andrzejka 14.04.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Szukam ale chyba i inni je lubią....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 O, ruszyło się Wiedziałeś kiedy przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 AKTUALNY RANKING 1. Sonika - 18 2. kasztanka - 14 3. Moniś - 12 4. Whisper - 11 5. monka, badi -9 7. kze -8 8. Aga J.G. - 4 9. joola, agniesia - 3 11. Wojty - 2 12. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa, andrzejka) - po 1 Głupi ma zawsze szczęście, czyli przypadkiem zaliczyłem nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 rany boskie, no tak sie rece trzesa ze z bykami pisze, oczywiscie maz chcial mi te kuchnie brac odrazu, w kieszen, tak sie ekscytowal systemami domykajacymi, kupi sobie chyba sam system bez mebli tak sie ladnie zamykalo, ze zazyczyl sobie tez w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sonika takie może być http://www.restaurants.pl/przepisy/grafiki/tiramisu.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 rany boskie, no tak sie rece trzesa ze z bykami pisze, oczywiscie maz chcial mi te kuchnie brac odrazu, w kieszen, tak sie ekscytowal systemami domykajacymi, kupi sobie chyba sam system bez mebli tak sie ladnie zamykalo, ze zazyczyl sobie tez w samochodzie Samochód jak zwykle najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sonika takie może być http://www.restaurants.pl/przepisy/grafiki/tiramisu.gif Pewnie, że może - pychota Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 rany boskie, no tak sie rece trzesa ze z bykami pisze, oczywiscie maz chcial mi te kuchnie brac odrazu, w kieszen, tak sie ekscytowal systemami domykajacymi, kupi sobie chyba sam system bez mebli tak sie ladnie zamykalo, ze zazyczyl sobie tez w samochodzie Jaka to kuchnia? Kolor? Producent? Raport proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a tak, cenykuchnia z sytsemami, koszami, szufladami, kargo, bez urzadzen agd, cokoly, listwy, blaty ok 20tys za 3m szafki dolne i gorne, fornir drewniany25-30 drewno gladkie25-40 drewno wyginane, szklo wyginane w drzwiczkach + to wszystko co wyzej stoly od 1500 zl,ladne krzesla np bydgoska f m 399 zwykle i 445 z oparciami jak fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 tak schowałam że nie mogłam znaleźć http://www.solofoods.com/calmtir.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 AKTUALNY RANKING 1. Sonika - 18 2. kasztanka - 14 3. Moniś - 12 4. Whisper - 11 5. monka, badi -9 7. kze -8 8. Aga J.G. - 4 9. joola, agniesia - 3 11. Wojty - 2 12. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa, andrzejka) - po 1 Głupi ma zawsze szczęście, czyli przypadkiem zaliczyłem nową stronkę To było napewno celowane podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a tak, ceny kuchnia z sytsemami, koszami, szufladami, kargo, bez urzadzen agd, cokoly, listwy, blaty ok 20tys za 3m szafki dolne i gorne, fornir drewniany 25-30 drewno gladkie 25-40 drewno wyginane, szklo wyginane w drzwiczkach + to wszystko co wyzej stoly od 1500 zl, ladne krzesla np bydgoska f m 399 zwykle i 445 z oparciami jak fotel Biorę tę za 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 jakies szwabskie kuchnie, znaczy germanskie, znaczy tfu niemieckie: impuls kuchen i bauformat kuchen tak mu sie spodobala kuchnia na wystawie, ze juz niewazne ze chcielismy tradycyjna, nic nie ma juz znaczenia, ma byc nowoczesna, gladka, laminowana, swiecaca, blyszczaca, no i kazda szafka, szyflada, drzwiczki maja miec ten orgazmistyczny system domykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 tak schowałam że nie mogłam znaleźć http://www.solofoods.com/calmtir.gif Ale uczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Głupi ma zawsze szczęście, czyli przypadkiem zaliczyłem nową stronkę To było napewno celowane podejście Nie, dopiero co się zalogowałem i zobaczyłem że nowych wpisów sie narobiło, więc się odezwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Whisper gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 jakies szwabskie kuchnie, znaczy germanskie, znaczy tfu niemieckie: impuls kuchen i bauformat kuchen tak mu sie spodobala kuchnia na wystawie, ze juz niewazne ze chcielismy tradycyjna, nic nie ma juz znaczenia, ma byc nowoczesna, gladka, laminowana, swiecaca, blyszczaca, no i kazda szafka, szyflada, drzwiczki maja miec ten orgazmistyczny system domykania To znaczy nie drewniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 i cale zestawy bydgoskiej stol, 6 krzesel, komoda, szafka wysoka, szafka niska szafka jeszcze jakas,za 8800 - nic tylko brac w komplecie te szafeczki, ktore maja szybki poleczki, ktore sa specjalnie podwietlone - model kassel,no kurcze mezowi te szybki swiecace takim ejfeltownym zielonkawym swiatlem baaardzo sie spodobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Głupi ma zawsze szczęście, czyli przypadkiem zaliczyłem nową stronkę To było napewno celowane podejście Nie, dopiero co się zalogowałem i zobaczyłem że nowych wpisów sie narobiło, więc się odezwałem No to masz wybaczone. BRAWO WHISPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 drewniane tez maja, do wyboru do koloru, jeszcze maja drugi punkt w miescie i inne zestawy, jutro jestem sama to pochodze w koncu po sklepach jednak kobiecie potrzeba takich rozrywek poogladac, nie kupic, nie wazne, byle sobie poogladac o kurcze, chyba mam chorobe zwana podgladactwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts