kasztanka 18.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 mam prad brakuje jeszcze kanalizy Ja nie będę miał kanalizy... Nawet w projektach jej nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 KZE, podwójne gratulacje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.04.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 mam prad brakuje jeszcze kanalizy Ja nie będę miał kanalizy... Nawet w projektach jej nie ma... no jak szambo chyba bediesz mial???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 O kurcze! Fakt! Fajnie taki napis brzmi.. Powinienem coś wymyślić w 1000-cznym poscie, ale nie mam na razie pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.04.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 KZE, podwójne gratulacje!!!!!!!! Dzięki. Bardzo miło rozpoczął się tydzień... Aby tak dokońca tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 mam prad brakuje jeszcze kanalizy Ja nie będę miał kanalizy... Nawet w projektach jej nie ma... no jak szambo chyba bediesz mial???? Nie no, szambo tak, ale kanalizy na razie (w ciagu kilku lat chyba) nawet nie planuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Również dziękuję. Widzę, że ELYTA gratuluje nowej ELYCIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 media to raz dwa na pewno ..... jak masz projekty Projektami dla naszych działek zajmuje się agencja. My mamy uzyskać tylko pozwolenie na budowę, bo to ponoć przyspieszy doprowadzenie prądu, a resztą zajmuje się agencja. Każda działka z tej łąki ma zapłacić za gaz, prąd i wodę (podprowadzenie pod działkę) po ok.13tyś. Ale i tak jestem pełem obaw. Jak byłem wczoraj na działce to na razie jest to szczera łąka i jakiś kundel chciał mnie ugryźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.04.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 bedzie dobrze ))))))))) a gdzie masz dzialke>? w warszawie?????? narazie milanowek????? chcesz stamtad uciec???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jak byłem wczoraj na działce to na razie jest to szczera łąka i jakiś kundel chciał mnie ugryźć Miał tupet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 mojego małża kuzynka ma dzis mature ...... biedni jak oni sie teraz wymecza przez 1,5 miesiaca ..... Wczoraj rozmawiałem z jednym z maturzystów. Syn mojej chrzesnej. Nie jest tak źle: - pisemny polski - prezentacja na wybrany temat. On ma chyba temat "Język literacki sprawozdań sportowych". A kurcze musiałem odpowiadać na temat jakieś gramatyki, wierszy chyba Norwida itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 mi to sie nawet wydaje ze ta matura jest bardzo prosta....30% punktów na 100 zeby ja zdac....hmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ustny język - miałem to samo pisemny polski - tez miałempisemny język - tego nie miałem, ale w końcu jesteśmy w UE i trzeba znać języki. Może jakbym miał pisemny z języka to bym miał motywację do lepszego nauczenia się go.pisemny historia - ja miałem matmę.No i potem to już zdają pisemne z wybranych przedniotów, które mają zapewnić im przepustkę na studia. Nie jest źle, tylko że to jest pierwszy rocznik, dlatego taka panika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 bedzie dobrze ))))))))) a gdzie masz dzialke>? w warszawie?????? narazie milanowek????? chcesz stamtad uciec???? Mieszkanie mam w Milanówku, w działka jest na obrzeżach W-wy (Nowodwory - Winnica Płn). Ja czuję się Warszawiakiem i tyle. Poza tym całe życie spędzam w W-wie i irytuje mnie np. to że wieczorem nie mam jak wrócić do domu bo pociagi kończą jazdę ok 23 i w dodatku chodzą coraz rzadziej... Poza tym taxi z Centrum na Tarchomin to ok.30pln, a do Milanówku (30km) pewnie ze 150pln... A w dodatku bardzo podoba mi się pomysł domku w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jak byłem wczoraj na działce to na razie jest to szczera łąka i jakiś kundel chciał mnie ugryźć Miał tupet.... Za każdym razem jak przyjadę na działkę to ten kundel mnie atakuje! Troszkę denerwujący jest to pies... Może powinienem przyjachać z psem mojej siostry (golden retriver). Golden jest bardzo spokojny, ale za to w obronie swoich to gotów jest zabić... Widziałem go w akcji... Lepiej nie atakować siostry jak jest z psem. A kiedyś jednego takiego brytana to tak pogryzł, bo zaczął warczeć na siostrę (ten brytan) i gotował się do ataku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 mi to sie nawet wydaje ze ta matura jest bardzo prosta....30% punktów na 100 zeby ja zdac....hmm.. Coś w tym jest! Ja musiałem 2 razy w ciagu 2 miesięcy zdawać egzamin z matematyki. Napierw na począdku maja mataura, a potem egzamin na studia. Po co 2 razy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Troszkę się kurcze rozpisałem, ale za to postów w wątku przybyło i do kolejnej 60-tki bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts