andrzejka 14.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Andrzejka nigdy nie ma tak że po imprezie nic nie zostanie Proszę, częstuj się http://www.becherovka.cz/images/koktejly/topic/freshsmashin.jpg http://www.slub.szczecin.pl/uslugi/lokale/zamkowa/foto2-big/2.jpg http://www.gotowanie.v9.pl/ciasta_rozne/torcik_truskawkowy.jpg Raaaany aż tyle zostalo Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Monka,Ty zawsze jesteś przygotowana na przyjęcie gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 widzialam te cudne mebelki, kuchnie, tapczany, loza, szafy, lampy byly do kitu i jeszcze kominki i szklo i okna i drzwi i juz wiem jakie mi sie podobaja przeszklenia w drzwiach eeh, nic tylko wyciagac kase z kieszeni, brac i jechac do domu, tylko jak wyjelam portfel to mi sie przypomnialo, ze jesscze fundamentow nie mam ceny agniesia, ceny....jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 widzialam te cudne mebelki, kuchnie, tapczany, loza, szafy, lampy byly do kitu i jeszcze kominki i szklo i okna i drzwi i juz wiem jakie mi sie podobaja przeszklenia w drzwiach eeh, nic tylko wyciagac kase z kieszeni, brac i jechac do domu, tylko jak wyjelam portfel to mi sie przypomnialo, ze jesscze fundamentow nie mam ceny agniesia, ceny....jakie? Co tam nie masz chwila- moment i będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ja też już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Monka, Ty zawsze jesteś przygotowana na przyjęcie gości pomyśłałam że druga zmiana też będzie chciała poimprezować, to poupychałam troche po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ja też już wiem Zaskakujecie mnie Wszyscy wiecie Ja nawet o tym jeszcze nie zaczynam myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Monka, Ty zawsze jesteś przygotowana na przyjęcie gości pomyśłałam że druga zmiana też będzie chciała poimprezować, to poupychałam troche po kątach A tiramisu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Monka, Ty zawsze jesteś przygotowana na przyjęcie gości pomyśłałam że druga zmiana też będzie chciała poimprezować, to poupychałam troche po kątach I bardzo za to dziękujemy Baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Oj, Andrzejka tewra zto mi seiw wypada tylko bo mi rozjechaly sie posty, tym towarem sie 'podjaralam' a masz to mi nawet chcial brac kuchnie za 20 kawalkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Monka, Ty zawsze jesteś przygotowana na przyjęcie gości pomyśłałam że druga zmiana też będzie chciała poimprezować, to poupychałam troche po kątach A tiramisu jest? Wczoraj wieczorem bylo ale czy coś zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Monka, Ty zawsze jesteś przygotowana na przyjęcie gości pomyśłałam że druga zmiana też będzie chciała poimprezować, to poupychałam troche po kątach I bardzo za to dziękujemy Baaardzo I co to znaczy dobre wychowanie... A ja tylko się upominam o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Monka, Ty zawsze jesteś przygotowana na przyjęcie gości pomyśłałam że druga zmiana też będzie chciała poimprezować, to poupychałam troche po kątach A tiramisu jest? Wczoraj wieczorem bylo ale czy coś zostalo Tylko malutki kawałeczek, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 I znowu nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Zostałam na placu boju sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ale co tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Zostałam na placu boju sama... Nie sama szukam ci twego ulubionego ciasta........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Zostałam na placu boju sama... Nie sama szukam ci twego ulubionego ciasta........... Kochana jesteś, i co znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 O, ruszyło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Może być okruszek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts