Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Wpadłam tylko na chwileczkę...Wam się pożalić...rury z wodą w kuchni mi zamarzły... :-? przy -25 w ogrzewanym domu... :o

Przypuszczam że na odcinku łączącym rury w wylewce z baterią...(idą w ścianie zewnętrznej)

Więc zaraz lecę z powrotem do domku i ogrzewam dalej tą ściane...

aby tylko nic nie popękało..!

to nas zima dopadla... :)

Jedzonko pierwsza klasa, jeszcze jakieś balety by się przydały

Mówisz i maszhttp://wieczory-panienskie.wiecej.pl/gfx/wieczory-panienskie.jpg

No tak.. Tylko Was na chwilę z oka spuscic, a już striptizera zapraszacie... No ładnie, słomiane wdowy.. :-?

Jedzonko pierwsza klasa, jeszcze jakieś balety by się przydały

Mówisz i maszhttp://wieczory-panienskie.wiecej.pl/gfx/wieczory-panienskie.jpg

No tak.. Tylko Was na chwilę z oka spuscic, a już striptizera zapraszacie... No ładnie, słomiane wdowy.. :-?

hmm....ale klata :o :oops: i brzuch...... :lol:

a jak już opowiadamy o studniówkach, to na mojej jakoś kiepsko było.

Po pierwsze poszłam bez faceta, po drugie wszyscy się upili, po trzecie - musiałasm ubrać długa suknię w której czułam się przebrana :roll:

Jak to przebrana?

Przeciez w krótszej też mogłabys przyjść..

witajcie klubowicze...

:D :D :D

drogi inż. Mamoniu.. na tytuł czajnikowca rw trzeba naprawde sie dobrze napracować... spytaj kze ile sie musial napracowac na liderum recordum :D

pozdrawiam

m.

Potwierdzam. Dużo postowałem (nie mylic z poszczeniem), walczyłem i w końcu moje prosby zostały wysłuchane... Ale nie było łatwo.. :wink: 8)

Niemniej opłacało sie.

Maksiu - mam pomysł związany z rankingiem. Otóż można na wzór pucharu świata w skokach w pewien sposób wyróżnić czołową piętnastkę. Proponuję dawać darmowy C2H5OH na marcowej imprezie. Zajmujący 15 miejsce dostanie 10ml, 14 - 20ml, 13 - 30ml ... a zajmujący miejsce pierwsze aż 160ml oczywiście czystego C2H5OH do indywidualnego użytku wewnętrznego w trakcie imprezy. Koszt takiego przedsięwzięcia nie będzie wielki bo zaledwie 1360ml czystego C2H5OH czyli np. 3,4 litra typowej gorzałki 40 procentowej. Myślę, że 7 flaszek to dla organizatorów koszt do przyjęcia.

rozumiem ze chodzi wylacznie o to aby nie zamarznac podczas zimy, wszak spirytus mozna i do baku wlac, tak czy siak, stosujemy zasade, kto wymyslil ten realizuje :D

choc z drugiej strony wmuszac komus na sile c2h5oh to chyba nie jest najlepszy pomysl, a znam przynajmniej jedna osobe z czolowej 15 ktora bedzie sie bronic rekami i nogami przed przymusowym przydzialem :D

m.

Ja tam nie będę się bronił. Ale rozumiem, ze inni tez cos łykną, więc będą wspólne toasty. 8)

Eeee... wspólny... nie no bez przesady, świntucha nie jestem, nie mam zamiaru się wybudować i chłopa wywalić ;)

Pozatym jak już sie pobierzemy to automatycznie wszystko będzie wspólne :)

no wiesz....sory że się wtrącam, ale w/g przepisów to ten dom będzie Twój! :wink: :lol:

wspólnośc majątkowa jest dopiero po śłubie o ile nie ma intercyzy!

nie no spoko - etrącaj sie :lol:

Według prawa masz rację, ale ja bym nie miała sumienia, naprawdę...

No przecież nie powiem: "skarbie ochajtajmy się, bo inaczej chatka bedzie moja" :lol:

Ochajtamy sie, ale czekamy na rozwód koscielny mojego chłopa, i chcemy wziaść koscielny ślub.

To dłuuuuga historia, bo mój pierwszy mąż sie zapił na śmierć (zreszta nie ważne nie lubie o tym gadać)

W każdym razie ja mogę wziąść koscielny, czekamy na koscielny rozwód z watykanu dla mojego chłopa, kościół pozwolił na to, czekamy tylko na to aż przyjdzie zawiadomienie że rozwód jest - jeszcze jakis rok, półtora pewnie.

A to kiedy mozna uzyskac rozwód kościelny?

A poza tym mozna wziąć cywilny, a za jakiś czas kościelny.

Ja wziałem cywilny za za miesiąc kościelny (po prostu jak z okolic Wawy, a żona z okolic Krakowa, więc cywilny był u mnie, a kościelny u zony)...

Można po 4 latach od złozenia wniosku gdy prowadzi ku temu choćby jedna przesłanka. W tej chwili każde małżeństwo można właściwie podciagnać pod rozwód koscielny, zwłaszcza jak się ma znajomości w świecie księży.

My chcemy ślub hurtem, konkordatowy.

Ja cywilnego samego nie uznaję.

Agacka daj spokój juz się przyzwyczaiłam i nie specjalnie mnie to rusza.

znaczy rusza, ale staram sie ubierać taki specjalny pancerzyk ;) I wtedy nie rusza.

A to dzieki mojemu Ł świat teraz wyglada inaczej, dlatego już jest dobrze :)

Nie miej wyrzutów sumienia ;)

Polecam pancerzyk i pamiętać, że słowa nie bolą. Tak nie bolą. Czasami nalezy podchodzic tak, żeby spływały jak po kaczce. Polecam.

I chyba się tego nauczyłam ;)

Agacka daj spokój juz się przyzwyczaiłam i nie specjalnie mnie to rusza.

znaczy rusza, ale staram sie ubierać taki specjalny pancerzyk ;) I wtedy nie rusza.

A to dzieki mojemu Ł świat teraz wyglada inaczej, dlatego już jest dobrze :)

Nie miej wyrzutów sumienia ;)

Polecam pancerzyk i pamiętać, że słowa nie bolą. Tak nie bolą. Czasami nalezy podchodzic tak, żeby spływały jak po kaczce. Polecam.

I chyba się tego nauczyłam ;)

i tak trzymaj :lol: