Trini 23.01.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No widziałam Matko jedyna u nas nie da sie wyjść z domu... A ja do Kasiorka mam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam serdecznie Dzisiaj rano -28C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.01.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 witam u nas -20 co sie dzieje???przeniesli syberie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Maluszku, mam program do pogody. W centrum wawki - 29 jest teraz... Witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Kasztanka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Trini - ja na Targowej jestem więc u nas jest troszkę cieplej A w każdym bądź razie -28C było o 7:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.01.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Tak w ogóle, to jestem trochę zawiedziona, bo myślałam, że jakiś choć mały orderek dostanę za wytropienie byków w rankingu, ale Prezes ... hmmmm, jakby to powiedzieć ... mnie olał Prezes się zastanawiał komu zawdzięcza poprawienie rankingu, a nie miał jeszcze czasu prześledzić poprzednich stron. Ale jako że wiem już kto, to dostajesz nagrodę. http://www.medals.org.uk/luxembourg/images/luxembourg011.jpg I w nagrodę za opóźnienie z mojej strony http://www.medals.org.uk/taiwan/images/taiwan103.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.01.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Maluszku, mam program do pogody. W centrum wawki - 29 jest teraz... Witaj :) jaki program? na kompie? jak sie nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.01.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 woow prezes dzisiaj prezenty rozdaje chyba ma dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Trini - ja na Targowej jestem więc u nas jest troszkę cieplej A w każdym bądź razie -28C było o 7:30 hmm... no cieplej, cieplej bikini wyciagaj :lol: Mi też podaje namiary z centrum, więc to pewnie zależy od tego jak wiatry wiały Na Targowej to ja często bywam po drodze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Maluszku, mam program do pogody. W centrum wawki - 29 jest teraz... Witaj :) jaki program? na kompie? jak sie nazywa? Pogoda się nazywa, jakos tam w nim sie szuka ustawień dla Polski i Świata, ja mam od razu Warszawa Okęcie (toż to centrum prawie , tylko że wiecej wiatrów mają ) ale można sobie jakoś ustawić i na inne miasta i kraje - aczkolwiek nie próbowałam jak Można ściagnąć stąd, jest całkowicie bezpłatny i w pełnej wersji - no i po Polsku http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=41&id=699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Trini - ja na Targowej jestem więc u nas jest troszkę cieplej A w każdym bądź razie -28C było o 7:30 hmm... no cieplej, cieplej bikini wyciagaj :lol: Mi też podaje namiary z centrum, więc to pewnie zależy od tego jak wiatry wiały Na Targowej to ja często bywam po drodze mam A gdzie jeździsz? Może my się gdziesik podrodze na Targowej mijamy Bikini przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Cześć dziewczyny Witam Prezesa Tak w ogóle, to jestem trochę zawiedziona, bo myślałam, że jakiś choć mały orderek dostanę za wytropienie byków w rankingu, ale Prezes ... hmmmm, jakby to powiedzieć ... mnie olał Prezes się zastanawiał komu zawdzięcza poprawienie rankingu, a nie miał jeszcze czasu prześledzić poprzednich stron. Ale jako że wiem już kto, to dostajesz nagrodę. http://www.medals.org.uk/luxembourg/images/luxembourg011.jpg I w nagrodę za opóźnienie z mojej strony http://www.medals.org.uk/taiwan/images/taiwan103.jpg ... i dziękuję za nagrodę [nagrody ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Trini - ja na Targowej jestem więc u nas jest troszkę cieplej A w każdym bądź razie -28C było o 7:30 hmm... no cieplej, cieplej bikini wyciagaj :lol: Mi też podaje namiary z centrum, więc to pewnie zależy od tego jak wiatry wiały Na Targowej to ja często bywam po drodze mam A gdzie jeździsz? Może my się gdziesik podrodze na Targowej mijamy Bikini przygotowane Na uczelnię tramwajem 25, i do Carrefoura i czasem jak wracam to po drodze wstępuje do Biedronki, czasem ze Stadionu tamtedy pomykam A Ty tam pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Trini - ja na Targowej jestem więc u nas jest troszkę cieplej A w każdym bądź razie -28C było o 7:30 hmm... no cieplej, cieplej bikini wyciagaj :lol: Mi też podaje namiary z centrum, więc to pewnie zależy od tego jak wiatry wiały Na Targowej to ja często bywam po drodze mam A gdzie jeździsz? Może my się gdziesik podrodze na Targowej mijamy Bikini przygotowane Na uczelnię tramwajem 25, i do Carrefoura i czasem jak wracam to po drodze wstępuje do Biedronki, czasem ze Stadionu tamtedy pomykam A Ty tam pracujesz? Ano pracuję. Dojeżdżam z Marek więc czasami przejeżdżam obok Carrefoura ale częściej jadę inną drogą, żeby ominąć te korki przed Śpiącymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No popatrz, moi rodzice mieszkają na zaciszu a ja teraz koło Orlenu przy Kosciele na Trockiej :D:D Mijamy sie na pewno Ząbkowską jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Popatrz ja najpierw przez Zacisze jeżdżę, potem dalej Ząbkowską i jestem na Targowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.01.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Popatrz ja najpierw przez Zacisze jeżdżę, potem dalej Ząbkowską i jestem na Targowej. No inaczej się nie da Marki-Zacisze-Targówek-Szmulki przez Ząbkowską-Targowa Świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.01.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Popatrz ja najpierw przez Zacisze jeżdżę, potem dalej Ząbkowską i jestem na Targowej. No inaczej się nie da Marki-Zacisze-Targówek-Szmulki przez Ząbkowską-Targowa Świat jest mały Dokładnie tak jeżdżę Kiedyś jeździłam Marki - Radzymińska - Ząbkowska Targowa ale tam jest tyle świateł, że mnie trafiało i troszkę nadrabiam ale jedzie się spokojnie i nie w tłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Toście się zgadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts