monka 19.12.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ale imprezka fajny prezent kze dostałeś gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 to ja poproszę o te krewetki Kasia, trzymam kciuki /chociaż nie doczytałam o co/, ale trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Albo może kaczka na włoskiej kapuściehttp://www.mojegotowanie.pl/_gAllery/50/500.jpglubindyk w indyjskim sosie curryhttp://www.mojegotowanie.pl/_gAllery/43/438.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ale imprezka fajny prezent kze dostałeś gratulacje!!! Prezent rzeczywiście super! A jak twoja budowa. Pisałaś, że pod koniec listopada lałas trop. A teraz pod koniec grudnia już masz dach... To szybkie tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Smaczności i przejemności, ja zmykam wpadnę w środę z życzeniami, a do tego czasu, jak nie będziecie zbyt zajęci, to potrzymajcie kcuki w pewnych 2 sprawach Ja też nie wiem o co chodzi, ale w ciemno bede trzymał kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A jako deserek proponujęhttp://www.mojegotowanie.pl/_gAllery/14/72/1472.jpganans na ciepłohttp://www.mojegotowanie.pl/_gAllery/27/271.jpgalbo może jabłuszka pełne bakaliihttp://www.mojegotowanie.pl/_gAllery/29/295.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 O dzięki Maksiu!! Teraz zauważyem zmianę pod nickiem... Tylko rozumiem, że jesteś świadom do czego Cie ten tytuł zobowiązuje m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A do posiłku proponuję winkohttp://www.wineonline.pl/wina/selaks_sauvignon.gifSelaks Premium Selection Sauvignon Blanc 2002 Pochodzenie: Marlborough. Na początku spotkamy się z aromatami agrestu i melona by w tle wzbogacić je akcentami pikantnej cytryny. W ustach świeżo i bogato owocowe oraz bardzo długie. Będzie dobrym dodatkiem do ostryg, krewetek, przegrzebków, potraw wegetariańskich. Podane w temperaturze 10-12°C. orazhttp://www.wineonline.pl/wina/knorhoek_cabernet.gifKnorhoek Cabernet Sauvignon Skład: 100% Cabernet Sauvignon. Pochodzenie: Stellenbosh. Głęboki rubinowy kolor zapowiada bogate aromaty jeżyny i dojrzałej śliwki z obecnym tłem pikantnej wanilii przejętej z beczki dębowej. Podawać do pieczonych i smażonych mięs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Smaczności i przejemności, ja zmykam wpadnę w środę z życzeniami, a do tego czasu, jak nie będziecie zbyt zajęci, to potrzymajcie kcuki w pewnych 2 sprawach no to ja juz trzymam powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 O dzięki Maksiu!! Teraz zauważyem zmianę pod nickiem... Tylko rozumiem, że jesteś świadom do czego Cie ten tytuł zobowiązuje m. No do tego, ze nie moge oddać liderowania RW... Wiem, wiem... Duże wyzwanie przede mna... Ale jakby co to zawsze mogę zostać honorowym liderem.. Jak Kazimierz Górski jest honorowym prezesem PZPN... A poza tym lider RW to nie to samo co LIDERUM RECORDUM, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ale imprezka fajny prezent kze dostałeś gratulacje!!! Prezent rzeczywiście super! A jak twoja budowa. Pisałaś, że pod koniec listopada lałas trop. A teraz pod koniec grudnia już masz dach... To szybkie tempo No szybkie tempo jak na nas ale ekipa jest po prostu dobra i bardzo sprawnie im to poszło jeszcze walczą bo niestety zabrakło nam parę dni odpowiedniej pogody został do obrobienia kosz, gąsiory i dokończenie orynnowania. A mieliśmy zrobić tylko strop i poczekać do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 .... czyżby jakaś impreska????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ale imprezka fajny prezent kze dostałeś gratulacje!!! Prezent rzeczywiście super! A jak twoja budowa. Pisałaś, że pod koniec listopada lałas trop. A teraz pod koniec grudnia już masz dach... To szybkie tempo No szybkie tempo jak na nas ale ekipa jest po prostu dobra i bardzo sprawnie im to poszło jeszcze walczą bo niestety zabrakło nam parę dni odpowiedniej pogody został do obrobienia kosz, gąsiory i dokończenie orynnowania. A mieliśmy zrobić tylko strop i poczekać do wiosny Ja miałem zrobić tylko fundamenty i poczekać do wiosny... A skończyło się na tym, że wylałem strop 9 grudnia i już miałem dość ciągłego oglądania prognozy pogody. Uznałem, że niech strop schnie i beton wiąże i w marcu wznawiamy działalność. A kiedy zaczęłaś budowę? Ja 14 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 .... czyżby jakaś impreska????? To z okazji zmiany podpisu pod moim nickiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.12.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ale imprezka fajny prezent kze dostałeś gratulacje!!! Prezent rzeczywiście super! A jak twoja budowa. Pisałaś, że pod koniec listopada lałas trop. A teraz pod koniec grudnia już masz dach... To szybkie tempo No szybkie tempo jak na nas ale ekipa jest po prostu dobra i bardzo sprawnie im to poszło jeszcze walczą bo niestety zabrakło nam parę dni odpowiedniej pogody został do obrobienia kosz, gąsiory i dokończenie orynnowania. A mieliśmy zrobić tylko strop i poczekać do wiosny Ja miałem zrobić tylko fundamenty i poczekać do wiosny... A skończyło się na tym, że wylałem strop 9 grudnia i już miałem dość ciągłego oglądania prognozy pogody. Uznałem, że niech strop schnie i beton wiąże i w marcu wznawiamy działalność. A kiedy zaczęłaś budowę? Ja 14 października. kze nie pytaj dawno, dawno temu wiosną No ale jak juz kiedyś pisałam ze względu na ograniczone środki wszystko do stropu mój mąż zrobił sam. Dlatego tyle to twa ale ja i tak jestem zadowolona z tego co udało nam się zrobić Kze ty nawet budujesz w rekordowym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 .... czyżby jakaś impreska????? To z okazji zmiany podpisu pod moim nickiem.. Gratulki.....Liderum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ale imprezka fajny prezent kze dostałeś gratulacje!!! Prezent rzeczywiście super! A jak twoja budowa. Pisałaś, że pod koniec listopada lałas trop. A teraz pod koniec grudnia już masz dach... To szybkie tempo No szybkie tempo jak na nas ale ekipa jest po prostu dobra i bardzo sprawnie im to poszło jeszcze walczą bo niestety zabrakło nam parę dni odpowiedniej pogody został do obrobienia kosz, gąsiory i dokończenie orynnowania. A mieliśmy zrobić tylko strop i poczekać do wiosny Ja miałem zrobić tylko fundamenty i poczekać do wiosny... A skończyło się na tym, że wylałem strop 9 grudnia i już miałem dość ciągłego oglądania prognozy pogody. Uznałem, że niech strop schnie i beton wiąże i w marcu wznawiamy działalność. A kiedy zaczęłaś budowę? Ja 14 października. kze nie pytaj dawno, dawno temu wiosną No ale jak juz kiedyś pisałam ze względu na ograniczone środki wszystko do stropu mój mąż zrobił sam. Dlatego tyle to twa ale ja i tak jestem zadowolona z tego co udało nam się zrobić Kze ty nawet budujesz w rekordowym tempie Monka najwazniejsze ze sie buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Kze ty nawet budujesz w rekordowym tempie Dobra ekipa, ot co. Casting przeprowadzałęm. Poza tym wszystko jest kwestią kasy. Jak masz kredyt w odpowiedniej wysokości to jedzie budowa... Jako ciekawostkę mogę opowiedzieć o sytuacji mojego kolegi. jest dyr generalnym w zachodniej firmie. Dom (szeregówka) buduje mu developer i aktualnie jest na etapie spotkań z architektem wnętrz. Przyznał sie, ze chce postawić i wyposarzyć dom pod klucz za ... (UWGA!!!) 1,5mln pln. I.. (uwaga!!) obawia się czy mu wystarczy.. Dom jego mam mieć 160mkw. Jak mu powiedziałem, że mkw wychodzi mu ponad 15tyś pln to powiedział, ze inni mu też mówią, ze wystarczy, ale kuchnie będzie mieć za ..200tyś pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.12.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 .... czyżby jakaś impreska????? To z okazji zmiany podpisu pod moim nickiem.. Gratulki.....Liderum Dzięki, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Kze ty nawet budujesz w rekordowym tempie Dobra ekipa, ot co. Casting przeprowadzałęm. Poza tym wszystko jest kwestią kasy. Jak masz kredyt w odpowiedniej wysokości to jedzie budowa... Jako ciekawostkę mogę opowiedzieć o sytuacji mojego kolegi. jest dyr generalnym w zachodniej firmie. Dom (szeregówka) buduje mu developer i aktualnie jest na etapie spotkań z architektem wnętrz. Przyznał sie, ze chce postawić i wyposarzyć dom pod klucz za ... (UWGA!!!) 1,5mln pln. I.. (uwaga!!) obawia się czy mu wystarczy.. Dom jego mam mieć 160mkw. Jak mu powiedziałem, że mkw wychodzi mu ponad 15tyś pln to powiedział, ze inni mu też mówią, ze wystarczy, ale kuchnie będzie mieć za ..200tyś pln. 1,5 miliona, hmmmm a ile to jest na nasze po co mu taki drogi dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts