SławekD-żonka 10.01.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Pomijam pracowników produkcyjnych - w biurowcu jest 10 osób (w tym prezes i 2 szefów), technologia to 5 osób. Byscie sobie nie myśleli, że my tak sobie bez kontroli wychodzimy - szef zawsze o wszystkim wiedział i dopiero z jego błogosławieństwem można było się gdzieś wyrwać i tak jak u Funi - robota musiał być zrobiona. Może chce mieć eweidencje czasu pracy. A może nie chce udzielać zgody, tylko patrzeć w zeszyt. Taka forma zaufania pracownikom. Ktoś musiał przegiąć - to jest pewne. No trudno, przeżyję, pracowałam już w gorszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 jest taka szansa...ale od procentów ostatnio mi żołądek wysiada to już nie wiem co...coś muszę poświecić! Mi ostatnio od kawy żołądek wysiada Straszne Od razu przypomniał mi się jeden z szefów; ktoś mu się zapytał jak boli żołądek, a on na to 'nie wiem - bo nie mam' i w śmiech - fajny facet faktycznie z wyciętym żołądkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.01.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 ..... procenty nie zaliczone! I to jest właśnie źródło złego samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 procenty nie zaliczone! A może to z braku? Widzę, że przyszło mi streszczać już z wprawy wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.01.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 procenty nie zaliczone! a może to z braku? gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 procenty nie zaliczone! A może to z braku? GRATKI! Przyłaczam się do gratulacje. PB kule i posty nosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Pomijam pracowników produkcyjnych - w biurowcu jest 10 osób (w tym prezes i 2 szefów), technologia to 5 osób. Byscie sobie nie myśleli, że my tak sobie bez kontroli wychodzimy - szef zawsze o wszystkim wiedział i dopiero z jego błogosławieństwem można było się gdzieś wyrwać i tak jak u Funi - robota musiał być zrobiona. Może chce mieć eweidencje czasu pracy. A może nie chce udzielać zgody, tylko patrzeć w zeszyt. Taka forma zaufania pracownikom. Ktoś musiał przegiąć - to jest pewne. No trudno, przeżyję, pracowałam już w gorszym miejscu Może przejdzie szefowi, a moze jak mało bedzie wpisów to wszystko umrze smiercia naturalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Pomijam pracowników produkcyjnych - w biurowcu jest 10 osób (w tym prezes i 2 szefów), technologia to 5 osób. Byscie sobie nie myśleli, że my tak sobie bez kontroli wychodzimy - szef zawsze o wszystkim wiedział i dopiero z jego błogosławieństwem można było się gdzieś wyrwać i tak jak u Funi - robota musiał być zrobiona. Może chce mieć eweidencje czasu pracy. A może nie chce udzielać zgody, tylko patrzeć w zeszyt. Taka forma zaufania pracownikom. Ktoś musiał przegiąć - to jest pewne. No trudno, przeżyję, pracowałam już w gorszym miejscu Może przejdzie szefowi, a moze jak mało bedzie wpisów to wszystko umrze smiercia naturalna... a nie mieliscie przypadkiem kontroli z PiPu? Oni lubią takie zeszyciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 procenty nie zaliczone! A może to z braku? GRATKI! Dziękuję Kze, Tobie również Streszczenie odcinka 1161 RW - rozpoczęła Kasztanka po czym poszła spać - była krajowa pogodynka - Badi ma balustrady i zapaćkaną podłogę - Kasztanka ma dużo ogrodu - Kze też ma ogród i nawet będzie tam dzieci wyprowadzał, tzn wypuszczał, czyli pozwoli im sie tam bawić [przyp. autora ] - Teska ma pytanie dnia - potem Agacka dostała zawrotów głowy, prawdopodobnie z braku http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/159.png - a na koniec mój pracodawca zabrał się za porządki - odcinek zakończyła Agacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 wszystko muszę kończyć... i czego mi gratulujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Może przejdzie szefowi, a moze jak mało bedzie wpisów to wszystko umrze smiercia naturalna... a nie mieliscie przypadkiem kontroli z PiPu? Oni lubią takie zeszyciki Nie mam pojęcia, do nas nikt nie wchodził, a wpisów będzie sporo, bo trochę jest różnych spraw firmowych w terenie do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 wszystko muszę kończyć... i czego mi gratulujecie? Wykończeniówka wykańcza --> każda wykończeniówka wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Mroźny wtorkowy RANKING 1. kze - 115 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 814. maksiu - 77 5. fizyk, Joanna i Janusz - 71 7. Majka- 60 8. SławekD-żonka - 56 9. Sonika - 49 10. badi, Teska - 38 12. Moniś, Jajcek - 36 14. facio - 35 15. Aga J.G - 29 16. monka - 26 17. Jezier - 24 18. Olkalybowa, markus_gdynia - 23 20. andrzejka - 17 21. Agniesia - 14 22. joola - 13 23. Funia - 12 24. inż. Mamoń - 11 25. Jane - 10 26. Wojty, verunia, kasia64 - 9 29. Januszz - 6 30. ania, lafcadio - 5 32. Ewuś, Paty, kolia - 4 35. damiangajda, Jacek69, Daria - 3 38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia - 2 41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 prosze mitu wykończeniówką oczu nie mydlić... do wykończenia wykończeniówki jeszcze duuuuuuuuo wody upłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Hihihi mojej wykończeniówki nie widać, a ja już wykończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 a tak dokładnie to co to jest wykończeniówka?kiedy się kończy budowa a zaczyna wykończeniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 procenty nie zaliczone! A może to z braku? GRATKI! Dziękuję Kze, Tobie również Streszczenie odcinka 1161 RW - rozpoczęła Kasztanka po czym poszła spać - była krajowa pogodynka - Badi ma balustrady i zapaćkaną podłogę - Kasztanka ma dużo ogrodu - Kze też ma ogród i nawet będzie tam dzieci wyprowadzał, tzn wypuszczał, czyli pozwoli im sie tam bawić [przyp. autora ] - Teska ma pytanie dnia - potem Agacka dostała zawrotów głowy, prawdopodobnie z braku http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/159.png - a na koniec mój pracodawca zabrał się za porządki - odcinek zakończyła Agacka Super streszczenie!! Na prawdę bomba, bardzo profesjonalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 a tak dokładnie to co to jest wykończeniówka? kiedy się kończy budowa a zaczyna wykończeniówka? Chyba od momentu zakupu pierwszych kafelków, terakoty, gresu lub desek na podłogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Wykończeniówka chyba się nigdy nie kończy, bo jak już sie zamieszka i niby wszystko będzie gotowe, to zaczynają się poprawki - czyli ciągłe wykańczanie, w domu zawsze jest mniej lub więcej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Super streszczenie!! Na prawdę bomba, bardzo profesjonalne.. Dziękuję przyłożyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts