Aga J.G 21.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Witam wszystkich poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Maksiu ja też w kwestii zmiany podpisu pod nickiem: czy mogę zamiat "lider forum" czy takie tam, dostać np. podpisik "mama Haneczki" Zobaczymy co na nasze pomysły powie admin... nie da się w tej sprawie władny jest tylko administrator, moderator nie moze tego uczynic, prosze abyscie zrozumieli ze moderator i administrator to dwie rozne funkcje, ze tak powiem administrator moze wszystko, a moderator o wiele mniej. pozdrawiam m. No tak, ale Ty jesteś naszym człowiekiem we władzach.... PS A jakie uprawnienia ma moderator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Ja też mam dzisiaj pytanie czy uważacie że przy ogrzewaniu podłogowym w łazience potrzebna jest jeszcze drabinka??? Tak. W szczególności jeśli powierzchnia podłogówki nie jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Ja też mam dzisiaj pytanie czy uważacie że przy ogrzewaniu podłogowym w łazience potrzebna jest jeszcze drabinka??? Tak. W szczególności jeśli powierzchnia podłogówki nie jest duża. Dzieki,problem jest już rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Dobrze ze w Wawce jeszcze sniegu nie ma Ciesz sie Ciesze sie Ps. U nas od wczoraj śnieg. Zmieniacie już opony na zimówki?? W piatek (18.11.2005) zmieniłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Wczoraj byliśmy na spotkaniu roboczym u architekta,chcieliśmy poszerzyć budynek w 1 stronę, ale proponuje nam dla zachowania symetrii poszerzenie 2 strony, a jeśli jużposzerzamy, to jeszcze sam garażo 60 cm i będzie już dwustanowiskowy- bo będzie miał 5 m szerokości wew. Wstępnie wyraziliśmy zgodę- ma to nam rozrysować. Nasz mały domek zaczyna rosnąć... tak to jest, że z małego domu robi się wiekszy.. U mnie tak samo było. Też poszeżyłem garaż do 5.90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 A u nas wylewka na poddaszu prawie sucha, dzisiaj podcinamy drzwi i będzie mozna grac w pingla Na ten rok roboty chyba skończone. Obudowa kominka może w styczniu. Narazie czekamy na projekt. Może partyjkę w pingla? Kiedyś byłem mistrzem szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 mogę również bal z tańczeniem walca wiedeńskiego. Pary się nie poobijają Tez się na to piszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Kze widzę że nadrabiasz zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 To zdrówko Ja mam nawet okazję ??? Szczególy zaraz będą w dzienniku A teraz szampan http://aniap30.blox.pl/resource/szampan.jpg Gratuluje sprzedaży mieszkania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Bo niestety muszę, a wcale mi się nie chce A gdzie pracujesz ewentualnie jako kto? tak się pytam z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Witam wszystkiuch!! Masz rację AGA J.G. - nadrobiłem zaległosci... Lubię być na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Ja też mam dzisiaj pytanie czy uważacie że przy ogrzewaniu podłogowym w łazience potrzebna jest jeszcze drabinka??? Tak. W szczególności jeśli powierzchnia podłogówki nie jest duża. Dzieki,problem jest już rozwiązany I na czym się skończyło? Na elektrycznej drabince? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 To zdrówko Ja mam nawet okazję ??? Szczególy zaraz będą w dzienniku A teraz szampan http://aniap30.blox.pl/resource/szampan.jpg Gratuluje sprzedaży mieszkania!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 pracujący nocą to w pewnym stopniu dozorcy ma to jeden plus, ni musza rano wstawać Gratulacje Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Ja też mam dzisiaj pytanie czy uważacie że przy ogrzewaniu podłogowym w łazience potrzebna jest jeszcze drabinka??? Tak. W szczególności jeśli powierzchnia podłogówki nie jest duża. Dzieki,problem jest już rozwiązany I na czym się skończyło? Na elektrycznej drabince? Są dwie opcje,którą wybierzemy będzie zależało od ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 pracujący nocą to w pewnym stopniu dozorcy ma to jeden plus, ni musza rano wstawać Gratulacje Aga To co Majka bedzie? bal, czy turniej pingla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Majka dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 pracujący nocą to w pewnym stopniu dozorcy ma to jeden plus, ni musza rano wstawać Gratulacje Aga To co Majka bedzie? bal, czy turniej pingla? jedno i drugie. Zamówiłam juz stół u Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 pracujący nocą to w pewnym stopniu dozorcy ma to jeden plus, ni musza rano wstawać Gratulacje Aga To co Majka bedzie? bal, czy turniej pingla? jedno i drugie. Zamówiłam juz stół u Mikołaja Ja mam mieć stół do bilarda w domu.. Na stół do pingla nie zdecydowałem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts