kasztanka 15.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 nie nadazam za wami i za piotruniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 My tu tylko zbiorowe pijaństwo uprawiamy i głupoty pleciemy! Nie ma czego żałować..... W 100% zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 tzn nadazam ale tylko za jednym a ze PIOTRUS wazniejszy wiec za wami to juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 śpij, śpij Kasztanko My tu tylko zbiorowe pijaństwo uprawiamy i głupoty pleciemy! Nie ma czego żałować..... jhihihi ale glupoty to fajne sa czasem a i imprezki dla zdrowia psychicznego sa ok! a ja ani jesc ani pic tzn jesc owszem ale same beznadziejne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika budujesz bliźniaka. M oże Ty uciszysz moje głosy ....? Powiem tak: jak masz możliwości, szeroką działkę i żadnego przymusu, to buduj wolnostojący. Ja mam bliżniaka, bo nasz dom jest na osiedlu domków, działka jest długa, ale wąska i architekt tak chciał. Gdybym budowała dom za miastem, na dużej działce, to nie brałabym chyba bliżniaka pod uwagę. A Ty dlaczego chcesz? A może musisz? Trzy lata temu wprowadziłam się do nowego mieszkania i nie miałam w planach budowy domu jeszcze przez kilka lat. Ale znajomi zaproponowali, my przeliczyliśmy i stwierdziliśmy, że czemu nie? Lepszy bliźniak niż mieszkanie. No tak, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i jak się tak trochę człowiek z myślami o budowie oswoił, to się i myśli rozbisurmaniły! Ale z drugiej strony to myślę sobie tak: wybuduję bliźniaka bo tak chyba taniej. Jak mi będzie źle to sprzedam i wybuduję dom wolnostojący. Wtedy zaliczę trzecie wykańczanie w swoim życiu i będzie perfect. I ten argument mnie całkowicie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 a ja bym tak chciala czekolade tatara itp a tu co? dzis byla polozna z osrodka i jak zaczela wymieniac czego nie moge to slabo mi sie zrobilo!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 jak wy to robicie ludzie??? Ale co robimy? Punkty? Pewnie piszemy posty i czekamy na koniec strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 tzn nadazam ale tylko za jednym a ze PIOTRUS wazniejszy wiec za wami to juz nie Wiesz, nie chcę Cię martwić - ale tak już pozostanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 nie nadazam za wami i za piotruniem A co sie dzieje? Powoli się przestawisz i wszystkiego nauczysz. Teraz to śpij jak on śpi i po prostu nabieraj sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika zrob tak jak postanowiliscie!!!!!!!! nie zameczaj sie czy lepiej by bylo tak czy tak ........ ja bym zwariowala jakbym zastanawiala sie czy dobry projekt czy dobra dzialka a moze lepiej by bylo tak a moze tak itp ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 nie nadazam za wami i za piotruniem A co sie dzieje? Powoli się przestawisz i wszystkiego nauczysz. Teraz to śpij jak on śpi i po prostu nabieraj sił. no wlasnie chyba musze sie zdrzemnac bo glowa i opada jak noworodkowi hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 a ja bym tak chciala czekolade tatara itp a tu co? dzis byla polozna z osrodka i jak zaczela wymieniac czego nie moge to slabo mi sie zrobilo!!!!!!!!! Ale dziecko zdrowe będzie! Rosły chłop z niego wyrośnie!!! A mamusia szybciej do formy wróci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika zrob tak jak postanowiliscie!!!!!!!! nie zameczaj sie czy lepiej by bylo tak czy tak ........ ja bym zwariowala jakbym zastanawiala sie czy dobry projekt czy dobra dzialka a moze lepiej by bylo tak a moze tak itp ))))))))) To ja mam te głosy w głowie, co to mi spać nie dają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ano oby bylo zdrowe dobranoc wszystkim czas na drzemke za godzine przyjezdza prababcia i ciocia Piotrusia wiec bedzie sie dzialo buzka, pa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.04.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika zrob tak jak postanowiliscie!!!!!!!! nie zameczaj sie czy lepiej by bylo tak czy tak ........ ja bym zwariowala jakbym zastanawiala sie czy dobry projekt czy dobra dzialka a moze lepiej by bylo tak a moze tak itp ))))))))) To ja mam te głosy w głowie, co to mi spać nie dają .... sorki ...... juz bredze zdaje sie juz na pewno ide spac .......... i lepiej sie nie odezwe juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 sorki ...... juz bredze zdaje sie juz na pewno ide spac .......... i lepiej sie nie odezwe juz Ani mi się waż Jak się nie będziesz odzywać to Cię dopadnę w tej Długołęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Dajcie no tu jeszcze po jednym, bo mój małż się spoźni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 No masz Daria...ja też czekam na szofera No to po maluchu http://www.kulinaria.pl/foto/97-s2-22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 No to jeszcze tylko: "dajcie tu jakąś muzyczkę ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 szofer przyjechał, lecę ..do zobaczyska wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts