Jajcek 06.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Szczerze powiedziawszy to ...... wszystkich Ale jestem wtrakcie zalatwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Nie strasz go da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.11.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Nie strasz go da rade Oczywiscie Trza byc twardym a nie mietkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.11.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Nie strasz go da rade przecież nie straszę tak tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Czyli wiosna 2006 Będziesz startował razem z Joasią Ja będę śledzić Wasze poczynania z nowego domu ( mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.11.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Szczerze powiedziawszy to ...... wszystkich Ale jestem wtrakcie zalatwiania WZ też potrzebujesz czy masz działkę budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Nie strasz go da rade przecież nie straszę tak tylko pytam Tak tak przeciez inaczej tego nie odebralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Nie strasz go da rade przecież nie straszę tak tylko pytam Zresztą z tymi papierami to wszędzie inaczej. U nas ten etap przeszedł bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.11.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Czyli wiosna 2006 Będziesz startował razem z Joasią Ja będę śledzić Wasze poczynania z nowego domu ( mam nadzieję ) No i bedziesz wstanie udzielac dobrych rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.11.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Nie strasz go da rade przecież nie straszę tak tylko pytam Zresztą z tymi papierami to wszędzie inaczej. U nas ten etap przeszedł bezboleśnie U mnie niestety nie stąd ta trauma mamy działkę rolną i dlatego procedura wydłużona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.11.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Szczerze powiedziawszy to ...... wszystkich Ale jestem wtrakcie zalatwiania WZ też potrzebujesz czy masz działkę budowlaną? Potrzebuje niestety A u mnie w gminie czeka sie 3 miesiace, zlozylem pod koniec pazdziernika wiec mam nadzieje ze w styczniu dostane. Mam zamiar zaraz jeszcze uderzyc do Elektrowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.11.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 1. kze - 1102. Whisper - 1093. maksiu - 774. kasztanka - 765. fizyk - 646. Majka - 557. Joanna i Janusz - 518. SławekD-żonka - 489. Sonika - 4610. Moniś, badi - 3612. Teska - 3413. facio - 3314. Aga J.G - 2515. Jezier - 2416. monka - 2217. Olkalybowa - 2118. markus_gdynia 1719. andrzejka - 1520. Agniesia - 1421. joola - 1322. Funia - 1223. Jane - 1024. Wojty - 925. verunia - 826. Janussz, kasia64 - 628. ania - 529. Ewuś, Paty, Jajcek - 431. damiangajda, Jacek69 - 333. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 237. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.11.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Szczerze powiedziawszy to ...... wszystkich Ale jestem wtrakcie zalatwiania WZ też potrzebujesz czy masz działkę budowlaną? Potrzebuje niestety A umnie w gminie czeka sie 3 miesiace, zlozylem pod koniec pazdziernika wiec mam nadzieje ze w styczniu dostane. Mam zamiar zaraz jeszcze uderzyc do Elektrowni No to trochę długo się u was czeka ja czekałam dwa miesiące. Ale warunki od dostawców mediów miałam wcześniej i jak tylko dostałam WZ to zajeliśmy się adaptacją projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Nie strasz go da rade przecież nie straszę tak tylko pytam Zresztą z tymi papierami to wszędzie inaczej. U nas ten etap przeszedł bezboleśnie U mnie niestety nie stąd ta trauma mamy działkę rolną i dlatego procedura wydłużona My też mamy rolna i budujemy siedlisko, ale poszło bezboleśnie Choć strach był To jest zaleta małych miast i gmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.11.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Szczerze powiedziawszy to ...... wszystkich Ale jestem wtrakcie zalatwiania WZ też potrzebujesz czy masz działkę budowlaną? Potrzebuje niestety A umnie w gminie czeka sie 3 miesiace, zlozylem pod koniec pazdziernika wiec mam nadzieje ze w styczniu dostane. Mam zamiar zaraz jeszcze uderzyc do Elektrowni No to trochę długo się u was czeka ja czekałam dwa miesiące. Ale warunki od dostawców mediów miałam wcześniej i jak tylko dostałam WZ to zajeliśmy się adaptacją projektu. Dlatego chce zalatwic z elektrownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Szczerze powiedziawszy to ...... wszystkich Ale jestem wtrakcie zalatwiania WZ też potrzebujesz czy masz działkę budowlaną? Potrzebuje niestety A u mnie w gminie czeka sie 3 miesiace, zlozylem pod koniec pazdziernika wiec mam nadzieje ze w styczniu dostane. Mam zamiar zaraz jeszcze uderzyc do Elektrowni Skoro czekasz na WZW i trwa to tyle czasu to na Twoim miejscu załatwiała bym juz przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 My też mamy rolna i budujemy siedlisko, ale poszło bezboleśnie Choć strach był To jest zaleta małych miast i gmin U mnie też mała gmina ale zupełnie nieprzyjaźnie nastawiona do mojej miejscowości. Na siedliska gmina nie daje zgody, dostaliśmy WZ na zasadzie "dobrego sąsiedztwa". Tylko ze musieliśmy czekać aż sąsiad więźbę postawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Szczerze powiedziawszy to ...... wszystkich Ale jestem wtrakcie zalatwiania WZ też potrzebujesz czy masz działkę budowlaną? Potrzebuje niestety A u mnie w gminie czeka sie 3 miesiace, zlozylem pod koniec pazdziernika wiec mam nadzieje ze w styczniu dostane. Mam zamiar zaraz jeszcze uderzyc do Elektrowni Skoro czekasz na WZW i trwa to tyle czasu to na Twoim miejscu załatwiała bym juz przyłącza Nio taki mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Musisz się spiąć chłopie bo to niestety sporo czasu zajmuje Dużo jeszcze ci brakuje tych papierków? Szczerze powiedziawszy to ...... wszystkich Ale jestem wtrakcie zalatwiania WZ też potrzebujesz czy masz działkę budowlaną? Potrzebuje niestety A u mnie w gminie czeka sie 3 miesiace, zlozylem pod koniec pazdziernika wiec mam nadzieje ze w styczniu dostane. Mam zamiar zaraz jeszcze uderzyc do Elektrowni Skoro czekasz na WZW i trwa to tyle czasu to na Twoim miejscu załatwiała bym juz przyłącza Też tak myślę, szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 My też mamy rolna i budujemy siedlisko, ale poszło bezboleśnie Choć strach był To jest zaleta małych miast i gmin U mnie też mała gmina ale zupełnie nieprzyjaźnie nastawiona do mojej miejscowości. Na siedliska gmina nie daje zgody, dostaliśmy WZ na zasadzie "dobrego sąsiedztwa". Tylko ze musieliśmy czekać aż sąsiad więźbę postawi. To nasza gmina bardzo przyjazna, zresztą według nowego planu i tak wszystko pójdzie pod budowę więc nie ma problemu Chociaż już wiem że od nowego roku będą u nas w gminie jakies schody własnie prze ten nowy plan, ale mei to już nie dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts