Joanna i Janusz 30.10.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Gratulacje Jajcek! Zdobyłeś pukcik! Jeszcze tylko streszczenie Dziekuje Jaki pukcik ?????? Skoro nie wie jaki punkcik, to może by mu go nie przyznawać? Muszę się zastanowić nad odppwiednim punktem regulaminu ale już zdobył drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.10.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Bawcie siędobrze, uciekam na imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Gratulacje Jajcek! Zdobyłeś pukcik! Jeszcze tylko streszczenie Dziekuje Jaki pukcik ?????? Skoro nie wie jaki punkcik, to może by mu go nie przyznawać? Muszę się zastanowić nad odppwiednim punktem regulaminu Whisperku od myslenia glowa boli wiec daj se spokoj masz chyba wystarczajaco duzo do zastanowienia nad wykonczeniowka ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.10.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Gratulacje Jajcek! Zdobyłeś pukcik! Jeszcze tylko streszczenie Dziekuje Jaki pukcik ?????? Skoro nie wie jaki punkcik, to może by mu go nie przyznawać? Muszę się zastanowić nad odppwiednim punktem regulaminu ale już zdobył drugi... Się odliczy. Mi akurat dwóch punktów do kze brakuje, to się nie zmarnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Bawcie siędobrze, uciekam na imprezkę Nio to pa i milej zabawki Ja tez bede zaraz uciekal ale do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.10.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Gratulacje Jajcek! Zdobyłeś pukcik! Jeszcze tylko streszczenie Dziekuje Jaki pukcik ?????? Skoro nie wie jaki punkcik, to może by mu go nie przyznawać? Muszę się zastanowić nad odppwiednim punktem regulaminu ale już zdobył drugi... Się odliczy. Mi akurat dwóch punktów do kze brakuje, to się nie zmarnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Gratulacje Jajcek! Zdobyłeś pukcik! Jeszcze tylko streszczenie Dziekuje Jaki pukcik ?????? Skoro nie wie jaki punkcik, to może by mu go nie przyznawać? Muszę się zastanowić nad odppwiednim punktem regulaminu ale już zdobył drugi... Się odliczy. Mi akurat dwóch punktów do kze brakuje, to się nie zmarnują. No no ani mi sie waz tykac moich punktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.10.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Whisperku od myslenia glowa boli wiec daj se spokoj masz chyba wystarczajaco duzo do zastanowienia nad wykonczeniowka ;-P Teraz się nad wykończeniówką nie zastanawiam. Teraz to ja się mentalnie przygotowuję do jutrzejszego dnia pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Whisperku od myslenia glowa boli wiec daj se spokoj masz chyba wystarczajaco duzo do zastanowienia nad wykonczeniowka ;-P Teraz się nad wykończeniówką nie zastanawiam. Teraz to ja się mentalnie przygotowuję do jutrzejszego dnia pracy... I dobrze Ci tak Czemu mam tylko ja jutro pracowac ???? Tyle ze ja na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.10.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No no ani mi sie waz tykac moich punktow A może kolektyw przyjąłby to z zadowoleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Whisperku od myslenia glowa boli wiec daj se spokoj masz chyba wystarczajaco duzo do zastanowienia nad wykonczeniowka ;-P Teraz się nad wykończeniówką nie zastanawiam. Teraz to ja się mentalnie przygotowuję do jutrzejszego dnia pracy... I dobrze Ci tak Czemu mam tylko ja jutro pracowac ???? Tyle ze ja na noc Fuj... w nocy to porządni ludzie w gwiazdy się gapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No no ani mi sie waz tykac moich punktow A może kolektyw przyjąłby to z zadowoleniem? NAwet nie probuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Whisperku od myslenia glowa boli wiec daj se spokoj masz chyba wystarczajaco duzo do zastanowienia nad wykonczeniowka ;-P Teraz się nad wykończeniówką nie zastanawiam. Teraz to ja się mentalnie przygotowuję do jutrzejszego dnia pracy... I dobrze Ci tak Czemu mam tylko ja jutro pracowac ???? Tyle ze ja na noc Fuj... w nocy to porządni ludzie w gwiazdy się gapią. Albo w internecie siedza jak go maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.10.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 W poprzednim odcinku: -zaczela Majka -dysputy o mezu -praca -gratulacje dla Majki -moj setny post -zima lato wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.10.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No, z tym streszczeniem to się zbytnio nie wysiliłeś, ale zaliczamy A teraz pakuj się już powolutku do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.10.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Się odliczy. Mi akurat dwóch punktów do kze brakuje, to się nie zmarnują. No no ani mi sie waz tykac moich punktow hmmm jak dla mnie to nowy kolega jakis taki zbyt... bezczelny wobec prezesa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.10.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Się odliczy. Mi akurat dwóch punktów do kze brakuje, to się nie zmarnują. No no ani mi sie waz tykac moich punktow hmmm jak dla mnie to nowy kolega jakis taki zbyt... bezczelny wobec prezesa ... Bo Jajcuś mnie zna że tak powiem osobiście. A jak zna osobiście to wie że ja jestem dusza człowiek i nikomu krzywdy nie zrobię. Ale punkty zabrać mogę, bo takie moje zbójeckie prawo. Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.10.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Się odliczy. Mi akurat dwóch punktów do kze brakuje, to się nie zmarnują. No no ani mi sie waz tykac moich punktow hmmm jak dla mnie to nowy kolega jakis taki zbyt... bezczelny wobec prezesa ... Bo Jajcuś mnie zna że tak powiem osobiście. A jak zna osobiście to wie że ja jestem dusza człowiek i nikomu krzywdy nie zrobię. Ale punkty zabrać mogę, bo takie moje zbójeckie prawo. Hej! no chyba ze tak... a co zbójeckie to zbójeckie.. ale przynajmniej mógłby prezes skazac kolege na zaznajomienie sie z regulaminem rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Witam panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts