Trini 16.01.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 aj bo widzisz Aguś... znalazłam kafelki do obudowania wanny Wydawało mi sie ze najprosztsze jakie mogą być i z najtańszego materiału takie rzeczne kamyki przyklejone do drucianej kwadratowej siatki, małe to to bo 15 na 15 cm sztuka I to sie zatapia w cement albo beton, albo inne coś co mozna zasmarować wannę z boku i to zastygnie No sposób montowania nie istotny w sumie... to moje najprostsze wymarzone coś... kosztuje 800 złotych za m2 załamałam sie... chyba pojadę w góry wydłubię takich kamyków z potoku ile się da, i sama to zrobię jak już będziemy się urządzać... Za takie cos tyle kasy?? no szok... firma sie yeti coś tam nazywa w jakiejś gazecie to wyszperałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.01.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 ech... dobranoc wszystkim... idę łeb do poduszki z żalu utulić... ciagle pod górkę, ciagle pod górkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 no cóż powiem tak musisz przywyknąc że to co dlanas jest najprotsze wgruncie rzeczy jest najdroższe szczególnie jak produkty są w gazetach o wnetrzach I nie ma co się denerwować jak ma sięmałokasy to z pewnych rzeczy trzeba się wyleczyć Ja już się pożegnałam z pewnymi pomysłami pocieszające to to nie jest ale trzeba szukac kompromisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.01.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 komuś faworka? po drodze z uczelni przyniosłam To ja poproszę jednego. Przed piłeczkę trzeba posilić sie.. no patrz nie zauważyłam, że stoisz w kolejce, juz sie poprawiam http://www.donicebonsai.com.pl/faworki.jpg częstujcie sie do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ja też zmykam dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.01.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 no cóż powiem tak musisz przywyknąc że to co dlanas jest najprotsze wgruncie rzeczy jest najdroższe szczególnie jak produkty są w gazetach o wnetrzach I nie ma co się denerwować jak ma sięmałokasy to z pewnych rzeczy trzeba się wyleczyć Ja już się pożegnałam z pewnymi pomysłami pocieszające to to nie jest ale trzeba szukac kompromisów uczę sie powoli, bardzo powoli... a z tego nie zrezygnuję, sama to zrobię, a co kocham kamienie i w aranżacji muszę mieć choć trochę wkomponowane, inaczej chora bedę dobrej nocy wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Widzisz już masz problem z głowy. Ręczę że będzie taniej ciekawiej i ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 moj piesek dzisiaj zdechl ..... fakt ze mial 16 lat ale mi smutno ........... biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Dobry wieczór! Witaj Widze że znowu się mijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Dobry wieczór! Witaj Widze że znowu się mijamy ostatnio stale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 moj piesek dzisiaj zdechl ..... fakt ze mial 16 lat ale mi smutno ........... biedna Też współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 no cóż powiem tak musisz przywyknąc że to co dlanas jest najprotsze wgruncie rzeczy jest najdroższe szczególnie jak produkty są w gazetach o wnetrzach I nie ma co się denerwować jak ma sięmałokasy to z pewnych rzeczy trzeba się wyleczyć Ja już się pożegnałam z pewnymi pomysłami pocieszające to to nie jest ale trzeba szukac kompromisów uczę sie powoli, bardzo powoli... a z tego nie zrezygnuję, sama to zrobię, a co kocham kamienie i w aranżacji muszę mieć choć trochę wkomponowane, inaczej chora bedę dobrej nocy wszystkim!! piaskowiec pocięty na kawałki wygląda świetnie i nawet niedrogo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 komuś faworka? po drodze z uczelni przyniosłam To ja poproszę jednego. Przed piłeczkę trzeba posilić sie.. no patrz nie zauważyłam, że stoisz w kolejce, juz sie poprawiam http://www.donicebonsai.com.pl/faworki.jpg częstujcie sie do woli dziękuję! Pyszności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 aj bo widzisz Aguś... znalazłam kafelki do obudowania wanny Wydawało mi sie ze najprosztsze jakie mogą być i z najtańszego materiału takie rzeczne kamyki przyklejone do drucianej kwadratowej siatki, małe to to bo 15 na 15 cm sztuka I to sie zatapia w cement albo beton, albo inne coś co mozna zasmarować wannę z boku i to zastygnie No sposób montowania nie istotny w sumie... to moje najprostsze wymarzone coś... kosztuje 800 złotych za m2 załamałam sie... chyba pojadę w góry wydłubię takich kamyków z potoku ile się da, i sama to zrobię jak już będziemy się urządzać... Za takie cos tyle kasy?? no szok... firma sie yeti coś tam nazywa w jakiejś gazecie to wyszperałam... masz jakieś zdjątka lub link do tych kafelek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 i co? Wszyscy poszli spać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 to ja też zaraz pójdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 my mamy ferie za 2 tygodnie, ale musimy się zastanowić, co teraz zrobić w zwiąku z gipsem Gabrysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.01.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Dobry wieczór! Heyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.01.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Cześć Jajcek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts