Teska 20.01.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 No to znikam, do zobaczenia no tak.....zaczaił dwa punkciki...i sobie poszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 co sadzicie o tych kominkach? http://kratki.pl/sklep/?id=pokaz_kategoria&id_kategoria=9&t=4 Też jestem na etapie szukania kominków z płaszczem wodnym.Mam mętlik w głowie... Witaj Funiu, jaki Ty wybrałaś kominek? ale kto powiedzial ze ja chce z plaszczem wodnym? ja chce zwykly ten ZUZIA ze zwykla szyba znacie je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 co sadzicie o tych kominkach? http://kratki.pl/sklep/?id=pokaz_kategoria&id_kategoria=9&t=4 ja nie moge sie wypowiadac....mam zwykly kominek...wlasnie pale juz 10 dzien:) non stop i jak narazie jest super HAHAHAHa jezeli mozna go nazwac zwyklym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.01.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Hej, hej.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Brokuły wyżartemożna stukać postyi gonić inżynierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ile można śpiewać pszczólkę Maję albo aaa kotki dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Brokuły wyżarte można stukać posty i gonić inżynierka Haneczka wcinakjąca brokuły Ona wie, co zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Brokuły wyżarte można stukać posty i gonić inżynierka Haneczka wcinakjąca brokuły Ona wie, co zdrowe zdrowe - fakt, ale paskudne jak diabli, bo to są Gerbera dla maluchów czylki kompletnie nie przyprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Brokuły wyżarte można stukać posty i gonić inżynierka Haneczka wcinakjąca brokuły Ona wie, co zdrowe zdrowe - fakt, ale paskudne jak diabli, bo to są Gerbera dla maluchów czylki kompletnie nie przyprawione Najważniejsze, że jej smakuje Opowiadaj co Hania oprócz pyskowania robi fajnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 prezes sie pojawil UWAGA chylic czola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 to co tam pomoze mi ktos z kominkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Opowiadaj co Hania oprócz pyskowania robi fajnego.... Najfajniej to się śmieje w głos, ale tego nie da się opisać. Poza tym: idą zęby - więc gryzie wszytsko co się da, a njachętniej palucha Marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Prezes pewnikiem robi przyczajkę ale jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Mamoń - kotu wyszywam kontury, bo taki coś dzisiaj nie wyraźny - wykańczam kota sie znaczy Przeprosiny przyjete Funia to dobrze, że Hania brokuły wsuwa Nam nie smakują bo znamy sól, ona tego nie zna, później jej obrzydna nie martw się - ciesz sie póki chce jeść :D:D A ja chłopa właśnie spaghetti meksykańskim raczę, jako podkład pod kupienie farb do decoupage cześć popołudniowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Słodkie są takie maluszki. Mój prawie 15 letni syn na pytanie z kim sie umówił i kiedy wróci, odpowiedział, żebym nie była taka WŚCIBSKA A jaka miał minę jak to mówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A ja chłopa właśnie spaghetti meksykańskim raczę, jako podkład pod kupienie farb do decoupage Trini, ty zła kobieta jesteś Najpierw mnie schobowym szczujesz, a teraz jeszcze spagheti mexico? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Słodkie są takie maluszki. Mój prawie 15 letni syn na pytanie z kim sie umówił i kiedy wróci, odpowiedział, żebym nie była taka WŚCIBSKA A jaka miał minę jak to mówił... oj ja też się jeszcze doczekam pewnie będę głupia stara co nic nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.01.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nie lubicie brokułków?>?? mmmm z serkiem żółtym, kukurydza i sosem śmietanowym lub z feta i czosneczkiempalce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts