monka 17.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 To biedna jesteś A może Piotruś ma kolkę? nie wiem a jak to poznac? herbatka koperkowa jest ok? karmisz naturalnie? Jak tak to może lepiej sama na wszelki wypadek pij herbatkę z kopru włoskiego (można się do niej przyzyczaić, nawet ją polubiłam) wtedy nie dopajasz dziecka a to co potrzebne dostarczane jest z pokarmem. Przynajmniej ja tak robiłam i było ok. no ale moje dziecko nie cierpiało na kolki. Z tego co wiem to dziecko jest wtedy niespokojne, pręży się no puszcza gazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Mam nadzieję na dobry humor bo mamy obiecane na jutro pozwolenie na budowę No to super wiadomość. Trzymam kciuki Dzięki Sonika Nie mogę uwierzyć że to już jutro ten przełomowy dzień i po takim czasie starań wreszcie będę miała ten upragniony świstek w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.04.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 To biedna jesteś A może Piotruś ma kolkę? nie wiem a jak to poznac? herbatka koperkowa jest ok? karmisz naturalnie? Jak tak to może lepiej sama na wszelki wypadek pij herbatkę z kopru włoskiego (można się do niej przyzyczaić, nawet ją polubiłam) wtedy nie dopajasz dziecka a to co potrzebne dostarczane jest z pokarmem. Przynajmniej ja tak robiłam i było ok. no ale moje dziecko nie cierpiało na kolki. Z tego co wiem to dziecko jest wtedy niespokojne, pręży się no puszcza gazy karmie piersia ............. i juz wymiekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.04.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 mam nadzieje ze dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.04.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 moze w koncu sie naucze wszystkiego i bede wiedziala co Piotrus chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 czego mu brakuje i co potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 ale teraz ide spac DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.04.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 na poczatku zanim maluch nauczy się porządnie ssać jest trudno, potem dziecko więcej ssie, najada się więcej i porządniej, laktacja się normuje i jest ok. Ważne jest nie dopajanie innymi płynami bo ze smoka łatwiej się ciągnie i małe leniuszki potem protestuja, że się muszą nagimnastykować przy cycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.04.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 kasztanka będzie ok, początki są najtrudniejsze z czasem nauczysz się rozpoznawać o co mu chodzi. Spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Mam nadzieję na dobry humor bo mamy obiecane na jutro pozwolenie na budowę Monka olbrzymiaste gratulacje!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 No to teraz pora na drugą zmianę................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Siedzę i się męczę nad projektem naszej łazienki.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 dla kogoś troszkę łatwiej się projektuje................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 mózg się lasuje jak nie przymierzając jakieś wapno............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 agniesia jak ty pięknie opowiadasz..............podróże , kulinaria, muzyka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Ja mam za to szalenie twórcze dzieci.............Jasiek ostatnio na Nowy Jork powiedział Nowy Jorek.. Uwielbiam jak coś takiego wymyśla............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 A już najlepsza jest moja córa Marta ( obecnie 13 lat ). Jak miała około 7 śpiewała kolendę : bo uboga była rondel z głowy zdjęła................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Jeszcze jeden tekścior Jaśka : oddawali swe ukłony w pokorze zdrowia, szczęścia, pomyślności , o Boże..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Dzisiaj wieczorem Jaś ; mamo, a ty masz przecięty brzuszek ? Ja odpowiadam : nie na to Jaś : to którędy pan doktor wyjął mnie z brzuszka ?............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.04.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Srednio raz w miesiącu mam z nim pogawędkę na tamaty...........skąd się wziąłem, kiedy mnie nie było to gdzie ja byłem ?, itd.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts