kze 06.12.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratulki Jajcek! Ale streszczonko to na odwal się zrobiłeś... SławekD-Żonka - trzeba pilnować porządku! Dzieki No w Mikolajki to strec=szczonko bscie odpuscili Ja bym nie odpuszczał. Streszczenie jest przywilejem zdobywcy punkta. To tak jak z głosowanie. To jest obowiązek obywatelski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratulki Jajcek! Ale streszczonko to na odwal się zrobiłeś... SławekD-Żonka - trzeba pilnować porządku! Ale spoko i luzik, gdyby choć w środku było 'było o prezentach' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratulki Jajcek! Ale streszczonko to na odwal się zrobiłeś... SławekD-Żonka - trzeba pilnować porządku! Dzieki No w Mikolajki to strec=szczonko bscie odpuscili Ja bym nie odpuszczał. Streszczenie jest przywilejem zdobywcy punkta. To tak jak z głosowanie. To jest obowiązek obywatelski. tak, tak, popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ło matko, jak mnie dawno nie było!!! Pozdrawiam wszystkich rekordzistów (kze - przesadzasz - 115 ?? .... ) Ale teraz zasilam szeregi budujących na dobre. Muszę się pochwalić: w końcu znalazłam to czego szukałam!!!!!! Witaj Rozumię że działka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratulki Jajcek! Ale streszczonko to na odwal się zrobiłeś... SławekD-Żonka - trzeba pilnować porządku! Dzieki No w Mikolajki to strec=szczonko bscie odpuscili Ja bym nie odpuszczał. Streszczenie jest przywilejem zdobywcy punkta. To tak jak z głosowanie. To jest obowiązek obywatelski. http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.12.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ło matko, jak mnie dawno nie było!!! Pozdrawiam wszystkich rekordzistów (kze - przesadzasz - 115 ?? .... ) Ale teraz zasilam szeregi budujących na dobre. Muszę się pochwalić: w końcu znalazłam to czego szukałam!!!!!! Witaj Rozumię że działka jest ano JEST! musisz zrozumieć mój entuzjazm - raptem wczoraj podpisaliśmy umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Od uparli sięz tym streszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratulki Jajcek! Ale streszczonko to na odwal się zrobiłeś... SławekD-Żonka - trzeba pilnować porządku! Ale spoko i luzik, gdyby choć w środku było 'było o prezentach' Dopisalem o tych prezentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Cześć Daria Daaaawno Cię tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ło matko, jak mnie dawno nie było!!! Pozdrawiam wszystkich rekordzistów (kze - przesadzasz - 115 ?? .... ) Ale teraz zasilam szeregi budujących na dobre. Muszę się pochwalić: w końcu znalazłam to czego szukałam!!!!!! Witaj Rozumię że działka jest ano JEST! musisz zrozumieć mój entuzjazm - raptem wczoraj podpisaliśmy umowę Rozumie rozumię OGROMNE GRATULKI Widzę że taki prezent Mikołajkowy Trzymam kciukasy za dlasze postępy idące tylko w jednym dobrze nam Wszystkim znanym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ło matko, jak mnie dawno nie było!!! Pozdrawiam wszystkich rekordzistów (kze - przesadzasz - 115 ?? .... ) Ale teraz zasilam szeregi budujących na dobre. Muszę się pochwalić: w końcu znalazłam to czego szukałam!!!!!! Gratuluję!!! No to pochwal sie, gdzie, jakie wymiary itp. A może zdjęcie.... Ale co przesadzam 115?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratulki Jajcek! Ale streszczonko to na odwal się zrobiłeś... SławekD-Żonka - trzeba pilnować porządku! Ale spoko i luzik, gdyby choć w środku było 'było o prezentach' Dopisalem o tych prezentach W dniu dzisiejszym nie mogło zabraknąć prezentów! teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Cześć Daria Daaaawno Cię tu nie było Ale wróciłam i teraz będę Was - Doświadczonych nękać - trzeba trochę Waszej uwagi od rekordu odwrócić! Ładną masz bombkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Daria, gratulacje Dawaj zdjęcia Jajcek sie rozchulał, kubek wyszarpał Mikołajowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Gratulki Jajcek! Ale streszczonko to na odwal się zrobiłeś... SławekD-Żonka - trzeba pilnować porządku! Ale spoko i luzik, gdyby choć w środku było 'było o prezentach' Dopisalem o tych prezentach W dniu dzisiejszym nie mogło zabraknąć prezentów! teraz jest ok No tak, w koncu kubek wygralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Trzymam kciukasy za dlasze postępy idące tylko w jednym dobrze nam Wszystkim znanym kierunku W kierunku całkowitego wyczerpania zarówno pod względem psychicznym, fizycznym jak i finansowym - o to Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Cześć Daria Daaaawno Cię tu nie było Ale wróciłam i teraz będę Was - Doświadczonych nękać - trzeba trochę Waszej uwagi od rekordu odwrócić! Ładną masz bombkę Nękaj nękaj - ale uwagi od rekordu nie da się odwrócić Za bombkę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Daria, gratulacje Dawaj zdjęcia Jajcek sie rozchulał, kubek wyszarpał Mikołajowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 06.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ale co przesadzam 115?? napiszę pełnym zdaniem: przesadzasz, bo zdobyłeś już 115 punktów, gdzie mi do tego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.12.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ale co przesadzam 115?? napiszę pełnym zdaniem: przesadzasz, bo zdobyłeś już 115 punktów, gdzie mi do tego??? A punktów.... A tak z Prezesem żeśmy w pewnym momecie ostro rywalizowali, a ja nie zamierzałem przestać być Królem RW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts