Trini 22.01.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 gratki Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.01.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 witajcie. a jaka donica była pod akrylem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 witajcie. a jaka donica była pod akrylem? zwykła gliniana bez polewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.01.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 pusto cos dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 witajcie. a jaka donica była pod akrylem? zwykła gliniana bez polewy Lepsza z polewą. Czekoladową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.01.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 jeju doniczka jest bombowa!!!!!!!!! Kasztanka bo w samozachwyt wpadnę, a to moja pierwsza tego typu praca... Dzięki!! Jeju Trini pierwsza praca i od razu udana. Zdolniacha z Ciebie skąd miałaś wzór ? to jakiś szablon czy pomysł własny? U mnie zdolności manualne kiepskie ale planowałam w tym roku spróbować decoupagu...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.01.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ale u nas jest zimnica właśnie wróciłam z łyżew i rozgrzewam się winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Zimno wam? Właśnie rozpaliłam dla was kominek i postawiłam winko. Częstujcie się szybko bo moja psica też ma na niego ochotę http://foto.onet.pl/upload/36/3/_571584_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.01.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Zimno wam? Właśnie rozpaliłam dla was kominek i postawiłam winko. Częstujcie się szybko bo moja psica też ma na niego ochotę http://foto.onet.pl/upload/36/3/_571584_n.jpg super! u mnie tez kominek grzeje....tylko zamiast winka jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.01.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Zimno wam? Właśnie rozpaliłam dla was kominek i postawiłam winko. Częstujcie się szybko bo moja psica też ma na niego ochotę http://foto.onet.pl/upload/36/3/_571584_n.jpg super od razu cieplej ps. verunia czym masz obłożony kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 witajcie. a jaka donica była pod akrylem? zwykła gliniana bez polewy Lepsza z polewą. Czekoladową... no na pewno Byleby ta czekolada smaku farby nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 jeju doniczka jest bombowa!!!!!!!!! Kasztanka bo w samozachwyt wpadnę, a to moja pierwsza tego typu praca... Dzięki!! Jeju Trini pierwsza praca i od razu udana. Zdolniacha z Ciebie skąd miałaś wzór ? to jakiś szablon czy pomysł własny? U mnie zdolności manualne kiepskie ale planowałam w tym roku spróbować decoupagu...zobaczymy Monka to jest własnie decoupage tylko bez lakieru pekającego, bo dopiero jutro po niego jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.01.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 jeju doniczka jest bombowa!!!!!!!!! Kasztanka bo w samozachwyt wpadnę, a to moja pierwsza tego typu praca... Dzięki!! Jeju Trini pierwsza praca i od razu udana. Zdolniacha z Ciebie skąd miałaś wzór ? to jakiś szablon czy pomysł własny? U mnie zdolności manualne kiepskie ale planowałam w tym roku spróbować decoupagu...zobaczymy Monka to jest własnie decoupage tylko bez lakieru pekającego, bo dopiero jutro po niego jadę ha to już wiem skąd masz wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Monka to jest własnie decoupage tylko bez lakieru pekającego, bo dopiero jutro po niego jadę ha to już wiem skąd masz wzór no owszem - ale nie widać tego prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 no i kwiatki i tak poprawiłam co nieco srebrolem, więc to nie do końca jest tak, że to jest tylko serwetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.01.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Monka to jest własnie decoupage tylko bez lakieru pekającego, bo dopiero jutro po niego jadę ha to już wiem skąd masz wzór no owszem - ale nie widać tego prawda? nie nie widać...dopiero jak wiedziałam i się przyjrzałam to załapałam co to. Widzę że pocieniowałaś trochę, super to wyszło ciekawe co mi wyjdzie za pierwszym razem czym przyklejałaś klejem czy białkiem kurzym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.01.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 no wlaśnie widzisz bo ja zrobiłam niezłą sztukę magika Przykleiłam na jeszcze mokrą farbę dekoral Szybkoschnacą na dodatek strasznie sie spieszyłam ale sie udało Następnym razem na białko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.01.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 hmm..wiesz, ciekawe czy Zalesewo "czajnikuje" Teska - to że czujesz zagrożenie z mojej strony jest dla mnie wielkim komplementem Jak widzisz Zalasewo czasem odpoczywa, ale Grodzisk lubi się przyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.01.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 hmm..wiesz, ciekawe czy Zalesewo "czajnikuje" Teska - to że czujesz zagrożenie z mojej strony jest dla mnie wielkim komplementem Jak widzisz Zalasewo czasem odpoczywa, ale Grodzisk lubi się przyczaić Aha no i gratuluję, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts