Trini 18.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Poprawiony w miejscach które są na liscie. Brakuje pietnastu osób, albo 15 razy ktoś nie został wpisany grunt, że wpisów jest o 15 za mało - szukać wiatru w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Co U Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cześć! Cześć !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.01.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cześć! Cześć !!!! Inżynierku, dlaczego już nie piszesz dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 no i co Wy na to zimno?? Trini 15 czy 20 to jeszcze nic. A co mają powiedzieć na Uralu - ostatnio było 60 wiesz Inzynierze, dla mnie to i -20 to totalna syberia... A na Uralu chyba wielu ludzi nie ma, a jak są to ćóż... zahartowani chyba troche chociaż minus 60... kurczę prawie komora kriogeniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.01.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Co U Was? Hmmm... rano do roboty, wieczorem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 w Brazylii mają +40 stopni jakby jakaś taka teleportacja z Brazylii na Ural i spowrotem... Niezłe hartowanie mogłoby wyjsć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.01.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cześć! Cześć !!!! Inżynierku, dlaczego już nie piszesz dziennika? Odpowiadam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.01.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini, ile Ty masz lat? Widziałam Twoje zdjecie. Jasteś juz pełnoletnia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.01.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cześć! Cześć !!!! Inżynierku, dlaczego już nie piszesz dziennika? Odpowiadam na priv Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.01.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini, ile Ty masz lat? Widziałam Twoje zdjecie. Jasteś juz pełnoletnia???? Jej awatar przedstawia córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini, ile Ty masz lat? Widziałam Twoje zdjecie. Jasteś juz pełnoletnia???? Żabko, juz od jakichś 7miu lat jestem pełnoletnia Dzieki za komplement, ja juz drugiego meża wychowuje Że sie przy tych chłopach nie postarzałam - sama sie dziwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.01.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini, ile Ty masz lat? Widziałam Twoje zdjecie. Jasteś juz pełnoletnia???? Jej awatar przedstawia córkę No to wejdź na forum on line "gęby, dawajcie gęby"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini, ile Ty masz lat? Widziałam Twoje zdjecie. Jasteś juz pełnoletnia???? Jej awatar przedstawia córkę przypuszczam że chodzi o foto w gębach forumowiczów, chyba że sie mylę i chodzi o avka z moim dziecięciem Paulinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.01.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini, ile Ty masz lat? Widziałam Twoje zdjecie. Jasteś juz pełnoletnia???? Jej awatar przedstawia córkę No to wejdź na forum on line "gęby, dawajcie gęby"..... Dobra, dobra, Ty mnie nie podpuszczaj. Ja pójdę oglądać gęby, a Wy mi tu stronkę pukniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini, ile Ty masz lat? Widziałam Twoje zdjecie. Jasteś juz pełnoletnia???? Jej awatar przedstawia córkę No to wejdź na forum on line "gęby, dawajcie gęby"..... Dobra, dobra, Ty mnie nie podpuszczaj. Ja pójdę oglądać gęby, a Wy mi tu stronkę pukniecie hehe zlinkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.01.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Trini, ile Ty masz lat? Widziałam Twoje zdjecie. Jasteś juz pełnoletnia???? Żabko, juz od jakichś 7miu lat jestem pełnoletnia Dzieki za komplement, ja juz drugiego meża wychowuje Że sie przy tych chłopach nie postarzałam - sama sie dziwie... ja też Az tak dali Ci w kośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 konkretnie to jeden, ale to juz ponad 4 lata minęło odkąd go nawet nie widzialam I całe szczęście Ten obecny jest kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.01.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 konkretnie to jeden, ale to juz ponad 4 lata minęło odkąd go nawet nie widzialam I całe szczęście Ten obecny jest kochany I niech tak zostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 konkretnie to jeden, ale to juz ponad 4 lata minęło odkąd go nawet nie widzialam I całe szczęście Ten obecny jest kochany I niech tak zostanie! zostanie zostanie Dom budujemy w końcu no nie? Mamoń sie gdzieś zapodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts