agniesia 14.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 i duzo w koncu pokazuja mebli skorzanych, ale nie takich bufiastych, ogromniastych, tylko tak ladnie na gladko obitych, z odpowiednimi wybrzuszeniami na plecy hihi ale mi wyszlo wybrzuszenia na plecy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 i podoba mi sie brzoza - kuchnia, Zuzanna (model), z elprim wika takie jasne, do tego ciemna podloga (strasnzie nie lubie jasnych podlog w kuchni - jakas psychoza czy co?) ale cudenka, no mowie wam, chetnie bym urzadzila nie jedna kuchnie tylko 10 no ale bysmy z torbami poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 jejku, i firany tam maja, takie niektore kosmosy, ale inne cudne,chcialam okna bez firan, no ale takie ladne to moge wieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 O kuchniach to Luśka mogłaby tu gadać... kolory, szafki, szuflady... Dla mnie liczy się tylko wysokość blatów, bo jak za nisko to plecy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a na jedna kanape usiadla pierworodna i mowi: 'ale fajans mamusia, twalde jak cholela' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a wlasnie - wiec w tych niemieckich odrazu facet pokazal ze sa cokoly 10 i 20 cmno to jak dam 20 to spokojnie uzyskam na 95 cm blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 chociaz jesli moge cos doradzic - jesli kiedys zamierzacie sie przytulac na blacie to moze lepiej zeby nie byl za wysoko, bo jak facet stoi a posadzi kobiete na blacie to musialby miec murzynski rozmiar zeby jej dosiegnac no przepraszam wybaczcie, ale o tym tez trzeba pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 i podoba mi sie brzoza - kuchnia, Zuzanna (model), z elprim wika takie jasne, do tego ciemna podloga (strasnzie nie lubie jasnych podlog w kuchni - jakas psychoza czy co?) ale cudenka, no mowie wam, chetnie bym urzadzila nie jedna kuchnie tylko 10 no ale bysmy z torbami poszli Urządż moją, to będziesz miała już dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 chociaz jesli moge cos doradzic - jesli kiedys zamierzacie sie przytulac na blacie to moze lepiej zeby nie byl za wysoko, bo jak facet stoi a posadzi kobiete na blacie to musialby miec murzynski rozmiar zeby jej dosiegnac no przepraszam wybaczcie, ale o tym tez trzeba pamietac Cholera, zaraz skoczę do kuchni przymierzyć Luśka już śpi więc próby się nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 hej matki karmiace!!!!!!! czy czekoladki bardzo moga zaszkodzic mojemu synkowi?????? nie moge sie powstrzymac ........ kocham czekolade i nie moge bez niej zyc ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 kto ze Szczecina i oklolic wybiera sie do tego nowego centrum meblowego powinien sie przygotowac na 3 godziny chodzenia, jesli bedzie wchodzil do kazdego sklepu i przejdzie zeby wszystko obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 hej matki karmiace!!!!!!! czy czekoladki bardzo moga zaszkodzic mojemu synkowi?????? nie moge sie powstrzymac ........ kocham czekolade i nie moge bez niej zyc ))))))))) Tylko ni za dużo bo to przecież maleństwo. Może potem się męczyć jak przesadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 w nagrode za trudy podrozy, poszlismy na obiadokolacje (ja wlasciwie na sniadanioobiadokolacje)do kolumbusa na walach o rany, juz zapomnialam jakie wielkeie porcje daja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 salatki w ogole nie ruszylam,zapakowali mi dod domu,ale fajny dzis dzien byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 koli dzis nie mam no ale moge na kawie siedziec w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 wlasnie rozpakowalam salatke, stylowe sztucce przezroczyste dodali, polecam kolumbusa, na co dzien chyba zadrogo ale czasem mozna wpasc aha maja dobre kolduny w barszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 zapomnialam dodac, ze oczywiscie ciasta nie upieklam, bo nie bylo mnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.04.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 to wiem ANDRZEJKA ze nie za duzo ale w ogole troche mozna co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 no i zapomnialam dodac, ze dzisiejszy wieczor uplynie pod haslem wyzerkaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Kasztanka wszytsko mozna tylko malo i nie wszystko na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts