Aga J.G 19.12.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Widzisz "Rozgrywający RW", jak Cie nie było w piątek to tylko 1-2 stronki poszło.. Fajnie że przyszedłeś... Witam " Rozgrywającego RW " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam poniedziałkowo A u nas snieg pada, śnieg pada ...... a u mnie...snieg wisi gdzies w chmurach.....i pewnie nie wie czy zaczac sypac czy nie??? Teska ja bym wolała żeby tak powisiał jeszcze ze trzy dni bo tyle mi potrzeba żeby dach skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 U mnie też śnieg... Na szczęście wyjechałem dziś wczesniej do pracy.. Ale wczoraj jak byłem 3-4h w pracy i wracałem do domu ok.16.00 to była kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam poniedziałkowo A u nas snieg pada, śnieg pada ...... a u mnie...snieg wisi gdzies w chmurach.....i pewnie nie wie czy zaczac sypac czy nie??? Teska ja bym wolała żeby tak powisiał jeszcze ze trzy dni bo tyle mi potrzeba żeby dach skończyć To niech wisi ten śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 To niech wisi ten śnieg No niech wisi dzisiaj robią rynny Swoją drogą zastanawiam się jak oni są w stanie pracować w takie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 To niech wisi ten śnieg No niech wisi dzisiaj robią rynny Swoją drogą zastanawiam się jak oni są w stanie pracować w takie zimno To fakt jestem pełna podziwu, obok naszej budowy też robią dach zawsze jak tam jestem to się zastanawiam jak oni to wytrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Nasza ekipa codziennie rozpala ognisko i przy nim się dogrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 W zimę mozna robić dużo rzeczy... Tylko z betonowaniem trzeba uważać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 W zimę mozna robić dużo rzeczy... Tylko z betonowaniem trzeba uważać.. Betonowanie już mnie nie dotyczy. Strop zalewaliśmy pod koniec listopada i był to jedyny mroźny dzień w naszym regionie ale i tak na wszelki wypadek wzięliśmy dodatek na mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 U mnie na szczęście wszystkie prace są wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.12.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam poniedziałkowo A u nas snieg pada, śnieg pada ...... a u mnie...snieg wisi gdzies w chmurach.....i pewnie nie wie czy zaczac sypac czy nie??? Teska ja bym wolała żeby tak powisiał jeszcze ze trzy dni bo tyle mi potrzeba żeby dach skończyć ups....to bedzie wisial.....ale zapowiadaja za niedlugo deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 witajcie a u nas ślicznie biało /wstyd, że podoba mi sie kupa sniegu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam poniedziałkowo A u nas snieg pada, śnieg pada ...... a u mnie...snieg wisi gdzies w chmurach.....i pewnie nie wie czy zaczac sypac czy nie??? Teska ja bym wolała żeby tak powisiał jeszcze ze trzy dni bo tyle mi potrzeba żeby dach skończyć ups....to bedzie wisial.....ale zapowiadaja za niedlugo deszcz Trzeba odpędzać ten deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 To niech wisi ten śnieg No niech wisi dzisiaj robią rynny Swoją drogą zastanawiam się jak oni są w stanie pracować w takie zimno ja mam za oknem 2 budowy...współczuje tym pracownikom.....tak zimno a oni...wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 witajcie a u nas ślicznie biało /wstyd, że podoba mi sie kupa sniegu/ Mi też się śnieg podoba,nie podoba mi się tylko to jak topnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno dokładnie! duzo Ci Aga zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam poniedziałkowo A u nas snieg pada, śnieg pada ...... a u mnie...snieg wisi gdzies w chmurach.....i pewnie nie wie czy zaczac sypac czy nie??? Teska ja bym wolała żeby tak powisiał jeszcze ze trzy dni bo tyle mi potrzeba żeby dach skończyć ups....to bedzie wisial.....ale zapowiadaja za niedlugo deszcz Trzeba odpędzać ten deszcz ja już zaklinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts