mirek_gdynia 23.01.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 RANKING DZIECIOWY Trini -- córka Paulina - 5 lat Monka -- córka ..... - 8 lat Maluszek -- córka ..... - 12 lat Kze -- córeczka Madzia - 4 miesiace i 1 tydzień Joanna i Janusz -- córki Gabrysia 11,5; Dominika- 7; Zuzia- prawie 2 zaba_gonia -- synowie - Kuba 15 lat, Kamil 13 lat SławekD-żonka -- Dorotka córa 1 rok, 5 miesięcy, 15 dni Majka -- córa Ania lat - 13.5, synek Michał lat - 10 Verunia -- córka Ola - 15 lat Teska -- synek Adam - 20 lat Na razie Teska gorą a Ty za mną..... Nie ma tak dobrze szanowne koleżanki Starego wróbla chcieliście wyregacić. Proszę tu dopisać księżnę markusową zwaną Martą. Laska liczy sobie prawie 18 wiosen. No .... hmm...a moj ksiaze...to ma 20 lat hahahah i jest do wziecia:) Teska - myślę, że moglibyśmy ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 RANKING DZIECIOWY Trini -- córka Paulina - 5 lat Monka -- córka ..... - 8 lat Maluszek -- córka ..... - 12 lat Kze -- córeczka Madzia - 4 miesiace i 1 tydzień Joanna i Janusz -- córki Gabrysia 11,5; Dominika- 7; Zuzia- prawie 2 zaba_gonia -- synowie - Kuba 15 lat, Kamil 13 lat SławekD-żonka -- Dorotka córa 1 rok, 5 miesięcy, 15 dni Majka -- córa Ania lat - 13.5, synek Michał lat - 10 Verunia -- córka Ola - 15 lat Teska -- synek Adam - 20 lat Na razie Teska gorą a Ty za mną..... Nie ma tak dobrze szanowne koleżanki Starego wróbla chcieliście wyregacić. Proszę tu dopisać księżnę markusową zwaną Martą. Laska liczy sobie prawie 18 wiosen. No .... hmm...a moj ksiaze...to ma 20 lat hahahah i jest do wziecia:) Teska - myślę, że moglibyśmy ponegocjować hahahah no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.01.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witajcie wieczorkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... przypomnialo mi się jak my bralismy slub. Była chwila, że pozwolili sam ślub kościelny, więc w styczniu /za 4 dni mamy 15stolecie / mielismy nasze święto. Poczymże przepisy się zmieniły i dostalismy upomnienie, że tak nie wolno. Do US pojechalismy /w czerwcu/ w dzinsach zabierając jako świadków 2 teściowe. Pani w łańcuchu była zbulwersowana a my w czerwcu mamy 15-tkę cywilny braliśmy 3 tygodnie wcześniej na zupełnym luzie, bez szampana, grania, bez obrączek ślubnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witajcie wieczorkiem! witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... przypomnialo mi się jak my bralismy slub. Była chwila, że pozwolili sam ślub kościelny, więc w styczniu /za 4 dni mamy 15stolecie / mielismy nasze święto. Poczymże przepisy się zmieniły i dostalismy upomnienie, że tak nie wolno. Do US pojechalismy /w czerwcu/ w dzinsach zabierając jako świadków 2 teściowe. Pani w łańcuchu była zbulwersowana a my w czerwcu mamy 15-tkę cywilny braliśmy 3 tygodnie wcześniej na zupełnym luzie, bez szampana, grania, bez obrączek ślubnych... jak bez obraczek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.01.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A Joanna prowadzi w ilości a Majka prowadzi w sumie lat dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A Joanna prowadzi w ilości a Majka prowadzi w sumie lat dzieci... dopiero teraz po przeczytaniu tego posta zerknelam ze masz trzy dziewczyny - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.01.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... przypomnialo mi się jak my bralismy slub. Była chwila, że pozwolili sam ślub kościelny, więc w styczniu /za 4 dni mamy 15stolecie / mielismy nasze święto. Poczymże przepisy się zmieniły i dostalismy upomnienie, że tak nie wolno. Do US pojechalismy /w czerwcu/ w dzinsach zabierając jako świadków 2 teściowe. Pani w łańcuchu była zbulwersowana a my w czerwcu mamy 15-tkę cywilny braliśmy 3 tygodnie wcześniej na zupełnym luzie, bez szampana, grania, bez obrączek ślubnych... jak bez obraczek??? miliśmy "obrączki" srebrne, zareczynowe, bo stwierdziliśmy, że chcemy na zaręczyny wymienić się pierścionkami. Złote obrączki mieliśmy dopiero na kościelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A Joanna prowadzi w ilości a Majka prowadzi w sumie lat dzieci... dopiero teraz po przeczytaniu tego posta zerknelam ze masz trzy dziewczyny - gratulacje Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 cos mi strasznie muli to forum znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 cos mi strasznie muli to forum znowu mi teraz trochęprzyspieszyło, ale wpołudnie było koszmaaaarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mój Ł mówi, że nie chce brać ślubu przed jakąś babą w kolczatce na szyi i dlatego poczekamy na wyrok sądu Watykańskiego. A takiej miłosci jak nasza, życzę naprawdę każdemu - ja teraz wiem co to znaczy jak chłopa kobitkę na rękach nosi. Po prostu to jest właśnie sens życia - to jest to o czym każdy marzy, a nie wielu to ma... przypomnialo mi się jak my bralismy slub. Była chwila, że pozwolili sam ślub kościelny, więc w styczniu /za 4 dni mamy 15stolecie / mielismy nasze święto. Poczymże przepisy się zmieniły i dostalismy upomnienie, że tak nie wolno. Do US pojechalismy /w czerwcu/ w dzinsach zabierając jako świadków 2 teściowe. Pani w łańcuchu była zbulwersowana a my w czerwcu mamy 15-tkę cywilny braliśmy 3 tygodnie wcześniej na zupełnym luzie, bez szampana, grania, bez obrączek ślubnych... jak bez obraczek??? miliśmy "obrączki" srebrne, zareczynowe, bo stwierdziliśmy, że chcemy na zaręczyny wymienić się pierścionkami. Złote obrączki mieliśmy dopiero na kościelny rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 cos mi strasznie muli to forum znowu mi teraz trochęprzyspieszyło, ale wpołudnie było koszmaaaarnie w poludnie to mi ciagle jakies bledy wyskakiwaly.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.01.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.01.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 cos mi strasznie muli to forum znowu mi teraz trochęprzyspieszyło, ale wpołudnie było koszmaaaarnie przyspieszylo ??? ty to masz fart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.01.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No tak stronka zaliczona i odrazu ciszaa a moze to mnie taak nie lubia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.01.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 RANKING DZIECIOWYTrini -- córka Paulina - 5 latMonka -- córka ..... - 8 latMaluszek -- córka ..... - 12 latKze -- córeczka Madzia - 4 miesiace i 1 tydzieńJoanna i Janusz -- córki Gabrysia 11,5; Dominika- 7; Zuzia- prawie 2zaba_gonia -- synowie - Kuba 15 lat, Kamil 13 latSławekD-żonka -- Dorotka córa 1 rok, 5 miesięcy, 15 dniMajka -- córa Ania lat - 13.5, synek Michał lat - 10 Verunia -- córka Ola - 15 latTeska -- synek Adam - 20 latFunie- Hania- 4 miesiące i 18 dniMarkus_gdynia- Marta-18 latJajcek- Kuba-10 lat, Jaś- 1,5Andrzejka- Szymek- 10 lat, Jula- 3 lataAgaJG- nie pomnę imion- 2 dziewczynki w tym roku 12 i 7 latKasia64- 3 chłopcówKasztanka- Piotruś niecały rokfizyk- chłopiec idziewczynkamaksiu- córeczka 2 latka więcej nie pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Streszczenie:Poprzednia stronke zaczela Teska, potem bylo o dzieciach ilosci i ich wieku oraz o stazu malzanskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.01.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Rankingum recordum 1. kze - 118 2. Whisper - 113 3. kasztanka - 85 4. maksiu - 77 5. Joanna i Janusz - 73 6. fizyk - 71 7. SławekD-żonka - 62 8. Majka - 60 9. Sonika - 49 10. Jajcek -4611. Teska - 45 12. badi - 38 13. Moniś - 36 14. facio - 35 15. Aga J.G - 29 16. monka - 27 17. Jezier - 25 18. markus_gdynia - 24 19. Olkalybowa - 23 20. andrzejka - 18 21. inż. Mamoń - 16 22. Agniesia - 14 23. joola, Funia - 13 24. verunia - 11 25. Jane - 10 26. Wojty, kasia64 - 9 28. Trini - 8 29. Januszz - 6 30. ania, lafcadio,- 5 32. Ewuś, Paty, kolia, - 4 35. damiangajda, Jacek69, Daria, - 3 38. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, żaba_gonia, - 2 41. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts