Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Kze ty nawet budujesz w rekordowym tempie 8) :wink:

:lol: :lol:

Dobra ekipa, ot co. Casting przeprowadzałęm. Poza tym wszystko jest kwestią kasy. Jak masz kredyt w odpowiedniej wysokości to jedzie budowa... :lol:

Jako ciekawostkę mogę opowiedzieć o sytuacji mojego kolegi. jest dyr generalnym w zachodniej firmie. Dom (szeregówka) buduje mu developer i aktualnie jest na etapie spotkań z architektem wnętrz. Przyznał sie, ze chce postawić i wyposarzyć dom pod klucz za ... (UWGA!!!) 1,5mln pln. I.. (uwaga!!) obawia się czy mu wystarczy.. :o :o Dom jego mam mieć 160mkw. Jak mu powiedziałem, że mkw wychodzi mu ponad 15tyś pln to powiedział, ze inni mu też mówią, ze wystarczy, ale kuchnie będzie mieć za ..200tyś pln.

:o :o

1,5 miliona, hmmmm a ile to jest na nasze :o

po co mu taki drogi dom? :wink:

no właśnie :roll: po co :o

https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/3338/#findComment-8764794

Kze ty nawet budujesz w rekordowym tempie 8) :wink:

:lol: :lol:

Dobra ekipa, ot co. Casting przeprowadzałęm. Poza tym wszystko jest kwestią kasy. Jak masz kredyt w odpowiedniej wysokości to jedzie budowa... :lol:

Jako ciekawostkę mogę opowiedzieć o sytuacji mojego kolegi. jest dyr generalnym w zachodniej firmie. Dom (szeregówka) buduje mu developer i aktualnie jest na etapie spotkań z architektem wnętrz. Przyznał sie, ze chce postawić i wyposarzyć dom pod klucz za ... (UWGA!!!) 1,5mln pln. I.. (uwaga!!) obawia się czy mu wystarczy.. :o :o Dom jego mam mieć 160mkw. Jak mu powiedziałem, że mkw wychodzi mu ponad 15tyś pln to powiedział, ze inni mu też mówią, ze wystarczy, ale kuchnie będzie mieć za ..200tyś pln.

:o :o

1,5 miliona, hmmmm a ile to jest na nasze :o

po co mu taki drogi dom? :wink:

A on w dodatku jest pełen obaw, czy mu starczy... :lol: :lol:

A jak się spytałem co jakiś składnik, to powiedział, że np. kuchnia to ..200tyś.. :o

Spytałem się po co Ci za tyle kasy, skoro ludzie robią kuchnię za 20-30tyś. To mi odpowiedział, że niektórzy ludzie to pod mostem śpia...

I pytał się ile bierze mój architekt wnętrz..? Tylko, że ja nie mam architekta wnętrz i kazałem mu zejść na ziemie.. :lol: :D :o

https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/3338/#findComment-8764793

Zaglądam ciekawie co się dzieje? Na chwilkę ich samych zostawiłem i już. Kze - czy ty nie przesadzasz?? NIe wystarczyła Ci osierocona góra O. Ładnie , ładnie. A u mnie przeprowadzka nadchodzi dużymi krokami. Byleby mnie nie zadeptała :wink:
https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/3338/#findComment-8764787

Tak dla porządku:

1. kze - 115

2. Whisper - 113

3. kasztanka- 80

4. maksiu - 77

5. fizyk - 69

6. Joanna i Janusz-64

7. Majka- 59

8. SławekD-żonka - 54

9. Sonika - 49

10. badi - 38

11. Moniś, Teska - 36

13 facio 34

14. Aga J.G - 28

15. Jezier, monka - 24

17. markus_gdynia, Olkalybowa, Jajcek - 22

20. andrzejka - 17

21. Agniesia - 14

22. joola - 13

23. Funia - 12

24. Jane - 10

25. Wojty,verunia,kasia64 - 9,

28. Januszz -6

29. ania - 5

30. Ewuś, Paty, kolia - 4

33. damiangajda, Jacek69, lafcadio, Daria, inż. Mamoń - 3

38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2

40. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, jamles, Karolka - po 1

https://forum.murator.pl/topic/280441-rekord-wpisow/page/3338/#findComment-8764786