forum_user 02.11.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Dzien Doberek!!!!! Cześć Moniś! Jak tam budowa? Czesc Kze!!! Budowa wykancza nas juz coraz bardziej , juz wiemy, ze na zime zostaniemy z kilkoma niewykonczonymi rzeczami (mrozy). Wiem, ze rozmawiales o nas z panem Z. - straszna afera sie z tego zrobila. Ja tylko zasugerowałem kontakt z Wami... Ale widzę, żeby Pan Z. skontaktował się z Wami, więc może należy do porzadnych osób... Mam nadzieję, że wszystko wyjaśni się i będzie OK. Ja tez mam taka nadzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witajcie. mam spore zaleglości w czytaniu jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Kaczmarek 02.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Może jeszcze to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.11.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witajcie. mam spore zaleglości w czytaniu jak widzę Cześć. Bywa... Trzeba nadabiać... Tylko skąd znaleźć czas na to, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.11.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witam wszystkich popołudniowo Czy Wy też nijak się czujecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ja kompletnie nijak. Chyba te dni wolne mnie rozłozyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.11.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 U mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ja kompletnie nijak. Chyba te dni wolne mnie rozłozyły A ja przedłużyłam sobie te wolne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 I bardzo się cieszę, bo mogłam sobie spokojnie sama po cmentarzu połazić, a pogoda u nas cudna dziś była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.11.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A u nas ciągle mgła juz nie taka gęsta, ale nadal wisi - zaczyna się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.11.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A ja żyję w stresie.Po pierwsze niepewność związana z pogodą, po drugie kończę formalnosci z kredytem i pierwszą ratą, a tutaj fundamenty kończę robić i bedę musiał płacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.11.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 bedę musiał płacić... Baaardzo nie lubię tej czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 nikt nie lubi płacić, a najbardziej mój szanowny. Zawsze chce, abym ja to robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.11.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 bedę musiał płacić... Baaardzo nie lubię tej czynności No ja nie lubię płacić.. Ale co zrobić... Szacuję, że materiały na stan zero wyniosą 15-16tyś... Powierzchnia zabudowy 170mkw... Żona mówi, że dużo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.11.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 bedę musiał płacić... Baaardzo nie lubię tej czynności No ja nie lubię płacić.. Ale co zrobić... Szacuję, że materiały na stan zero wyniosą 15-16tyś... Powierzchnia zabudowy 170mkw... Żona mówi, że dużo.. ja też nie lubię a z tymi fundamentami to mi się tak dużo nie wydaje. Nasz stan zero kosztował więcej. (ale może dlatego, że mamy osobno garaż ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witam wszystkich wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.11.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 dziś też idzie powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.11.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witam wszystkich wieczorową porą godzina nie tak późna, a na dworze ciemno...jakie krótkie te dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.11.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 bedę musiał płacić... Baaardzo nie lubię tej czynności No ja nie lubię płacić.. Ale co zrobić... Szacuję, że materiały na stan zero wyniosą 15-16tyś... Powierzchnia zabudowy 170mkw... Żona mówi, że dużo.. ja też nie lubię a z tymi fundamentami to mi się tak dużo nie wydaje. Nasz stan zero kosztował więcej. (ale może dlatego, że mamy osobno garaż ) My mamy w tych 170mkw zabudowy garaż dwustanowiskowy.... Natomiast jak odejdą obszary na schody, tarasy (które bedą później robione i w dodatku bez fundamentu) itp to wychodzi 90 powieżchni uzytkowej + 40mkw garażu. Jak doliczę ratę za robociznę to wychodzi 22000pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.11.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witam wszystkich wieczorową porą godzina nie tak późna, a na dworze ciemno...jakie krótkie te dni I budowę trudniej nadzorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts