Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Za dzidziusia nie ma co trzymać bo to narazie decyzja w takim proszku :o :roll: że nie wiadomo jak będzie :-?

Tu nie ma co się zastanawiać, czy podejmować decyzji - do roboty i tyle.

:D

Ja w każdym razie trzymam kciuki.

No i jako "doświadczona" :wink: :lol: :lol: :lol: mama służę wsparciem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pogadamy jak będziesz planowała trzecie :wink:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

właśnie odwiedziłam Twoją budowę :wink:

ale Cię nie spotkałam :cry:

???

Byłaś w Ulimiu ??? :o

Kurcze, ze ja nie wiedziałam :o

Oj poleciałabym jak na skrzydłach :D

Co to jest Ulimie?

byłam"wirtualnie" :wink:

eeeeeeeeeeeeee

a ja już myślałam, ze przzy okazji święta zmarłych przybylaś do Gorzówka.

A Ulim to miejscowość pod Gorzowem, w której mamy naszą chatkę :D

Za dzidziusia nie ma co trzymać bo to narazie decyzja w takim proszku :o :roll: że nie wiadomo jak będzie :-?

ale wiem! zwykle ta decyzja bardzo powoli kiełkuje, czasem nawet nie dojdzie do jej realizacji.Ja długo o tym myślałam- studia podyplomowe z zarządzania? kolejna specjalizacja? dziecko? "Pomógł mi" mój brat (bo zginął w wypadku i chciałam czuć, że żyję, że życie toczy się dalej i że życie jest najważniejsze)

Sorry, że tak się rozpisałam

Joasiu decyzje podejmuje z różnych powodów.

Bardzo mi przykro z powodu brata :cry:

Tu nie ma co się zastanawiać, czy podejmować decyzji - do roboty i tyle.

:D

Ja w każdym razie trzymam kciuki.

No i jako "doświadczona" :wink: :lol: :lol: :lol: mama służę wsparciem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Na razie właśnie trójka jest w planach, ale zobaczymy co z nich wyjdzie. :D

Ja jestem jedynaczką i to na prawdę nic fajnego. :(

Aguś, a macierzństwo przy malutkim wsparciu dwóch kobietek w domu jest chyba jeszcze fajniejsze :roll:

wiem właśnie szaleją mi tu 3 dziewczyny po pokoju, a Mamusia bawi się komputerem :wink:

nas w domu było pięcioro, ja jestem najstarsza i mam o 18 lat młodszą siostrę

ale wiem! zwykle ta decyzja bardzo powoli kiełkuje, czasem nawet nie dojdzie do jej realizacji.Ja długo o tym myślałam- studia podyplomowe z zarządzania? kolejna specjalizacja? dziecko? "Pomógł mi" mój brat (bo zginął w wypadku i chciałam czuć, że żyję, że życie toczy się dalej i że życie jest najważniejsze)

Sorry, że tak się rozpisałam

Joasiu decyzje podejmuje z różnych powodów.

Bardzo mi przykro z powodu brata :cry:

Wiem, ale czasem jakaśmyśl bardzo długo kiełkuje i potrzeba "impulsu" i "momentu" na decyzję :wink:

Aguś, a macierzństwo przy malutkim wsparciu dwóch kobietek w domu jest chyba jeszcze fajniejsze :roll:

Ja też jestem prawie jedynaczką mam młodsze siostry o 19 lat i wiem jak to jest dlatego nigdy nie chciałam mieć tylko jednego dziecka :)

Mam dwie dziewczyny i czasami mam ochotę na jeszcze jedno dziecko a potem jak sobie pomysle ile takie maleństwo wymaga uwagi to mi się odechciewa :wink: :)

Ale zobaczymy skończymy budowę i zobaczymy jak będzie 8)

wiem właśnie szaleją mi tu 3 dziewczyny po pokoju, a Mamusia bawi się komputerem :wink:

nas w domu było pięcioro, ja jestem najstarsza i mam o 18 lat młodszą siostrę

:lol: :lol: :lol:

A u mnie było tak ja najstarsza potem trzech braci młodszych o 2, 3 i 5 lat i na koniec siostra młodsza ode mnie o 10 lat 8)

Różnie było z rodzeństwem i wojny i radości ale wspominam dobrze wszystko 8)

Ale miałas fajnie :)

Mój mąz pochodzi z wielodzietniej rodziny i czasmi ma obiekcje co do 3 dziecka bo wie jak może być cięzko, a on ma ambicje żeby jego dzieci miały lepiej :roll: :o

Ale ja nie jestem pewna czy na to lepiej składa sie tylko to na ile części podzielimy naszą miłośc i naszą materialną pomoc dla dzieci :roll:

Czasami takie dzieci które na mniej mogą liczyć ze strony rodziców same muszą sobie lepiej radzić :-?

Wiem wiem tylko widzisz jak się ma pewne doświadczenia to inaczej się patrzy na pewne sparwy :-?

I mojemu mężowi najmniej chodzi o pomoc w późniejszym czasie bardziej chodzi o zapewnie standartu jaki on sobie wymyslił własnie teraz póki dzieci są w miarę małe.

Czyli wczasy kolonie zielone szkoły żeby nigdy nie usiał tego im odmówić wyjazdu na wycieczki itp.