kze 18.04.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No tak .... Tylko przez weekend mnie nie było, a tu proszę: Punkty sobie nabijają! Awansują się do ELITY! coś takiego..... A na dodatek: Poniedziałek rano, a tu rozpusta! Ależ Daria, nikt Ci nie broni dostać się do elity. Wystarczy jak popracujesz sobie na tym wątku i przy pewnym wysiłku myslę, że tydzień by Ci wystarczył... Przecież to tylko 120 postów dziennie, czyli przy średnio 10 postach na godzinę (co 6min) daje tylko 12h na dobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jeszcze jedno przyniosłam, jak szaleć to szaleć Sprawdzone i pyszne, proszę http://www.kulinaria.pl/foto/cic_070.jpg To ja poczęstuję się kawałeczkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.04.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No tak .... Tylko przez weekend mnie nie było, a tu proszę: Punkty sobie nabijają! Awansują się do ELITY! coś takiego..... A na dodatek: Poniedziałek rano, a tu rozpusta! Ależ Daria, nikt Ci nie broni dostać się do elity. Wystarczy jak popracujesz sobie na tym wątku i przy pewnym wysiłku myslę, że tydzień by Ci wystarczył... Przecież to tylko 120 postów dziennie, czyli przy średnio 10 postach na godzinę (co 6min) daje tylko 12h na dobę... Ależ to nie zazdrość przeze mnie przemawia. Ja tylko pogratulować chciałam .... A co do pracy na wejściem do elity - jestem zmuszona do pracy w pracy i niestety nie mogę się skoncentrować tylko na tym. Ale jak czas pozwoli to będę się bardzo starać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ależ Daria - ja z dobrej chęci chciałem Ci podpowiedzieć jak zmienić podpis pod nickiem... Nie podejrzewałem Cię o zawiść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ależ Daria - ja z dobrej chęci chciałem Ci podpowiedzieć jak zmienić podpis pod nickiem... Nie podejrzewałem Cię o zawiść.... Jakżebym mogła...... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Widze, że 1,5h minęło, a wątku nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Chyba wszyscy są strasznie zapraowani, a mi się nie chce pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Bardzo nie chce mi się pracować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Mi też się nie chce pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 O kurczę rzeczywiście ze mnie ELYTA pełną gębą................. Nie zauważyłam i nic nie postawiłam.............. Poprawię się wkrótce ! Bardzo wszystkim dziękuję za gratulki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 To witam Daria w klubie!!!Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.04.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Co nie zmienia faktu że pracować trzeba, a tak by się człowiek powylegiwał w pierwszych promieniach słońca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A ja dzisiaj zamówiłam kafelki do mojej łazienki................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A ja dzisiaj zamówiłam kafelki do mojej łazienki................ W jakim kolerze? jakiś specjalny wzorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.04.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 To witam Daria w klubie!!! Co słychać? Cichy szum wiatraczków, radio z działu sprzedaży i wiecznie zdenerwowanych klientów!! Zaznaczam, że ode mnie tylko ten wiatraczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Co nie zmienia faktu że pracować trzeba, a tak by się człowiek powylegiwał w pierwszych promieniach słońca .... No fakt. Ja mogę leżeć w ciueniu z piwkiem. I taki lekki wiaterek... (żeby nie było za gorąco...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.04.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Pochwal się Badi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.04.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 To kafelki z łazienki : http://www.novabell.it/Images/Amb/Liwblu.JPG Różnią się tylko kolorem..........Podłoga i dekory w kolorze szarym.......... I będzie jeszcze detal zielony jak trawa wiosenna............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.04.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A ściany zamiast beżu - białe............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 To witam Daria w klubie!!! Co słychać? Cichy szum wiatraczków, radio z działu sprzedaży i wiecznie zdenerwowanych klientów!! Zaznaczam, że ode mnie tylko ten wiatraczek! U mnie słychać telefony i co i raz jakieś głosy jak coś nie działa w systemach informatycznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts