SławekD-żonka 15.11.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Trafiło mi się - więc streszczenie: - 1030 rozpoczęła Majka - było o wszystkim i o niczym - stronkę zamknęłam ja To się nastreszczałam skoro zamknełaś stronke to streszczenie bylo konieczne m. Chyba nie było konieczne... No właśnie Wyleciałam przed orkiestrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Trafiło mi się - więc streszczenie: - 1030 rozpoczęła Majka - było o wszystkim i o niczym - stronkę zamknęłam ja To się nastreszczałam skoro zamknełaś stronke to streszczenie bylo konieczne m. Chyba nie było konieczne... No właśnie Wyleciałam przed orkiestrę Ale zawsze miło jak ktoś zrobi streszczenie... Jak się jest zalatanym to nie trzeba czytać całej poprzedniej strony tylko wystarczy streszczonko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.11.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Trafiło mi się - więc streszczenie: - 1030 rozpoczęła Majka - było o wszystkim i o niczym - stronkę zamknęłam ja To się nastreszczałam skoro zamknełaś stronke to streszczenie bylo konieczne m. Chyba nie było konieczne... No właśnie Wyleciałam przed orkiestrę Ale zawsze miło jak ktoś zrobi streszczenie... Jak się jest zalatanym to nie trzeba czytać całej poprzedniej strony tylko wystarczy streszczonko... Szczególnie takie jak ja teraz zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Widze, że coś dziś rozmowa nie klei się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Porozmawiała bym, ale nagle mi się zrobił nawał w pracy, nie wiem od czego zacząć, wszystko na wczoraj, nie lubię tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ja ciut zmęczony jestem... Drugi dzień o 5.00 rano pobudka, by jak najwczesniej o świcie być na budowie... Chyba jednak lepiej budować w lato (powiedzmy nie w zimę), bo dzień dłuższy i można po pracy podjechać. A tak to o 18.00 jak przyjeżdzam to noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.11.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Porozmawiała bym, ale nagle mi się zrobił nawał w pracy, nie wiem od czego zacząć, wszystko na wczoraj, nie lubię tak To tak jak u mnie. Na dodatek nie było mnie wczoraj w pracy, bo miałem przedłużony weekend. Odwiedziny u koleżanki małżonki Z tym że ja zmęczony nie jestem, wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.11.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A ja dzis mialem czterogodzinny dzien pracy Od 7:30 do 11:30 moglbym tak zawsze pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A ja dzis mialem czterogodzinny dzien pracy Od 7:30 do 11:30 moglbym tak zawsze pracowac To fajną masz pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 a ja dzisiaj.................. no własnie, co ja dzisiaj opier....m się no i czytam wypowiedzi mojego ulubionego forumisty, a także zerkam do uwag. No i sprawdzam refleks redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.11.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 a ja dzisiaj.................. No własnie, co ja dzisiaj opier....m się No i czytam wypowiedzi mojego ulubionego forumisty, a także zerkam do uwag. No i sprawdzam refleks redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.11.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ty sie nie smiej, na biurku rosnie mi sterta "na zaś" Na dzisiaj juz koniec z ..................... jadę do domu. Sprawdzę jak małżonek pielęgnuje wylewke na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.11.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A ja dzis mialem czterogodzinny dzien pracy Od 7:30 do 11:30 moglbym tak zawsze pracowac To fajną masz pracę... Zeby tak zawsze a nie raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A ja dzis mialem czterogodzinny dzien pracy Od 7:30 do 11:30 moglbym tak zawsze pracowac To fajną masz pracę... Zeby tak zawsze a nie raz na rok Dobrze i raz na rok... U mnie 4h to jest w okolicy wigili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.11.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A ja dzis mialem czterogodzinny dzien pracy Od 7:30 do 11:30 moglbym tak zawsze pracowac To fajną masz pracę... Zeby tak zawsze a nie raz na rok Dobrze i raz na rok... U mnie 4h to jest w okolicy wigili... Czyli tez raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A ja dzis mialem czterogodzinny dzien pracy Od 7:30 do 11:30 moglbym tak zawsze pracowac To fajną masz pracę... Zeby tak zawsze a nie raz na rok Dobrze i raz na rok... U mnie 4h to jest w okolicy wigili... Czyli tez raz na rok No też fakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Widzę, że tempo na RW coś bardzo spadło... Wszyscy budują??? Ale teraz chyba już końcóweczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.11.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 No w koncu forum dla "budowniczych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 No w koncu forum dla "budowniczych" Dla budowniczych - tak! Ale jakoś mało aktywnych internetowo.. W kazdym wypadku ostatnio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.11.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 No to spadam do domu!! Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts