inż. Mamoń 26.12.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Dlaczego wstyd? A ja nie piłam Twojego..... Ale jest fajnie, nie?? Wstyd bo porto jest znane, a te dwa chyba mniej więc nic dziwnego, że ich nie piłaś Zatem zapraszam cię na Porto! Zaproszenie przyjęte No to o której będziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja wogóle nie pijam tych babskich piw Wiesz Aga coś mocniejszego nie wchodzi w grę bo słabą głowę mam niestety i niewiem jak by to sie skończyło. Ja preferuje normalne piwo, za to mój mąż gustuje w tych drugich tak się wyrównujemy a ja lubię każde ostatnio najlepiej mi wchodzi lokalny Bosman niebieski Ja ostanio preferuje tego ze słomką czyli jakie? bo nie łapię Żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Znowu Ci sie udałoa!!! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja wogóle nie pijam tych babskich piw Wiesz Aga coś mocniejszego nie wchodzi w grę bo słabą głowę mam niestety i niewiem jak by to sie skończyło. Ja preferuje normalne piwo, za to mój mąż gustuje w tych drugich tak się wyrównujemy a ja lubię każde ostatnio najlepiej mi wchodzi lokalny Bosman niebieski Ja ostanio preferuje tego ze słomką czyli jakie? bo nie łapię Żubr dzieki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Żaba - napisałem ostatni post na poprzedniej stronie, a Tobie się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja dzisiaj nic nie piję A wczoraj było winkodomowej roboty mojej szwagierki Jakjestem z wizytą to spożywam średnio jedną buteleczkę No nieżle. nalej sobie coś! Bedzie fajniej... W domu została już tylko czysta a głupio tak samej czyściochę chłeptać Aga - nic nie jest głupio !! Leć, odpieczętuj flachę i wypij nasze zdrowie A potem mąż mnie do łóżka nie wpuści Mówi się trudno - razem wypijcie flachę E tam mój mązto taki mało trunkowy jak go namawiam to mi zawsze gada że gona manowce sprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. nie przejmuj się to na pewno z przemeczenia świątecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Dlaczego wstyd? A ja nie piłam Twojego..... Ale jest fajnie, nie?? Wstyd bo porto jest znane, a te dwa chyba mniej więc nic dziwnego, że ich nie piłaś Zatem zapraszam cię na Porto! no to o której będziesz???? Zaproszenie przyjęte A czy Miras też będzie? Cos sie zorganizuje...Np. wyjście do kina z dziećmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Znowu Ci sie udałoa!!! gratulacje a nie mowilam że mam spozniony zapłon. znowu ktos punkcik zalapal i nawet nie wiem kiedy stronka przeleciala. gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. nie przejmuj się to na pewno z przemeczenia świątecznego Na 100 % przemęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Dlaczego wstyd? A ja nie piłam Twojego..... Ale jest fajnie, nie?? Wstyd bo porto jest znane, a te dwa chyba mniej więc nic dziwnego, że ich nie piłaś Zatem zapraszam cię na Porto! Zaproszenie przyjęte No to o której będziesz???? Zaba - żeby nikogo nie gorszyć szczegóły uzgodnijmy na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Inż. GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. nie przejmuj się to na pewno z przemeczenia świątecznego monka, czy ty przypadkiem nie z naszej szczecińskiej grupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Żaba - napisałem ostatni post na poprzedniej stronie, a Tobie się nie udało w tak miłym towarzystwie nie maiłam do tego głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.12.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja dzisiaj nic nie piję A wczoraj było winkodomowej roboty mojej szwagierki Jakjestem z wizytą to spożywam średnio jedną buteleczkę No nieżle. nalej sobie coś! Bedzie fajniej... W domu została już tylko czysta a głupio tak samej czyściochę chłeptać Aga - nic nie jest głupio !! Leć, odpieczętuj flachę i wypij nasze zdrowie A potem mąż mnie do łóżka nie wpuści Mówi się trudno - razem wypijcie flachę E tam mój mązto taki mało trunkowy jak go namawiam to mi zawsze gada że gona manowce sprowadzam Aga - Twój mąż ma więc podobnie do mojej małżonci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Iwonka, Żabka - jakie wina pijecie? Ja lubie Porto! A Ty jaki trunek sobie życzysz? Może być porto - wstyd się przynać, że nigdy nie piłem Dlaczego wstyd? A ja nie piłam Twojego..... Ale jest fajnie, nie?? Wstyd bo porto jest znane, a te dwa chyba mniej więc nic dziwnego, że ich nie piłaś Zatem zapraszam cię na Porto! Zaproszenie przyjęte No to o której będziesz???? Zaba - żeby nikogo nie gorszyć szczegóły uzgodnijmy na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wam tez się w głowie kręci.... mnie to troche juz sie litery zlewaja i mam spozniony zapłon. nie przejmuj się to na pewno z przemeczenia świątecznego monka, czy ty przypadkiem nie z naszej szczecińskiej grupki? nooo... tak przypadkiem to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts