Aga J.G 19.12.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Spadam, bo nie mam dziś cierpliwości do mojego neta-żółwia . papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dzień dobry wtorkowo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 noooo. gratulki KZE, doczekałeś się. Piękny tytuł Dzięki, dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Zaglądam ciekawie co się dzieje? Na chwilkę ich samych zostawiłem i już. Kze - czy ty nie przesadzasz?? NIe wystarczyła Ci osierocona góra O. Ładnie , ładnie. A u mnie przeprowadzka nadchodzi dużymi krokami. Byleby mnie nie zadeptała Czemu przesadzam? Chcę się wyróżniać i tyle. Gratuluję przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A teraz chwila prawdy. Umiem jeszcze czy nie?? Gratuluję punkta!! Jak to nikt Cię nie lubi? Ja Cie lubię! Ja możesz watpić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam! Już nadrobiłem zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Widze, ze nie ma nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.12.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam skoro swit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.12.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 noooo. gratulki KZE, doczekałeś się. Piękny tytuł Dzięki, dzięki.. kze - i ja gratuluję wspaniałego tytułu. Na Twoim miejscu jednak martwiłbym się co to będzie bo ten tytuł wygląda mi na tytuł przechodni (coś jak żółta koszulka lidera). Whisper jest tuż tuż .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.12.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 noooo. gratulki KZE, doczekałeś się. Piękny tytuł Dzięki, dzięki.. kze - i ja gratuluję wspaniałego tytułu. Na Twoim miejscu jednak martwiłbym się co to będzie bo ten tytuł wygląda mi na tytuł przechodni (coś jak żółta koszulka lidera). Whisper jest tuż tuż .... Po pierwsz Whisper jus tuż, tuż już od dawna Po drugie LIDERUM RECORDUM to nie to samo co Lider RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 noooo. gratulki KZE, doczekałeś się. Piękny tytuł Dzięki, dzięki.. kze - i ja gratuluję wspaniałego tytułu. Na Twoim miejscu jednak martwiłbym się co to będzie bo ten tytuł wygląda mi na tytuł przechodni (coś jak żółta koszulka lidera). Whisper jest tuż tuż .... Whisper swojego tytulu prezesa chyba nie bedzie chcial wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 noooo. gratulki KZE, doczekałeś się. Piękny tytuł Dzięki, dzięki.. kze - i ja gratuluję wspaniałego tytułu. Na Twoim miejscu jednak martwiłbym się co to będzie bo ten tytuł wygląda mi na tytuł przechodni (coś jak żółta koszulka lidera). Whisper jest tuż tuż .... Whisper swojego tytulu prezesa chyba nie bedzie chcial wymieniac Ja swojego też. Dzieki za gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim Cześć. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dzień dobry wszystkim U nas śniegu od diabła i trochę. Dzisiaj nastawiłem budzik na 5 żeby zdążyc poodśnieżać przed wyjazdem do pracy i szkoły. Co gorsze, jestem ostatni i za mna nikt już nie mieszka, tak że brak "frajerów" do darmowego ujeżdżenia drogi. Przekazuję serdeczne pozdrowienia dla wszystkich stukaczy RW od Jooli. Wczoraj byłem u niej z wizytą. Bardzo fajnie ma zrobione w środku, wstawiła w końcu drzwi wewnętrzne. A ja, jak tak odwiedzam kolejne osoby to coraz bardziej niepodoba mi się to co mam u siebie Dziękuję za pozdrwienia Markus a co Ty chcesz od swojego domu Jak by każdy miał tak samo to by było trochę nudno dokładnie! duzo Ci Aga zostało? Sporo co nie mzienia faktu że godzina zero wybije na koniec marca eeee tam najwaniejsze ze wybije Mieszkanie sprzedane czas opuszczenia ustalony to ogolnie masz sporo czasu.Ja tez mialam 4 miesiace do wyprowadzki od momentu srzedania mieszkania Tylko u mnie dom w stanie takim trochę nie teges,ale co tam damy radę zaraz ogladam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 witam wszystkich rekordzistów u mnie dzis pada okropniascie deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.12.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 u mnie dzis pada okropniascie deszcz to prawda okropniaście nie dość że dachu nie mozna robić to jeszcze nie wiem jak mam po mieście latać w poszukiwaniu ostatnich prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 u nas snieg się trzyma. Ale w mieście chlapa. Prezenty kupione. witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.12.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Mi właściwie tylko dla córki brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 bardzo bogate te prezenty? My mamy wielką rodzinę, więc nasze prezenty dla niektórych moga wydawać się skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts