Agacka1719499039 24.01.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 A dla mnie znajdzie się jeszcze jakieś wolne miejsce? Kasiu - gratulki pewnie, masz zaklepane A to się cieszę. Walizki prawie spakowane. Kiedy wyjazd? wyjazd już bo nie opłaca się siedzieć w pracy skoro tam tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wyjazd wyjazdem ale ja mam zagwozdkę ze zwrotem vatu Nie mam na fakturach numeru PKWiU i nie wiem czy mogę odpisać rynny plastikowe i komin schiedla. Składał już ktoś wniosek i coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 jeszcze się do tego nie przymierzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 koło Berlina jest wybudowana atrapa tropikalnej wyspy już rozważałam czy sie tam nie wybrać bo na prawdziwe tropiki mnie nie stać Jaeśli temperaturę ma tropikalną, to jadę z Tobą dziewczyny no pewnie że ma tak to wygląda http://www.my-tropical-islands.com/fotos/impressionen/dome-above-420.jpg REWELACJA To kiedy jedziemy Kasiu jak szofera znajdziemy tu jest więcej zdjęć do poogladania Wezmiecie mnie ze sobą?? PLIZZZZZZZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wezmiecie mnie ze sobą?? PLIZZZZZZZZZ spoko Funiu, jeszcze są wolne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wyjazd wyjazdem ale ja mam zagwozdkę ze zwrotem vatu Nie mam na fakturach numeru PKWiU i nie wiem czy mogę odpisać rynny plastikowe i komin schiedla. Składał już ktoś wniosek i coś wie na ten temat? oczywiście!!!!!! jak będę potem miała chwilkę to Ci znajdę numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.01.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wezmiecie mnie ze sobą?? PLIZZZZZZZZZ spoko Funiu, jeszcze są wolne miejsca to ja juz biorę Gin z Tonikiem i słomi z parasolkami dla wszytskich, no Huggiesy kąpielowe dla Hanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wyjazd wyjazdem ale ja mam zagwozdkę ze zwrotem vatu Nie mam na fakturach numeru PKWiU i nie wiem czy mogę odpisać rynny plastikowe i komin schiedla. Składał już ktoś wniosek i coś wie na ten temat? oczywiście!!!!!! jak będę potem miała chwilkę to Ci znajdę numer dzięki Funiu, jesteś wielka http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/f040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam. RANKING DZIECIOWY Trini -- córka Paulina - 5 lat Monka -- córka ..... - 8 lat Maluszek -- córka ..... - 12 lat Kze -- córeczka Madzia - 4 miesiace i 1 tydzień Joanna i Janusz -- córki Gabrysia 11,5; Dominika- 7; Zuzia- prawie 2 zaba_gonia -- synowie - Kuba 15 lat, Kamil 13 lat SławekD-żonka -- Dorotka córa 1 rok, 5 miesięcy, 15 dni Majka -- córa Ania lat - 13.5, synek Michał lat - 10 Verunia -- córka Ola - 15 lat Teska -- synek Adam - 20 lat Zapomnieliście o Funi... Kze Ty to jednak kochany jesteś Dzięki Funiu. Trzeba się wspierać i pamietać o sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wezmiecie mnie ze sobą?? PLIZZZZZZZZZ spoko Funiu, jeszcze są wolne miejsca to ja juz biorę Gin z Tonikiem i słomi z parasolkami dla wszytskich, no Huggiesy kąpielowe dla Hanki czyli wieczorki folklorystyczne w autokarze zaplanowane,pewnie finlandziki, meksykański, szkocki........... Poproszę tez o jedno miejsce witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 RANKING DZIECIOWY Trini -- córka Paulina - 5 lat Monka -- córka ..... - 8 lat Maluszek -- córka ..... - 12 lat Kze -- córeczka Madzia - 4 miesiace i 1 tydzień Joanna i Janusz -- córki Gabrysia 11,5; Dominika- 7; Zuzia- prawie 2 zaba_gonia -- synowie - Kuba 15 lat, Kamil 13 lat SławekD-żonka -- Dorotka córa 1 rok, 5 miesięcy, 15 dni Majka -- córa Ania lat - 13.5, synek Michał lat - 10 Verunia -- córka Ola - 15 lat Teska -- synek Adam - 20 lat Funie- Hania- 4 miesiące i 18 dni Markus_gdynia- Marta-18 lat Jajcek- Kuba-10 lat, Jaś- 1,5 Andrzejka- Szymek- 10 lat, Jula- 3 lata AgaJG- nie pomnę imion- 2 dziewczynki w tym roku 12 i 7 lat Kasia64- 3 chłopców Kasztanka- Piotruś niecały rok fizyk- chłopiec idziewczynka maksiu- córeczka 2 latka więcej nie pamietam... Chyba Funia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 To do jutra! Idę pograć w noge. Mam nadzieje, ze do domu nie bede wracał z przygodami Tak jak jechałem do pracy: 1) samochód nie odpalił (kurde ponoć honda to dobry car ) 2) 5min i jestem na przystanku WKD i .. oczywiście duże opóźnienie 3) poszedłem na okazję i .. przed skrzyżowaniem zatrzymałem samochód z .. kumplem z osiedla, który pracuje obok mojej pracy... No i widzisz jak Ci się ładnie udało No bo .. głupi to ma zawsze szczęście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 cześć wam jeju dopiero doszłam do siebie po przyjściu do pracy zimnica okropna, paluchi mi zgrabiały ale podobno od jutra u nas ma być cieplej Cześć Monka Ma być cieplej, a potem znowu arktyczne mrozy kurcze nie strasz bo ja teraz komunikacją się poruszam Bidulka Mnie na razie podrzuca kumpel do pracy. Dobrze mieć dobrych kumpli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 koło Berlina jest wybudowana atrapa tropikalnej wyspy już rozważałam czy sie tam nie wybrać bo na prawdziwe tropiki mnie nie stać Jaeśli temperaturę ma tropikalną, to jadę z Tobą dziewczyny no pewnie że ma tak to wygląda http://www.my-tropical-islands.com/fotos/impressionen/dome-above-420.jpg REWELACJA To kiedy jedziemy I czy ktoś policzył koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 autokar też mamy... http://www.youngtravel.pl/zdjecia_ofert/autokar01a_y.jpg oooo ten będzie super mam nadzieję że wszyscy się zmieszczą może nasi panowie z RW też się skuszą Kasia gratulki Ja się skuszę, tylko niech Majka policzy koszty wycieczki i pomoże w organizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 I czy ktoś policzył koszty? ty tylko o pieniądzach bilet na 4 godziny - 18 euro dzieci w wieku 4-13 lat - 50% bilet całodobowy 25 euro parking i szatnia w cenie wyżywienie tylko na miejsc, płatne dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.01.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 No bo ja dom buduje, to muszę liczyć każdą złotówkę... Nie wiecie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 autokar też mamy... http://www.youngtravel.pl/zdjecia_ofert/autokar01a_y.jpg oooo ten będzie super mam nadzieję że wszyscy się zmieszczą może nasi panowie z RW też się skuszą Kasia gratulki Ja się skuszę, tylko niech Majka policzy koszty wycieczki i pomoże w organizacji. Majka w ciemno w to wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 autokar też mamy... http://www.youngtravel.pl/zdjecia_ofert/autokar01a_y.jpg oooo ten będzie super mam nadzieję że wszyscy się zmieszczą może nasi panowie z RW też się skuszą Kasia gratulki Ja się skuszę, tylko niech Majka policzy koszty wycieczki i pomoże w organizacji. widać, że trzeba znaleźć sponsora. może jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 No bo ja dom buduje, to muszę liczyć każdą złotówkę... Nie wiecie o tym? A my to co pisałam przecież że na prawdziwie tropiki nie wydolę to chociaż w atrapie mogę się wygrzać nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts