Teska 18.01.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... i dlatego naszła nas chetka na kfc zamawiamy oooo takkkk skrzydelka pikantne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dobra, zmykam chwilowo popracować warto? Bo ja też już dawno powinnam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... Gratulacje!! Juz jestes nasz i nie oddamy Cie do KK.. Czy to jakaś rywalizacja? Ja tam lubię przy kawce i ciachu posiedzieć... Przeciez przescigneliśmy juz KK w ilosci postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dobra uwaga pierwsze moje streszczenie: Rozpoczęłą Teska szantarzując nas swoim stażem... Potem Funia walczyła z US - bo TAK! Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... Jak na pierwsze streszczenie to może byc, ale generalnie trzeba potrenować.. chodzi o rozmiar czy treść? Ja tam się nie wyrywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale dziś tempo... bo za oknami zimno... Gratulacje!! Juz jestes nasz i nie oddamy Cie do KK.. Czy to jakaś rywalizacja? Ja tam lubię przy kawce i ciachu posiedzieć... kawke uwielbiam...i ciacho....szarlotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... i dlatego naszła nas chetka na kfc zamawiamy oooo takkkk skrzydelka pikantne dziś łagodny zestaw - młoda bedzie wcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... i dlatego naszła nas chetka na kfc zamawiamy oooo takkkk skrzydelka pikantne dziś łagodny zestaw - młoda bedzie wcinać hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... i dlatego naszła nas chetka na kfc zamawiamy oooo takkkk skrzydelka pikantne dziś łagodny zestaw - młoda bedzie wcinać hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie rosnie nie rosnie raz się zyje, zwłaszcza w taką zimę my dzis dzień lenia mamy, siedzimy przed kompami młoda przed tv, czekamy na michę... tylko potem posprzątać muszę ale to po małej drzemce ej nie uciekajcie do roboty, co Wy :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... i dlatego naszła nas chetka na kfc zamawiamy oooo takkkk skrzydelka pikantne dziś łagodny zestaw - młoda bedzie wcinać hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie rosnie nie rosnie raz się zyje, zwłaszcza w taką zimę my dzis dzień lenia mamy, siedzimy przed kompami młoda przed tv, czekamy na michę... tylko potem posprzątać muszę ale to po małej drzemce ej nie uciekajcie do roboty, co Wy :P:P hahaah trini bo to chyba my tylko kobiet w domku siedzace....( chyba Funia jesczze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dobra uwaga pierwsze moje streszczenie: Rozpoczęłą Teska szantarzując nas swoim stażem... Potem Funia walczyła z US - bo TAK! Ogólnie strona lubiących jeść, i nie koniecznie chcącychz tym walczyć... Jak na pierwsze streszczenie to może byc, ale generalnie trzeba potrenować.. chodzi o rozmiar czy treść? Ja tam się nie wyrywac... Warto być bardziej wylewnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 my dzis dzień lenia mamy, siedzimy przed kompami młoda przed tv, czekamy na michę... tylko potem posprzątać muszę ale to po małej drzemce ej nie uciekajcie do roboty, co Wy :P:P nie każdy tak może poleniuchować...papiery tu zalegają i rosną w siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Warto być bardziej wylewnym... a wszyscy umieją pływać? Bo jak się wyleję to nie wiem czy się nie potopicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaah trini bo to chyba my tylko kobiet w domku siedzace....( chyba Funia jesczze) no tak, reszta pracuje Funia dzidzi dogląda, to można odpuscić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 my dzis dzień lenia mamy, siedzimy przed kompami młoda przed tv, czekamy na michę... tylko potem posprzątać muszę ale to po małej drzemce ej nie uciekajcie do roboty, co Wy :P:P nie każdy tak może poleniuchować...papiery tu zalegają i rosną w siłę... no wiem, wiem... ja normalnie o tej porze na uczelni siedzę i zakuwam, wiec rozumiem całkowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaah trini bo to chyba my tylko kobiet w domku siedzace....( chyba Funia jesczze) no tak, reszta pracuje Funia dzidzi dogląda, to można odpuscić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Przeciez przescigneliśmy juz KK w ilosci postów... a to o TO chodziło.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... a daleko masz do Krakowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 O Jesssssssssu Co tu sie dzisiaj dzieje Nie nadazam Po prostu na złość mi robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... a daleko masz do Krakowa ? 30 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts