Sonika 15.04.2005 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Zebrałyśmy się tu po to, by sobie popić. Wypijmy za to, żeśmy się tu zebrały. Joola, każda okazją jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Przyniosłam lodówkę http://www.galeria.uq.pl/data/media/1/party.jpg Na Ciebie zawsze można liczyć Tylko jak Ty kobietko dałaś radę przynieść taaaką lodówę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Obudziłyście mnie tym swoim gadaniem..................... Mnie obudzić nie dały rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Agniesia, dziekuję hi,hi też z tego wszystkiego nie zauważyłam a teraz mój ostatni toast: "Na zdrowie, bo na rozum już za późno". i naprawdę idę spać Jeszcze wpadnę tylko do Soniki, pa. Jak to miło, że o mnie pamiętałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 wlasciwie to tylko tu pisze w nocy, jeszcze poza forum koresponduje z wirtualnymi seksoholikami w 'miedzyczasie' pisze umowy z wykonawcami, no i jeszcze nastawilam pranie, potem je wywiesze, zazwyczaj jeszcze ok 3 sprzatam w kuwecie A to ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Tryb babciowy jest super..................... My na ogół z niego korzystamy inaczej...............komputer wtedy odpada............... To też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Smutno tak samej pisać, więc chyba spróbuję pospać troszkę............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 .................a rano zrobię jajecznicę....................... I co zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 dla tych co nie wiedzieli.................. ja nie wiedziałam - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 no tak cała Polska śpi................. ja spałam i nawet nie wiedziałam, że tyle się tutaj dzieje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.04.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 AKTUALNY RANKING 1. Sonika - 182. kasztanka - 143. Moniś - 134. badi - 125. Whisper - 116. monka - 97. kze - 88. Aga J.G., agniesia, joola - 411. Wojty - 212. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa, andrzejka) - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A co ci najlepiej wychodzi? Może podrzucisz jakiś patent na coś dziwnego i pysznego Tarta porowa na przykład Mistrzu a powiesz jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Zebrałyśmy się tu po to, by sobie popić. Wypijmy za to, żeśmy się tu zebrały. Joola nie poznaje Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Kiedyś byliśmy w Szczecinie na wycieczce rodzinnej w celu zwiedzania różnych zakątków Polski. Mąż miał spotkanie biznesowe, a ja z dziećmi zwiedzaliśmy centrum........... Bardzo fajny tam patent macie ( lub mieliście 6 lat temu ) trasa w przewodniku i numerki obiektów do zwiedzania " wyrysowane" też były na asfalcie. Bardzo to było fajne................ badi jak fajnie czytać coś miłego o swoim mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A tak wogóle dziewczyny to nieźle szalejecie w nocy, macie zdrowie Gratulacje dla zdobywców nowych stron ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.04.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A co ci najlepiej wychodzi? Może podrzucisz jakiś patent na coś dziwnego i pysznego Tarta porowa na przykład Mistrzu a powiesz jak to sie robi? Robisz sobie ciasto na tartę, wykładasz nim formę (na tartę ), podsmażasz pokrojonego pora (dużo) z z pieprzem, solą i gałką muszkatołową, aż będzie miękki. W międzyczasie kroisz szynkę w kosteczkę. Potem mieszasz szynkę z porem i wrzucasz do tartownicy. Zalewasz to zawiesiną zrobioną z jajaek i śmietany (chyba 4 jajka i pół szklanki śmietany), sypiesz serem i do piekarnika na 30-40 minut. Ja to czasem kroję jak pizzę i biorę do pracy żeby sobie w mikrofalówce podgrzać. Ale oczywiście najlepsze jest na świeżo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam. Widzę, że tempo wpisów wróciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jedno popołudnie i 7 stronek... Pogratulować. Tylko kiedy ja to znowu przeczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam serdecznie Kochani ale macie tempo Kiedy ja to zdążę przeczytać Whisper - smakowicie brzmi ta Twoja tarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Whisper obśliniłam monitor i rzuciłam się na nedzną kanapkę Będę musiała spróbować, może jutro. Powiem szczerze że wiele razy chciałam spróbowac zrobić tartę ale nie mam sprawdzonego przepisu na ciasto no i obawiałam się że mi jakaś twarda podeszwa wyjdzie To jak? Podpowiesz co i jak w sprawie ciasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts