Agacka1719499039 18.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! no wiem wiem no niegłupi pomysł, na pewno pyszne :) DZIEKUJĘ :) na zdrowie...choć ta ilość oleju jaka jest potrzebna do upieczenia placków...hm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 smakowice sie czyta...w weekendzik sprobuje.....a miesko obojetnie jakie?? czy mielone? no wiesz w sprawach kulinarnych to.... No kuchnia to przecież świetny poligon doświadczalny, więc każdy może co tam chce wykombinować i wszystko jest dopuszczalne...jeden warunek: musi się to dać zjeść.. Ja nie daję mielonego: bo to dla mnie za tłuste...no chyba, że sama sobie zmielisz chude mięsko..mi na to szkoda czasu a piersi z kurczaka pociete na drobno rozumiem moga byc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! no wiem wiem no niegłupi pomysł, na pewno pyszne :) DZIEKUJĘ :) na zdrowie...choć ta ilość oleju jaka jest potrzebna do upieczenia placków...hm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Oczywiście, że chcę miska dla Maluszka: http://www.e-xpedition.ru/upload/contents/451/miska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 smakowice sie czyta...w weekendzik sprobuje.....a miesko obojetnie jakie?? czy mielone? no wiesz w sprawach kulinarnych to.... No kuchnia to przecież świetny poligon doświadczalny, więc każdy może co tam chce wykombinować i wszystko jest dopuszczalne...jeden warunek: musi się to dać zjeść.. Ja nie daję mielonego: bo to dla mnie za tłuste...no chyba, że sama sobie zmielisz chude mięsko..mi na to szkoda czasu ja mielę... Znaczy samo mi się mieli w malakserze wolę sama zmielić, bo wiecie jak to jest z tym kupnym mielonym... nie chcę was obrzydzać... ale była tesciowa znalazła kiedyś kawałek pazura i inne paskudztwa w gotowym mielonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hhmmmm a co do miski????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 a piersi z kurczaka pociete na drobno rozumiem moga byc???? Teska patrz mi na usta: WSZYSTKO MOŻE BYĆ! Nie ograniczaj się a dopiero zobaczysz jaką jesteś świetną kucharką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 RANKING REKORDOWCÓW 1. kze - 1162. Whisper - 1133. kasztanka - 844. maksiu - 775. Joanna i Janusz - 736. fizyk - 717. Majka, SławekD-żonka - 609. Sonika - 4910. Jajcek - 4111. Teska - 4012. badi - 3813. Moniś - 3614. facio - 3515. Aga J.G - 2916. monka - 2617. Jezier-2518. markus_gdynia - 2419. Olkalybowa - 2320. andrzejka - 1721. Agniesia - 1422. joola - 1323. Funia, inż. Mamoń - 1225. Jane - 1026. Wojty, verunia, kasia64 - 929. Januszz - 630. ania, lafcadio - 532. Ewuś, Paty, kolia - 435. damiangajda, Jacek69, Daria, Trini - 339. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 242. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ech.....no to podjedz cos:) Właśnie piję cappucino bo do sklepu nie chce mi się wyjść - za zimno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 smakowice sie czyta...w weekendzik sprobuje.....a miesko obojetnie jakie?? czy mielone? no wiesz w sprawach kulinarnych to.... No kuchnia to przecież świetny poligon doświadczalny, więc każdy może co tam chce wykombinować i wszystko jest dopuszczalne...jeden warunek: musi się to dać zjeść.. Ja nie daję mielonego: bo to dla mnie za tłuste...no chyba, że sama sobie zmielisz chude mięsko..mi na to szkoda czasu ja mielę... Znaczy samo mi się mieli w malakserze wolę sama zmielić, bo wiecie jak to jest z tym kupnym mielonym... nie chcę was obrzydzać... ale była tesciowa znalazła kiedyś kawałek pazura i inne paskudztwa w gotowym mielonym... trini...o jej....a ja kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! no wiem wiem no niegłupi pomysł, na pewno pyszne :) DZIEKUJĘ :) na zdrowie...choć ta ilość oleju jaka jest potrzebna do upieczenia placków...hm...... dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hhmmmm a co do miski????? do takiej miski pasuje to: http://www.ewenement.pl/pliki/biscuit.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 No placki ziemniaczane chyba wiesz jak sie robi... do tego mięsko w sosiku z papryczką i wszystkimi frykasami co tam lubiszna ostro, a na to sterta żółtego sera... i smacznego! no wiem wiem no niegłupi pomysł, na pewno pyszne :) DZIEKUJĘ :) na zdrowie...choć ta ilość oleju jaka jest potrzebna do upieczenia placków...hm...... no prosze.....nie wiedzialam dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami a widzisz o tym nie pomyślałam...jak do faworków dobry pomysł dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 a piersi z kurczaka pociete na drobno rozumiem moga byc???? Teska patrz mi na usta: WSZYSTKO MOŻE BYĆ! Nie ograniczaj się a dopiero zobaczysz jaką jesteś świetną kucharką... podpisuje sie wszystkimi kończynami pyszna jest też mieszanka dwóch rodzajów mięs i z takim śmietnikowym sosem... mmm... poezja :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ech.....no to podjedz cos:) Właśnie piję cappucino bo do sklepu nie chce mi się wyjść - za zimno jest u mnie -8 ....a z glodu nie rozboli Cie glowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Oczywiście, że chcę miska dla Maluszka: http://www.e-xpedition.ru/upload/contents/451/miska.jpg Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Nawet nie zauważyłam kiedy kolejna strona padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dlatego dodaję do placków 3 łyżki spirytusu... Wtedy ziemniaki nie pija tłuszczu aż tak bardzo Tak samo robię z faworkami i pączkami a widzisz o tym nie pomyślałam...jak do faworków dobry pomysł dzięki! nie ma za co a można do wszystkich "ciast" co sie smażą... Zupełnie tego nie czuć, a potem sie nie ma wyrzutów sumienia ze AZ tyle tłuszczu poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dzięki a proszę bardzo potem Ci się jeszcze przyda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.