Majka 20.12.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 oj Aga, niedobrze. My juz sprzęt szykujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 oj Aga, niedobrze. My juz sprzęt szykujemy Mnie też to mało cieszy Z jednej strony dodatnie temperatury są nam potrzebne i powinnam być zadowolona z takiej alejak patrzę za okno i widze tą pluchę to bbbrrrrrr I widać babie nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.12.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 oj Aga, niedobrze. My juz sprzęt szykujemy Mnie też to mało cieszy Z jednej strony dodatnie temperatury są nam potrzebne i powinnam być zadowolona z takiej alejak patrzę za okno i widze tą pluchę to bbbrrrrrr I widać babie nie dogodzisz Ale Ci się na samokrytykę zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witajcie no to zamknąłem sezon budowlany w dzienniku, i mozna teraz troszke poleniuchować, odrobinkę a co do prezentów to ja juz mam komplet, czekają spokojnie na wigilie, a zaraz lece zamówić torta, bo moja córeczka w czwartek ma drugie urodzinki m. buziaczki dla Małgosi Przyłaczam się do życzeń dla Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 oj Aga, niedobrze. My juz sprzęt szykujemy Mnie też to mało cieszy Z jednej strony dodatnie temperatury są nam potrzebne i powinnam być zadowolona z takiej alejak patrzę za okno i widze tą pluchę to bbbrrrrrr I widać babie nie dogodzisz Ale Ci się na samokrytykę zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Gratulacje! Widzę, że idziesz na mistrza! Tak trzymaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.12.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu Może olimpijkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu Może olimpijkę Za olimpijkę też dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 najładniej brzmialoby: mieszkanka Partenonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu A moze Znicz Olimpijski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu A moze Znicz Olimpijski? no cóż.. poczekamy jeszcze chwilke i aga przeskoczy teske to sie będzie kwalifikowac na jakis fajny wpis m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 To do jutra klikacze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.12.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jajcek, idziesz jak burza. Gratulacje Maksiu, najlepsze zyczenia dla córeczki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.12.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Gratulacje! Widzę, że idziesz na mistrza! Tak trzymaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.12.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu A moze Znicz Olimpijski? no cóż.. poczekamy jeszcze chwilke i aga przeskoczy teske to sie będzie kwalifikowac na jakis fajny wpis m. A ja ??? ... Tak tylko skromnie sie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Heloo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts