Daria 15.04.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika budujesz bliźniaka. M oże Ty uciszysz moje głosy ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 No i znowu nie zdążyłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja już drugiego drinka zaczynam .. W pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A już myślałam że nowa strona to wszyscy sobie poszli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja już drugiego drinka zaczynam .. W pracy???? Dziś mąż mnie przywiózł, a poza tym A CO TAM!! Weekend idzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Poleciałam po zakąskę bo już na drugą nogę lecicie. W głowach zaraz wam zaszumi ...a tu nowa stronka http://www.kulinaria.pl/foto/smism_3_01.jpg Sonika gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Gratuluję Sonika! Wystarczy odebrać telefon w pracy już szanse na punkcik maleją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Poleciałam po zakąskę bo już na drugą nogę lecicie. W głowach zaraz wam zaszumi ...a tu nowa stronka http://www.kulinaria.pl/foto/smism_3_01.jpg Oj taka zakąska jest bardzo przydatna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Poleciałam po zakąskę bo już na drugą nogę lecicie. Takie iwrtualne picie nie wzmaga mojego apetytu. Ale zdjęcia takich pyszności .... to ci dopiero! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika budujesz bliźniaka. M oże Ty uciszysz moje głosy ....? Powiem tak: jak masz możliwości, szeroką działkę i żadnego przymusu, to buduj wolnostojący. Ja mam bliżniaka, bo nasz dom jest na osiedlu domków, działka jest długa, ale wąska i architekt tak chciał. Gdybym budowała dom za miastem, na dużej działce, to nie brałabym chyba bliżniaka pod uwagę. A Ty dlaczego chcesz? A może musisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 iwrtualne Ups, chyba jednak trochę szumi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika budujesz bliźniaka. M oże Ty uciszysz moje głosy ....? Powiem tak: jak masz możliwości, szeroką działkę i żadnego przymusu, to buduj wolnostojący. Ja mam bliżniaka, bo nasz dom jest na osiedlu domków, działka jest długa, ale wąska i architekt tak chciał. Gdybym budowała dom za miastem, na dużej działce, to nie brałabym chyba bliżniaka pod uwagę. A Ty dlaczego chcesz? A może musisz? Trzy lata temu wprowadziłam się do nowego mieszkania i nie miałam w planach budowy domu jeszcze przez kilka lat. Ale znajomi zaproponowali, my przeliczyliśmy i stwierdziliśmy, że czemu nie? Lepszy bliźniak niż mieszkanie. No tak, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i jak się tak trochę człowiek z myślami o budowie oswoił, to się i myśli rozbisurmaniły! Ale z drugiej strony to myślę sobie tak: wybuduję bliźniaka bo tak chyba taniej. Jak mi będzie źle to sprzedam i wybuduję dom wolnostojący. Wtedy zaliczę trzecie wykańczanie w swoim życiu i będzie perfect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 no ladnie idziecie jak burza przesypiam wszystkie wasze strony!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 jak wy to robicie ludzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 no ladnie idziecie jak burza przesypiam wszystkie wasze strony!!!!!!!!!!! Kiedyś było takie hasło: "Nie śpij bo Cię przegłosują" To może w Twoje wersji by brzmiało: "Nie spij bo Cię wypunktują". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ja juz odpadam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ja juz odpadam ..... A czemu odpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 spac mi sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 śpij, śpij Kasztanko My tu tylko zbiorowe pijaństwo uprawiamy i głupoty pleciemy! Nie ma czego żałować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 jak wy to robicie ludzie??? Ale co robimy? Punkty? Pewnie piszemy posty i czekamy na koniec strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts