Trini 18.01.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... dlatego cieszę się tym dobrodziejstwem póki moge później na mojej wsi nawet pizzerii marnej nie bedzie... No chyba, że wybuduja drugie Janki jak jest w cichych planach to moze stamtąd będą dowozić Ale do lasu... to w sumie też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 O Jesssssssssu Co tu sie dzisiaj dzieje Nie nadazam Po prostu na złość mi robicie eeeeeeeeeee nie BO TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... dlatego cieszę się tym dobrodziejstwem póki moge później na mojej wsi nawet pizzerii marnej nie bedzie... No chyba, że wybuduja drugie Janki jak jest w cichych planach to moze stamtąd będą dowozić Ale do lasu... to w sumie też nie wiem ma to i swoje dobre strony w czasach motoryzacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaah trini bo to chyba my tylko kobiet w domku siedzace....( chyba Funia jesczze) no tak, reszta pracuje Funia dzidzi dogląda, to można odpuscić :) FUNIA PRACUJE I TO CIĘŻKO WALCZY Z AKCYZĄ!!!! A dokładniej z Urzędem Skarbowym, potem jeszcze jakies inne papiery czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... dlatego cieszę się tym dobrodziejstwem póki moge później na mojej wsi nawet pizzerii marnej nie bedzie... No chyba, że wybuduja drugie Janki jak jest w cichych planach to moze stamtąd będą dowozić Ale do lasu... to w sumie też nie wiem ja u siebie na wsi mam tak: mc donalds - kciut wiecej niz 2 km kfc 2 sztuki do wyboru odleglosc 5 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... dlatego cieszę się tym dobrodziejstwem póki moge później na mojej wsi nawet pizzerii marnej nie bedzie... No chyba, że wybuduja drugie Janki jak jest w cichych planach to moze stamtąd będą dowozić Ale do lasu... to w sumie też nie wiem ma to i swoje dobre strony w czasach motoryzacji... no ma, ma... ale ja prawa jazdy nie mam będę robić, ale ile to jeszcze zanim sie odważę a do wsi mam około kilometra, do najbliższego sklepu 1,5 - fajne co ? :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaah trini bo to chyba my tylko kobiet w domku siedzace....( chyba Funia jesczze) no tak, reszta pracuje Funia dzidzi dogląda, to można odpuscić :) FUNIA PRACUJE I TO CIĘŻKO WALCZY Z AKCYZĄ!!!! A dokładniej z Urzędem Skarbowym, potem jeszcze jakies inne papiery czekają ojjjjjjj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaah trini bo to chyba my tylko kobiet w domku siedzace....( chyba Funia jesczze) no tak, reszta pracuje Funia dzidzi dogląda, to można odpuscić :) FUNIA PRACUJE I TO CIĘŻKO WALCZY Z AKCYZĄ!!!! A dokładniej z Urzędem Skarbowym, potem jeszcze jakies inne papiery czekają walcz, walcz - myslami jestem z Tobą i tylko myslami, bo na tym się nie znam zupełnie :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... dlatego cieszę się tym dobrodziejstwem póki moge później na mojej wsi nawet pizzerii marnej nie bedzie... No chyba, że wybuduja drugie Janki jak jest w cichych planach to moze stamtąd będą dowozić Ale do lasu... to w sumie też nie wiem ja u siebie na wsi mam tak: mc donalds - kciut wiecej niz 2 km kfc 2 sztuki do wyboru odleglosc 5 km ale Ci doobrze... ja też tak chcę... w przyszłosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Warto być bardziej wylewnym... a wszyscy umieją pływać? Bo jak się wyleję to nie wiem czy się nie potopicie... Trzeba spróbować. Ostatnio pojawiła sie moda na obszerne i szczegółowe streszczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahaha narobilas mi smaka pojade pozniej po kubel 30 sztuk...i z synkiem wszamiemy, a co tam...ze tylek urosnie a ja nie ma KFC pod ręką... najbliższy w Krakowie...Majka po drodze kup mi coś i podeślij kurierem... dlatego cieszę się tym dobrodziejstwem póki moge później na mojej wsi nawet pizzerii marnej nie bedzie... No chyba, że wybuduja drugie Janki jak jest w cichych planach to moze stamtąd będą dowozić Ale do lasu... to w sumie też nie wiem ma to i swoje dobre strony w czasach motoryzacji... no ma, ma... ale ja prawa jazdy nie mam będę robić, ale ile to jeszcze zanim sie odważę a do wsi mam około kilometra, do najbliższego sklepu 1,5 - fajne co ? :P:P ja do wsiowego sklepu mam tez 1 km no ale mam prawo jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.01.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dobra jadę do miejscowego baru po kurczaka i surówki...wszystko przez Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ludzie!!! Nie pędźcie tak bo nie zdążam popracować... Nie mówiąc już o czytaniu postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 walcz, walcz - myslami jestem z Tobą i tylko myslami, bo na tym się nie znam zupełnie :(:( A moze przez te urzędy mam taki paskudny humor, jak zajmę się pozwami to mi sie poprawi Laseczki, moze racja z tym KFC, tyle że w Gorzówku brak, trzeba gnać do Szczecina. Może Teska mi kupi i kurierem podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dobra jadę do miejscowego baru po kurczaka i surówki...wszystko przez Was! tez niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 walcz, walcz - myslami jestem z Tobą i tylko myslami, bo na tym się nie znam zupełnie :(:( A moze przez te urzędy mam taki paskudny humor, jak zajmę się pozwami to mi sie poprawi Laseczki, moze racja z tym KFC, tyle że w Gorzówku brak, trzeba gnać do Szczecina. Może Teska mi kupi i kurierem podrzuci hahahah moge!!!! a ogolnie to juz kiedys pislama..jak bedziesz w szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 przyjechało - wcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ludzie!!! Nie pędźcie tak bo nie zdążam popracować... Nie mówiąc już o czytaniu postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 przyjechało - wcinam Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.01.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hahahah moge!!!! a ogolnie to juz kiedys pislama..jak bedziesz w szczecinie Jestem co poniedziałek tyle, ze mało casu, kruca bomba, mało casu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts