Joanna i Janusz 20.12.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Za rok bedzie pieknie A teraz to ja żyje budową a nie świętami I też jest fajnie - inne święta niż zawsze Pewnie,że będzie pięknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.12.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.12.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam ponownie jak występ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.12.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam ponownie jak występ? Dzieciaki sie spisaly http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.12.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam ponownie jak występ? Dzieciaki sie spisaly http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k010.gif to gratulacje dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 My wczoraj byliśmy na spotakniu wigilijnym u starszej córki w szkole a jutro idziemy na Jasełka do przedszkola do młodszej córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam ponownie jak występ? Dzieciaki sie spisaly http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k010.gif to gratulacje dla dzieciaków Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.12.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 My wczoraj byliśmy na spotakniu wigilijnym u starszej córki w szkole a jutro idziemy na Jasełka do przedszkola do młodszej córki imprezów jak mrówków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.12.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 HejkaWiecie, z tymi prezentami to jakieś szaleństwo. Nakupowałam je jak jakaś głupia dla rodziny (jakieś kilkanaście sztuk do obdarowania) a mąż przecież bezrobotny, pieniądze topnieją, kredyt nie spłacony a ja sobie kolędy pod nosem nucę. Oj głupia baba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 wieczorkiem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu A moze Znicz Olimpijski? no cóż.. poczekamy jeszcze chwilke i aga przeskoczy teske to sie będzie kwalifikowac na jakis fajny wpis m. Maksiu a czemu ja nie mam fajnego wpisu? ( zart oczywiscie) mozesz mi wymazac te dziwaczne cyferki....nie chce zeby ktos skakał przezemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 cos pusto dzis..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 My wczoraj byliśmy na spotakniu wigilijnym u starszej córki w szkole a jutro idziemy na Jasełka do przedszkola do młodszej córki imprezów jak mrówków Dobrze że mam tylko dwie córki I imprezą w szkole mogłam manipulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu A moze Znicz Olimpijski? no cóż.. poczekamy jeszcze chwilke i aga przeskoczy teske to sie będzie kwalifikowac na jakis fajny wpis m. Maksiu a czemu ja nie mam fajnego wpisu? ( zart oczywiscie) mozesz mi wymazac te dziwaczne cyferki....nie chce zeby ktos skakał przezemnie Teska ja tez najchętniej pozbyłabym się tych cyferek i napisów. I była sobie poprostu Agą. Ale z tego co wiem to napis mozna zmienić a cyferki muszą pozostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.12.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a czemu ja nie mam fajnego wpisu? ( zart oczywiscie) mozesz mi wymazac te dziwaczne cyferki....nie chce zeby ktos skakał przezemnie niestety usunięcie licznika osobom indywidualnym jest niemożliwe, można to jedynie zrobić globalnie dla całego forum pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a czemu ja nie mam fajnego wpisu? ( zart oczywiscie) mozesz mi wymazac te dziwaczne cyferki....nie chce zeby ktos skakał przezemnie niestety usunięcie licznika osobom indywidualnym jest niemożliwe, można to jedynie zrobić globalnie dla całego forum pozdr m. A szkoda szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.12.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam ponownie jak występ? Dzieciaki sie spisaly http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k010.gif to gratulacje dla dzieciaków Gratulki W imieniu dzieciakow wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kze gartulki piekne podpisu Maksiu wszystkiego najlepszego dla Małgosi Dzięki. To dzięki Maksiowi.. Wiem wiem Ja też. Dlatego na każdym kroku podkreslam dzieki komu to jest i cały czas jestem mu wdzięczny.. Tak sobie myślę coja bym chciała zamiast tego Olimpu A moze Znicz Olimpijski? no cóż.. poczekamy jeszcze chwilke i aga przeskoczy teske to sie będzie kwalifikowac na jakis fajny wpis m. Maksiu a czemu ja nie mam fajnego wpisu? ( zart oczywiscie) mozesz mi wymazac te dziwaczne cyferki....nie chce zeby ktos skakał przezemnie Teska ja tez najchętniej pozbyłabym się tych cyferek i napisów. I była sobie poprostu Agą. Ale z tego co wiem to napis mozna zmienić a cyferki muszą pozostać hmmmmm...a Majka? jest Majką, bez cyferek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 a czemu ja nie mam fajnego wpisu? ( zart oczywiscie) mozesz mi wymazac te dziwaczne cyferki....nie chce zeby ktos skakał przezemnie niestety usunięcie licznika osobom indywidualnym jest niemożliwe, można to jedynie zrobić globalnie dla całego forum pozdr m. Maksiu hmmm...a Majka ??? mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts