forum_user 04.11.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Byliście , kiedyś w saunie?. Ja byłam wczoraj i wypociłam z siebie cały stres z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Jakie slowa potrafia zepsuc kobiecie najlepszy seks? - Kochanie! Wrócilem! -------------------------------------------------- Facet lekko na bani wraca do domu. Żona odrazu, sra-ta-ta, pijak, - tylko wódka ci w glowie... Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi - OK, przyniosłem test, zara zobaczymy jaka ty obeznana i kulturalna jesteś! Żona: - Zobaczymy, czytaj! - Taaak, pytanie pierwsze. Podaj jakieś dwie waluty? - Heh, no chociażby dolar i euro... - Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych? - Jejku, mogę ci conajmniej 10 podać... - Wierze. Pytanie trzecie. Podaj mi 2 rzeki w Islandii... Milczysz? - Aha, wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, żadnych zainteresowań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 nie gdzie , tylko dla kogo , -dla mnie aaaa, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Byliście , kiedyś w saunie?. Ja byłam wczoraj i wypociłam z siebie cały stres z pracy. ja chwilowo nie chodze, bo nie wiem czy mi na mleko nie zaszkodzi , a poza tym to mało czasu mam. Mama pyta Jasia: - Jasiu, dlaczego nie bawisz się już z Grzesiem? - A czy ty byś chciała bawić się z kimś kto bije, pluje i przeklina? - Nie - No właśnie , Grzesiu też nie chce... -------------------------- W dyskotece dziewczyna pyta chłopaka stojącego przy ścianie: - Masz wolny następny taniec? On odpowiada: - Tak!!!Tak!!! Ona na to z uśmiechem: - To potrzymasz mi colę. --------------------------- Do wytworni pasztetów przyjechała kontrola z SANEPID-u. Inspektor SANEPID-u pyta: - Czy ten pasztet z zająca jest naprawdę z zająca? - Tak, ale prawdę mówiąc dodajemy jeszcze koninę. - A w jakich proporcjach? - Pół na pół... jeden zając, jeden koń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ja lubię take krótkie dowcipy, jak ten z "Kochanie wróciłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Byliście , kiedyś w saunie?. Ja byłam wczoraj i wypociłam z siebie cały stres z pracy. sauna jak mi jest zimno. Spróbuj kiedys łaxnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Syn pisze list do matki: Droga Mamo! Urodził mi się syn. Żona nie miała pokarmu, wzięła mamkę - Murzynkę, wiec synek zrobił się czarny Matka odpisuje: Drogi Synu! Gdy Ty się urodziłeś, również nie miałam mleka w piersiach. Wychowałeś się na krowim, ale rogi ci wyrosły dopiero teraz ------------------------------ Przychodzi facet z babka do knajpy i zostawiają w szatni ubrania. Szatniarz odbierając rzeczy pyta: - Na jeden numerek? - Nie... Na kawę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Byliście , kiedyś w saunie?. Ja byłam wczoraj i wypociłam z siebie cały stres z pracy. sauna jak mi jest zimno. Spróbuj kiedys łaxnię Ale w Puławach nie ma łaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 dom wybudowany, pora świat zwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 dom wybudowany, pora świat zwiedzać albo dobudować sobie łaźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 dom wybudowany, pora świat zwiedzać albo dobudować sobie łaźnię chyba u sąsiada na działce Już wolę w świat wyruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 masz rację, za duzo rzeczy trzeba by mieć. kto za to by płacił No, pan płaci, pani płaci............... ja wolę podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 wiem że budujecie i groszem nie śmierdzcie, ale może znacie jakieś fajne miejsce we Włoszech lub Austri na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 znam sporo. A jak jeździcie na nartach i co lubicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 carving średniozaawansowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Solden Zillertal Gasteinertall Dolomity wokół góry Sella Cavalese Cortina d/Ampezzo mniej Val di Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.11.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 wiem że budujecie i groszem nie śmierdzcie, ale może znacie jakieś fajne miejsce we Włoszech lub Austri na narty? salzburger land ski amade europa sport region saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.11.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 dzien doberek dzien dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 dzien doberek dzien dobry wieczorek hej Kasztanka Co tam U Ciebie, jakoś dawno Cię nei było ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts