek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.10.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Już teraz nic nie poradzimy na wynik wyborów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witaj Badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.10.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Moniś jak tam parkiety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Już teraz nic nie poradzimy na wynik wyborów..... Tak przez 5 lat musimy się meczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.10.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witaj Badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.10.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Już teraz nic nie poradzimy na wynik wyborów..... Tak przez 5 lat musimy się meczyć Chyba nie mamy wyjścia...... Chociaż - można wyjechać, tylko po co ja buduję ten dom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.10.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jesteście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts