Iwonka i Adaś 26.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam wieczorowo Przyszłam zobaczyć co tu słychać Tu dzisiaj trunkowe towarzystwo. Dołączasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam wieczorowo Przyszłam zobaczyć co tu słychać Witaj Aguś1 Co pijesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 W pierwszy dzień świąt leciało przezacne czerwone wytrwane "augusta" produkcji bułgarskiej, a dzisiaj "chateau ardolou" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 W pierwszy dzień świąt leciało przezacne czerwone wytrwane "augusta" produkcji bułgarskiej, a dzisiaj "chateau ardolou" Czyli tez wino! No to chlup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 cześć klikacze jak po świętach? brzuchy bolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? ja pipijam reddsa malinkowego, a Ty inżynierku? A za reddsem malinkowym przepada moja Małżoncia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem ja też ale jak żaba zachwala to trzeba będzie spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Dlaczego wstyd? A ja nie piłam Twojego..... Ale jest fajnie, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja dzisiaj nic nie piję A wczoraj było winkodomowej roboty mojej szwagierki Jakjestem z wizytą to spożywam średnio jedną buteleczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 cześć klikacze jak po świętach? brzuchy bolą? Bolą, bolą, zaraz idę nawpieprzać się piernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? A za reddsem malinkowym przepada moja Małżoncia ... To fajna kobitka z niej, przekaż ukłony odemnie żonce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja wogóle nie pijam tych babskich piw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja dzisiaj nic nie piję A wczoraj było winkodomowej roboty mojej szwagierki Jakjestem z wizytą to spożywam średnio jedną buteleczkę No nieżle. nalej sobie coś! Bedzie fajniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Dlaczego wstyd? A ja nie piłam Twojego..... Ale jest fajnie, nie?? Wstyd bo porto jest znane, a te dwa chyba mniej więc nic dziwnego, że ich nie piłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 cześć klikacze jak po świętach? brzuchy bolą? Bolą, bolą, zaraz idę nawpieprzać się piernika to chyba nie jest tak źle jak jeszcze piernik wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 cześć klikacze jak po świętach? brzuchy bolą? Bolą, bolą, zaraz idę nawpieprzać się piernika Inżynier, a tak brzydko mówi.... Mówi sie nawpier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? A za reddsem malinkowym przepada moja Małżoncia ... To fajna kobitka z niej, przekaż ukłony odemnie żonce. Dzięki, ale chyba lepiej zrobię jak ją też namówię na udział w tym wątku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja wogóle nie pijam tych babskich piw Wiesz Aga coś mocniejszego nie wchodzi w grę bo słabą głowę mam niestety i niewiem jak by to sie skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts