Jajcek 15.01.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 To teraz mogłam iśc na lodowisko Ja mam lodowisko przed domem, he, he. Przed domem też mam a raczej za domem Przed blokiem brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy O to też ciekawie Ja trochę mniej laby ale za to ciekawie zapowiadający się wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy O to też ciekawie Ja trochę mniej laby ale za to ciekawie zapowiadający się wyjazd Tio cio bedziesz porabiac w stolicy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy O to też ciekawie Ja trochę mniej laby ale za to ciekawie zapowiadający się wyjazd Tio cio bedziesz porabiac w stolicy ???? Jak to co ? Szaleć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Ja jak pracuje nie mogę z Wami spędzać nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy O to też ciekawie Ja trochę mniej laby ale za to ciekawie zapowiadający się wyjazd Tio cio bedziesz porabiac w stolicy ???? Jak to co ? Szaleć...... Do bialego rana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Aga, jak Ty masz jeszcze siły po nocy iść na łyżwy . Szczerze podziwiam. Ja po nocy ledwo na oczy patrzę, ale to pewnie wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy O to też ciekawie Ja trochę mniej laby ale za to ciekawie zapowiadający się wyjazd Tio cio bedziesz porabiac w stolicy ???? Jak to co ? Szaleć...... Do bialego rana ? Oczywiście że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Ja jak pracuje nie mogę z Wami spędzać nocy Ja jak pracuje to tez nioe mogie tu siedziec ale w malych krotkich przerwach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Widzę, że propozycja się spodobała, no to jesteśmy umówieni . Ale uprzedzam, po północy robię się marudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Widzę, że propozycja się spodobała, no to jesteśmy umówieni . Ale uprzedzam, po północy robię się marudna. Ja tez juz bredze o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy O to też ciekawie Ja trochę mniej laby ale za to ciekawie zapowiadający się wyjazd Tio cio bedziesz porabiac w stolicy ???? Jak to co ? Szaleć...... Do bialego rana ? Oczywiście że tak Ale Ci fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Widzę, że propozycja się spodobała, no to jesteśmy umówieni . Ale uprzedzam, po północy robię się marudna. Ja tez juz bredze o tej porze To pobredzimy razem, nic się nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja rano wróciłam z pracy No to zasluzylas na lyzwy Ale ten tydzień mam mało pracujący Do pracy idę tylko w środę na dzień apotem jadę podbijać stolicę A ja w tym tygodniu to jeszcze w poniedzialek nocka czwartek nocka i 9 dni labyyyy Jajcek, to możemy czwartkową noc spędzić razem Widzę, że propozycja się spodobała, no to jesteśmy umówieni . Ale uprzedzam, po północy robię się marudna. Ja tez juz bredze o tej porze To pobredzimy razem, nic się nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Aga, jak Ty masz jeszcze siły po nocy iść na łyżwy . Szczerze podziwiam. Ja po nocy ledwo na oczy patrzę, ale to pewnie wiek Soniczko wracam, trochę pośpię potem wstaję kawka i jakoś funkcjonuje Zreszta w weekendy to takie spanie cała rodzina w domu i nie za bardzo udaje się wyspać Jakos daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.01.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 SONIKA to o ktorej zaczynamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Aga, jak Ty masz jeszcze siły po nocy iść na łyżwy . Szczerze podziwiam. Ja po nocy ledwo na oczy patrzę, ale to pewnie wiek Soniczko wracam, trochę pośpię potem wstaję kawka i jakoś funkcjonuje Zreszta w weekendy to takie spanie cała rodzina w domu i nie za bardzo udaje się wyspać Jakos daje radę Ja jak pójdę spać po dyżurze, to jest jeszcze gorzej - ani w tą, ani w tamtą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts