joola 12.03.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 spróbuje przestraszyć.... Bu!!! :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 12.03.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 o co tu chodzi nic anic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Spróbuje przestraszyć.... BU!!! No to sie usmialam!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Swoja droga moze razem ja przestraszymy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.03.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 o co tu chodzi : Już zapomnieliśmy Nie, nie, żartuję Nie zapomnieliśmy, chodzi o to, żeby przegonić Kawiarnię Klubową w ilości napisanych stron co jest rzeczą niemożliwą ale my próbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.03.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 nie poddamy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 12.03.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Joola no dobra.gotować umiem ale ... nie lubię Moniś przykro mi,że zjedzone...Tylko kurcze tak myśl: 17.000 porcji Żyrte to towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Wiecie, w klubowej kawiarni drzwi się czasem blokują, może kiedyś zatrzasną się na amen? I wtedy nadejdzie NASZ CZAS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 12.03.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Whisper lepiej wykasuj posta Zablokują sie drzwi w kawiarni a Ty zostaniesz posądzony o sabotaż. Zauważ,że większość postowiczów to kobitki.Zdolne bestie A wiesz "gdzie diabeł nie może.." Może ugotujmy coś,ogłośmy jakąś dżamprezę i dajmy link w kawiarni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Zgodnie z hasłem "Nie bądź bądź herbatnik-nie pękaj" postu nie wycofam. Ale na wszelki wypadek wytłumaczę się, że w kawiarni jestem sam częstym gościem, chcę żeby wciąż działała, post miał charakter żartobliwy, tak mi się palnęło, to w ogóle nie ja powiedziałem, ktoś się pode mnie podszył... przepraszam więcej nie będę? :wink: Zjedzą mnie, jak nic zjedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A-g-n-e-s, zapraszaj... Schabowy... Goloneczka... I risotto dla tych, co ciężkiej kuchni nie lubią A do tego kawior i wódeczka z lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Wiecie, w klubowej kawiarni drzwi się czasem blokują, może kiedyś zatrzasną się na amen? I wtedy nadejdzie NASZ CZAS... zostałeś namierzony... bojówki kawiarni klubowej wkrótce zajmą się tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 12.03.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Staniemy za Tobą murem I powiemy,że to kosmici Whisper a tak przy okazji.Przeglądając kiedyś Dzienniki oglądałam dom tylko ...nie wiem kogo Znaki szczególne : autor mężczyzna; Białystok albo Biała Podlaska ( ).Dom zamieszkany.Aranżacja wnetrz wg.pomysłu inwestora. Schody bez poręczy , doświetlone luksferami. Płytki podłogowe w łazience : białe + parę brązowych.Nie kojarzysz kto to ? Przeglądnęłam dzisiaj Dzienniki (po tytułach i ni e pamietam ) Ps. Przy okazji zapełniam stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 12.03.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Whisper !!!! ja łkam z rozpaczy : JEDEN schabowy ?????? Kurcze,to może ja go zszamam a tych z kawiarni zaprosimy kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Whisper !!!! ja łkam z rozpaczy : JEDEN schabowy ?????? Kurcze,to może ja go zszamam a tych z kawiarni zaprosimy kiedy indziej Sorry, schabowego już nie ma. Wyszedł. Ja go zjadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 NIE PODDAMY SIĘ! NIE PODDAMY SIĘ!!!!! NIGDY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 To ja ja sprobuje przekupic kwiatkami Ale się zrobiło wiosennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 12.03.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 No to ja wtrząchnę goloneczkę za piwko dziękuję,prowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 12.03.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 DWUNASTA !!!!!!! Sorki,ja nie chciałam To przez Sonikę bo mi zjadła kotlecika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Pozdrowienia dla wszystkich ,,rekordobijców'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts