badi 14.04.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 .................................... ........................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.04.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 ........................................... .............................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 .................................... ................................... znaki dymne? badi gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 14.04.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ja się tylko na chwilkę oderwałam a tu proszę - kolejna stronka. Nigdy się nie załapię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.04.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sukam scęki, bo mi fypadła, jak sobfacyłam, któlą mamy stlonę Agniesia nalesy Ci sie sampan, albo jakaś posądna setka fótki pseplasam ze sepetlenie ale muse sobie fstafić nową scękę http://www.ortodonta.info/images/38_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.04.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Gratulacje Badi! też chwila na spotkaniu, a tu nowa stronaka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Gratulacje Badi!!!! Wkleiłam dwa nowe zdjęcia - zapraszam do albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam tyle stron nastukaliście że nawet nie mam czasu tego czyytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.04.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam tyle stron nastukaliście że nawet nie mam czasu tego czyytac No właśnie ja też nie przeczytałęm wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sukam scęki, bo mi fypadła, jak sobfacyłam, któlą mamy stlonę Agniesia nalesy Ci sie sampan, albo jakaś posądna setka fótki pseplasam ze sepetlenie ale muse sobie fstafić nową scękę http://www.ortodonta.info/images/38_t.jpg joola wstawiaj szybko szczękę bo ciężko Cię zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.04.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sukam scęki, bo mi fypadła, jak sobfacyłam, któlą mamy stlonę Agniesia nalesy Ci sie sampan, albo jakaś posądna setka fótki pseplasam ze sepetlenie ale muse sobie fstafić nową scękę http://www.ortodonta.info/images/38_t.jpg joola wstawiaj szybko szczękę bo ciężko Cię zrozumieć Może powinniśmy nauczyć się odczytywać z ruchu warg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam tyle stron nastukaliście że nawet nie mam czasu tego czyytac Czytaj, czytaj bo warto!!! Agniesia ma taki talent pisarski, że tylko pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sukam scęki, bo mi fypadła, jak sobfacyłam, któlą mamy stlonę Agniesia nalesy Ci sie sampan, albo jakaś posądna setka fótki pseplasam ze sepetlenie ale muse sobie fstafić nową scękę http://www.ortodonta.info/images/38_t.jpg joola wstawiaj szybko szczękę bo ciężko Cię zrozumieć Może powinniśmy nauczyć się odczytywać z ruchu warg... Próbowałam, ciężko mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.04.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Może powinnaś pójść ma szkolonko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam tyle stron nastukaliście że nawet nie mam czasu tego czyytac Czytaj, czytaj bo warto!!! Agniesia ma taki talent pisarski, że tylko pozazdrościć! Chyba zostawię lekturę na nocny dyżur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.04.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam tyle stron nastukaliście że nawet nie mam czasu tego czyytac Czytaj, czytaj bo warto!!! Agniesia ma taki talent pisarski, że tylko pozazdrościć! Chyba zostawię lekturę na nocny dyżur A gdzie będziesz dyżurować? W pracy, czy w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 W pracy ale to będzie w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.04.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Moniś, Joola, i znowu miałyście imprezkę beze mnie No ale Agniesia, to już zupełnie zaszalała! I tak mi chyba zostanie na długo .............................. Ja tez mam takie oczy Ciesze sie, ze na budowie juz oki.....to pewnie i humorek lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Moniś trzymam kciuki !!!! Ty wiesz za co.... monka napisał: Moniś trzymam kciuki !!!! Ty wiesz za co.... Ja też trzymam!!!!! Kochane jestescie!!!!! I dzieki!!!! Zobaczymy co z tego wyjdzie.......... najwaznijesze, ze znowu sie pozytywnie do wszytskiego nastawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.04.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 A w ogole to witajcie!!!!!!! Z wrazenia po dziele Agniesi zapomnialam sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts