Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Pomijam pracowników produkcyjnych - w biurowcu jest 10 osób (w tym prezes i 2 szefów), technologia to 5 osób.

Byscie sobie nie myśleli, że my tak sobie bez kontroli wychodzimy - szef zawsze o wszystkim wiedział i dopiero z jego błogosławieństwem można było się gdzieś wyrwać i tak jak u Funi - robota musiał być zrobiona.

Może chce mieć eweidencje czasu pracy. A może nie chce udzielać zgody, tylko patrzeć w zeszyt. Taka forma zaufania pracownikom.

Ktoś musiał przegiąć - to jest pewne. No trudno, przeżyję, pracowałam już w gorszym miejscu :roll:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

jest taka szansa...ale od procentów ostatnio mi żołądek wysiada to już nie wiem co...coś muszę poświecić!

Mi ostatnio od kawy żołądek wysiada :o Straszne :roll:

Od razu przypomniał mi się jeden z szefów; ktoś mu się zapytał jak boli żołądek, a on na to 'nie wiem - bo nie mam' i w śmiech - fajny facet 8) faktycznie z wyciętym żołądkiem :-?

Pomijam pracowników produkcyjnych - w biurowcu jest 10 osób (w tym prezes i 2 szefów), technologia to 5 osób.

Byscie sobie nie myśleli, że my tak sobie bez kontroli wychodzimy - szef zawsze o wszystkim wiedział i dopiero z jego błogosławieństwem można było się gdzieś wyrwać i tak jak u Funi - robota musiał być zrobiona.

Może chce mieć eweidencje czasu pracy. A może nie chce udzielać zgody, tylko patrzeć w zeszyt. Taka forma zaufania pracownikom.

Ktoś musiał przegiąć - to jest pewne. No trudno, przeżyję, pracowałam już w gorszym miejscu :roll:

Może przejdzie szefowi, a moze jak mało bedzie wpisów to wszystko umrze smiercia naturalna... :roll:

Może przejdzie szefowi, a moze jak mało bedzie wpisów to wszystko umrze smiercia naturalna... :roll:

a nie mieliscie przypadkiem kontroli z PiPu? Oni lubią takie zeszyciki :evil:

procenty nie zaliczone!

A może to z braku? :wink: 8)

GRATKI!

Dziękuję :p Kze, Tobie również :p

Streszczenie odcinka 1161 RW 8)

- rozpoczęła Kasztanka po czym poszła spać 8)

- była krajowa pogodynka

- Badi ma balustrady :p i zapaćkaną podłogę :wink:

- Kasztanka ma dużo ogrodu

- Kze też ma ogród i nawet będzie tam dzieci wyprowadzał, tzn wypuszczał, czyli pozwoli im sie tam bawić [przyp. autora :wink: ]

- Teska ma pytanie dnia

- potem Agacka dostała zawrotów głowy, prawdopodobnie z braku http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/159.png

- a na koniec mój pracodawca zabrał się za porządki

- odcinek zakończyła Agacka :p

a nie mieliscie przypadkiem kontroli z PiPu? Oni lubią takie zeszyciki :evil:

Nie mam pojęcia, do nas nikt nie wchodził, a wpisów będzie sporo, bo trochę jest różnych spraw firmowych w terenie do załatwienia :roll:

Mroźny wtorkowy RANKING

1. kze - 115

2. Whisper - 113

3. kasztanka - 81

4. maksiu - 77

5. fizyk, Joanna i Janusz - 71

7. Majka- 60

8. SławekD-żonka - 56

9. Sonika - 49

10. badi, Teska - 38

12. Moniś, Jajcek - 36

14. facio - 35

15. Aga J.G - 29

16. monka - 26

17. Jezier - 24

18. Olkalybowa, markus_gdynia - 23

20. andrzejka - 17

21. Agniesia - 14

22. joola - 13

23. Funia - 12

24. inż. Mamoń - 11

25. Jane - 10

26. Wojty, verunia, kasia64 - 9

29. Januszz - 6

30. ania, lafcadio - 5

32. Ewuś, Paty, kolia - 4

35. damiangajda, Jacek69, Daria - 3

38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia - 2

41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc - po 1

procenty nie zaliczone!

A może to z braku? :wink: 8)

GRATKI!

Dziękuję :p Kze, Tobie również :p

Streszczenie odcinka 1161 RW 8)

- rozpoczęła Kasztanka po czym poszła spać 8)

- była krajowa pogodynka

- Badi ma balustrady :p i zapaćkaną podłogę :wink:

- Kasztanka ma dużo ogrodu

- Kze też ma ogród i nawet będzie tam dzieci wyprowadzał, tzn wypuszczał, czyli pozwoli im sie tam bawić [przyp. autora :wink: ]

- Teska ma pytanie dnia

- potem Agacka dostała zawrotów głowy, prawdopodobnie z braku http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/159.png

- a na koniec mój pracodawca zabrał się za porządki

- odcinek zakończyła Agacka :p

Super streszczenie!!

Na prawdę bomba, bardzo profesjonalne.. :wink: