Jajcek 22.12.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Dobry wieczór! Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 )Ja już dawno siedzę na urlopie Zaraz zmykam do dentysty Oczywiście ze znieczuleniem, czy sie katujesz? Oczywiście ze znieczuleniem inaczej nawet na fotel nie siadam ja też dzisiaj byłam... ale bez znieczulenia, poborowali, założyli lekarstwo i w środę po świetach znowu ps. bez znieczulenia ( bo nie lubię miećpotem wykrzywionej buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Tysiąca choinek w lesie , prezentów ile Mikołaj uniesie , bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu oraz tyle radości , ile karp ma ości http://www.kartki.bej.pl/kartki/marieta_kozak/swiateczny_widoczek_mala.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Dobra zmykam A gdzie streszczenie ? Przyganiał kocioł garnkowi . kto sobie wystawia, ten nie pisze streszczenia serio? Nowe przepisy? prezes znowelizował fiu, fiu ,ale dlaczego? Kochani - co z tymi przepisami ?? Pytam bo ja tu nowy i nie chcę na gbura wyjść ... Mnie też ta nowelizacja zaskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Witajcie. Ja tylko na słówko. Mieszkamy już na swoim !!!!!!!!!!! I jest nam z tym bardzo dobrze !!!!! Wszystkim Rekordzistom życzę Wspaniałych Świąt i Błogosławieństwa od Pana Jezuska!!! A nowym roku - realizacji zamierzeń budowlanych i prywatnych oraz dużooo kasy i jeszcze więcej determinacji !! Gratulki dla Fiyka Fizuli i Fizyniątek! Niech Wam sie dobrze mieszka! A na świeta spełnienia marzeń (bo na tym jednym nie wolno spocząć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.12.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Inżynierze, masz tremę przed świętami? W końcu zobaczysz swój dom w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Jajcek! Widzę,że masz nowe zdjęcia pod nowym hasłem! Fajne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Jajcek! Widzę,że masz nowe zdjęcia pod nowym hasłem! Fajne!!! No troszke uaktualnilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.12.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... a'propos czy nie nadszedł czas pójścia do łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... Ty to wiesz, prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.12.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... a'propos czy nie nadszedł czas pójścia do łóżek http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/f055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... a'propos czy nie nadszedł czas pójścia do łóżek dzieci już śpią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.12.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... Ty to wiesz, prawda... Jaaaa ????? Niby skad ???? Nawet mialem tu po floodowac dzis o 3 rano ale stwierdzilem ze to nie uczciwa walka bo tak to i 10 punktow odrazu mozna zlapac wiec odpuscilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.12.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.12.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... a'propos czy nie nadszedł czas pójścia do łóżek dzieci już śpią... moje chyba nie .... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... Ty to wiesz, prawda... Jaaaa ????? Niby skad ???? Nawet mialem tu po floodowac dzis o 3 rano ale stwierdzilem ze to nie uczciwa walka bo tak to i 10 punktow odrazu mozna zlapac wiec odpuscilem ale jesteś uczciwy, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.12.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie umiem w porę kliknąć, ale nic to. Brak punktów też jest jakimś wyróżnieniem najłatwiej nocą( lub nad ranem) samemu wystawić sobie stronkę... a'propos czy nie nadszedł czas pójścia do łóżek dzieci już śpią... moje chyba nie .... ??? moje od około godziny i całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts