andrzejka 20.01.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 ACH ŚPIJ KOCHANIE W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać... Ach śpij kochanie. Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Czego pragniesz daj mi znać. Ja ci wszystko mogę dać. Więc dlaczego nie chcesz spać??? Ach, śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie A ty jedna tylko nie.... Aaa... Aaa... Były sobie kotki dwa. Aaa... Aaa... Szarobure, szarobure, obydwa Ach, śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął a nie ty W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać... Ja na okrągło to musiałam nucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A ja myślałam, że to pawie oczko mi sie przywidziało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.01.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A ja myślałam, że to pawie oczko mi sie przywidziało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.01.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A ja myślałam, że to pawie oczko mi sie przywidziało.... A ja myślę że mi sie przywidziało, ze trafiłam punkta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.01.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A streszczenie dalej obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.01.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 ACH ŚPIJ KOCHANIE W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać... Ach śpij kochanie. Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Czego pragniesz daj mi znać. Ja ci wszystko mogę dać. Więc dlaczego nie chcesz spać??? Ach, śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie A ty jedna tylko nie.... Aaa... Aaa... Były sobie kotki dwa. Aaa... Aaa... Szarobure, szarobure, obydwa Ach, śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął a nie ty W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać... Ja na okrągło to musiałam nucić no ja mam nawet wersje z lay trzydziestych jak spiewa to E. Bodo a Hania próbuje to śpiewać ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A ja myślałam, że to pawie oczko mi sie przywidziało.... A ja myślę że mi sie przywidziało, ze trafiłam punkta Geatulacje Streszczonko obowiązuje....a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.01.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 *Rozpoczał inż Mamoń *Potem było o czajniczkach, rozmaitych zresztą *Mamoń uciekł jak Żabę zobaczył *Kominki z płaszczem poszukiwane przez Żabę *Mniam, mniam brokułki Haneczka wie co dobre i zdrowe *Zakończyło się propozycją konsumpcji szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.01.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 ACH ŚPIJ KOCHANIE W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać... Ach śpij kochanie. Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Czego pragniesz daj mi znać. Ja ci wszystko mogę dać. Więc dlaczego nie chcesz spać??? Ach, śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie A ty jedna tylko nie.... Aaa... Aaa... Były sobie kotki dwa. Aaa... Aaa... Szarobure, szarobure, obydwa Ach, śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął a nie ty W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać... Ja na okrągło to musiałam nucić no ja mam nawet wersje z lay trzydziestych jak spiewa to E. Bodo a Hania próbuje to śpiewać ze mną. Czyżby kolejna uzdolniona muzycznie z dzieci rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.01.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Na razie zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Na razie zmykam nawet szampana nie spróbowałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Nie ma nikogo???? No to idę odrobić zadanie domowe...... Poczytać o profilach i okuciach.... Wybrać najlepsze i najtańsze okna.....ale to chyba niemożliwe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a ja kota skończyłam i nie ma komu pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.01.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a ja kota skończyłam i nie ma komu pokazać Hej Trini - pokaż mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Sonika spróbuję... ale znowu widzę problemy z webparkiem, wiec jeśli pod spodem nie ma zdjecia - to muszę po prostu nowy album zrobić... http://www.contracorriente.webpark.pl/kot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 załozyłam na onecie - moze teraz sie uda http://foto.onet.pl/upload/8/75/_571068_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.01.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.01.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ale sie rozbrykaliscie tylko KILKA godzin mnie nie bylo a wy odrana tyleeee stronek nastukaliscie, kiedy ja to przeczytam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.01.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Z wrażenia zapomniałam pochwalić KOTA Trini, kot jest ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.01.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Dziękuję Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts